IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А относно правилния статистически модел от 60 човека сме разделени на 65 лагера..
    М.... . ш..... ..й.о!

    Коментар


    • Stefan Buchakov

      5 часа ·

      Във всяка писанка има известна доза истина..... Къде е тя....?

      " Коронавирус - COVID19 е най-странния вирус.
      Дошъл от Прилеп, но заразявал само хора. Издържал 5 дена върху метал, но чрез кучета и котки не се предавал и не ги заразявал/ последно ги заразявал...?/
      Не убива хората по домовете им, а само в болниците!
      Убива хиляди на ден в болниците, а трупове няма, убитите нямат и роднини, които да бъдат интервюирани от иначе нахалните журналисти - мисирки!
      Снимките и видеата от болничните отделения са фалшиви - едно и също видео го пробутва и за Италия и за Ню Йорк и за София. Пуснаха и видеа в които използват Кукли-Манекени уж са умиращи хора!!! И то по официални канали... Зетя на Тръмп официално казва, че имало запаси ЗА НАС, и в САЩ се чудят - кои са ТЕ, за които са запасите...
      Забранява се ходене по паркове на Слънце, което УБИВА Вирусите, разрешено е да се тъпчем в градския транспорт!
      Отложени са всички планови операции, на хората е отказано лечение или ги лекуват по телефона!
      На раковоболни спират терапиите, защото Домусчиев бил в болницата!
      Безработни нямат пари за хляб. Децата не излизат на Слънце!
      В болниците всеки случай на смърт го пишат че е от вируса...
      А починали в дома си няма...
      Носят се слухове за бойни отровни вещества вкарвани в кислорода на пациентите за да ги убият бавно и да изглежда като вирус. Доктори казват, че до сега не са виждали такива поражения от нормална пневмония...
      От цял свят има хиляди видеа за празни болници, в проивовес на новините за претъпкани отделения...
      Никой от болните изолирани в болниците не пише, не пуска видеа, а уж имало много оздравели и телефоните не се конфискували...
      Странен вирус, или ние сме страни да ги търпим да ни лъжат!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
        С Белгииците започнахме мерките на една съща дата , те имаха 139 заразени

        Да, ама там няма драконови мерки като БГ.
        Айде сега Белгия да озаптява тези 22000 заразени и да видим кога ще се изчисти и да ПОЧНЕ да прави нормален бизнес.
        В това положение, Белгия ще забави карантината с поне ТРИ седмици по-дълго, спрямо БГ, докато се изчисти.

        Груйо пак ли не схващаш това по-горе ???

        Ако не, тая глава дето я имаш я отрежи, не ти трябва.
        И не си изказвай мнението повече, че 98% от хората (а е невъзможно предполагам 98% да са глупци тук, а ти най-умния) ти се смеят на глупостите.
        Имаше някакво изследване за степените на глупост сред хората.
        Е, дъното е когато глупците не осъзнават, че говорят глупости.
        Щото има и такива дето осъзнават, ама така им оттърва.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Призовавам смелчаците от форума да се запишат като доброволци - хигиенисти на инфекционите отделиния на "Пирогов" ,ВМА и т.н. и по тоя начин да претворят своята смелост от думи в дела...Призовавам ги също така да изпълняват поставените им задачи без предпазни средства,които не са в изобилие,пък то нали вирус няма, ако пък го има той е напълно безобиден....
          Смелостта и безразсъдството не могат да бъдат сложени на един кантар. Всеки от пишещите в тази тема има собствено виждане по въпроса за опасността от заразяване с коронавирус.

          Разделени сме на два лагера - едните са за вземане на предпазни мерки в пълната им сила, другите са на мнение че ограниченията не трябва да са толкова големи. И всеки подхожда към създалата се ситуация, съгласно собствената си нагласа. Но и в двете групи битува мнението, че смъртни случаи има и ще има, докато не отмине епидемията. Така се случва винаги при вирусни инфекции.

          Не смятам, че е необходимо по един или друг начин да се доказва правотата на мненията от единия или другия лагер, подлагайки се на риск, още повече, че да си доброволец съвсем не е лесно.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Много яко. Да направим една такава тема...
            Че на тази тема какво ѝ е..? Има материал за 3 дисертации за моралното уродство на обществото и дегенерацята на социума. Най-трудно ще е с избора на конкретен обект, поради обострената конкуренция.

            Коментар



            • Това и 1000 пъти да го пуснеш па нѐма уврат главите... Когнитивен дисонас, бе, когнитивен дисонанс

              Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

              Няма как медиите да игнорират труповете. Виждаш колко са умирали предни години в Бергамо, виждаш и сега тази година колко са починали. Просто крематориумите не могат да смогнат да ги горят и се карат с военни камиони към други по-малко засегнати места. И някак си това прави впечатление на местните.

              Изведнъж да починат 5 пъти повече хора от нормалното. Кога се е случвало друг път след Втората Световна Война от някаква болест или от нещо друго такова нещо в Европа.


              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                Оф, айде пак фейсбук революционери - ти емигрант ли си, щото те имат такова мислене - оправете си кочината, пък ние ще се върнем. Аз живея добре, дори и сега живея добре и честно казано не ми пука - нито ще умра от глад, нито ще ми чукат колектори на вратата. Обаче тръгна ли срещу властта, при това за съмнителната слава, да направя кефа на подобни неособено чистоплътни индивиди, които само ще подвикват на тратата ракия - машала, глей къв идиот си отиде мърцина, завалийката, аз съм си добре вкъщи под юргана, не ми е особен кеф.

                Иначе съм ходил на повече простести, отколкото всички апокалиптици в тази тема сте били общо, взети заедно. Ма какво ли ти обясбявам - ходи се крий под юргана и да не забравиш да пръцен ш -убивала короната си сигурност. Обречени сте, не си подавайте носа навън. Дууууум
                Хаха щом така нападаш значи ти пари под крачетата. Аз не се крия под юргана, а ти доказа сам че си мъж под чехъл. Жена му тва, жена му онова. Мъж на място ли си или си от новите мъже - тия под чехъл. Не аз се крия под юргана или под полата на жена ми. Нито някой да ме кара някъде с кола като принцеска. Но е по-добре твоята. Ръсиш как да излизат всички по улиците по градският транспорт, да се заразяват хората, докато ти си удобно пасажер при жена ти. Е тва българско лицемерие не понасям. Всеки е специалист по нещо и ръси акъл, но той си е зел мерки и се крие като плъхче, а говори другите колко са глупави, какви паникьори и страхливци са.....

                Не съм емигрант. Излизам си навън и не ме е страх. Взимам мерки да предпазвам околните. Както казах може би съм бил болен от короната и го изкарах за 1 месец

                Хайде всички навън без маски и ръкавици, почвайте да работите за Грую, да изкарвате пари, докато той се вози при жена си. Все пак трябва да спасяваме икономиката.

                Само не ми е ясно каква икономика ще спасяваме като света е затворен. Кажи какъв е твоя интерес. Собственик на кафе или ресторант си? Имаш магазин някъде?

                На нас този вирус ни еба мамата, с замразени проекти по чужбина и кой знае кога ще се рестартира всичко, дали ще дойде криза и каква ще е икономиката, но не мрънкам и не карам никого да се излага на опасност. Колкото по бързо се стегнем толкова по бързо ще излезнем от тази гадна ситуация тук и в Европа.

                Коментар


                • Много яко. Да направим една такава тема...

                  Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Точно за когнитивен дисбаланс става дума. За мен представлява професионален интерес - занимавам се с патопсихология.

                  Коментар


                  • Статистически са повече дядковците, които се огъват пред КОВИД-а.

                    Да, да, има такова нещо. Искат да неслядяват имотите по-бързо.

                    Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                    Като виждам пренебрежително-презрителното отношение към "бабичките" у някои от манифестиращите икономическата мотивация, ме навестява съмнението, че дори може да им се е появила пъклената мисъл, че пенсионните им осигуровки няма да бъдат подяждани от пенсионерите, които ковидът може да отнесе. Т.е може да има вариация на мотивацията, която бидейки нелицеприятна, не се и изрича директно. Отвратително общо взето. А пенсионерите които им ръкопляскат, сами не разбират, в какъв капан накрая може да се окажат.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                      викаш тия които имаме хронични заболявания да отидем нарочно да се заразим с вируса че да вземат да ни "лекуват".
                      Дали ще ми залепят ретината докато ме обдишват?
                      То, като стигнеш до обдишване, отлепянето на ретината ще ти е последна грижа, мисля.
                      Наздраве, bota156!

                      П.П. От страната на единия родител съм наследствено обременена с глаукома, от другия - с фонова ретенопатия. При първата тъмна точица в окото и цъфвам кат майска роза при очната дофтурка. "Позакърпвана" съм няколко пъти.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

                        Така е, прав си. Тогава да попитам мрънкащите за икономиката защо не дадът личен пример с бунт или протести. Или пак чакате някой спасител да ви поведе. Къде е личният ви пример в борбата за икономиката. На първите редици ли сте на барикадата или отзад на опашката
                        Оф, айде пак фейсбук революционери - ти емигрант ли си, щото те имат такова мислене - оправете си кочината, пък ние ще се върнем. Аз живея добре, дори и сега живея добре и честно казано не ми пука - нито ще умра от глад, нито ще ми чукат колектори на вратата. Обаче тръгна ли срещу властта, при това за съмнителната слава, да направя кефа на подобни неособено чистоплътни индивиди, които само ще подвикват на тратата ракия - машала, глей къв идиот си отиде мърцина, завалийката, аз съм си добре вкъщи под юргана, не ми е особен кеф.

                        Иначе съм ходил на повече простести, отколкото всички апокалиптици в тази тема сте били общо, взети заедно. Ма какво ли ти обясбявам - ходи се крий под юргана и да не забравиш да пръцен ш -убивала короната си сигурност. Обречени сте, не си подавайте носа навън. Дууууум
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Поздрави от Китай. Лозунги:
                          • “Всеки, който сега е на улицата е призрак, който иска да те убие!"
                          • “Докато не сте използвали и последното парче лук, не ходете до магазина!"
                          • “Ако се разхождате навън днес, догодина трева ще е покрила гроба ви!"
                          • “Излизащите без маски, тези копелета, не са хора!”
                          • “Стойте си вътре и не се събирайте безпричинно навън - имате си трима приятели вкъщи: климатикът, телевизорът и интернет!"
                            [*]“Докладвайте нелегалните събирания за игра на карти на родителите си така, както те някога докладваха нелегалните интернет кафенета!”
                          • “Останете вкъщи, за да спрете инфекциите - не отваряйте вратата на роднините ви, ако дойдат!"
                          • “Спестете левчета от маски, похарчете хиляди за лечение!”
                          • "Криещият температура човек е скрит сред народа класов враг.”
                          • “Маска или командно дишане - решението е твое!"
                          • “Да излизате е самоубийство, стойте си вкъщи!"
                          • “Маската е по-добра опция от командно дишане, да си лежиш вкъщи е по-добре, отколкото да лежиш в инфекциозно отделение!"
                          • “Целта ни през 2020 - да останем живи!”
                          • “Под карантина не са нашите приятели от Хубей, а вирусът!"
                          • “Имате четири избора къда да лежите: вкъщи, в затвора, в болницата или в гроба!"
                          • “Открийте отрано, докладвайте отрано, лекувайте отрано - това е хубаво и за вас, и за нас!"
                          • “Ако днес приятели почукат на вратата, утре и вирусът ще почука на нея!"
                          • "Опитай да не носиш маска и утре ще умреш!"
                          • “Не се събирайте на маса сега, за да ядете и в бъдеще. Не излизайте днес, за да имате роднини утре!”
                          • “Срещите с роднините и приятели са взаимно убийство, ако ходите на партита, значи желаете смъртта си!”
                          • “Днес хапни дивеч - утре ще си в ада!”
                          • “Как да покажете обич и уважение към родителите си? Заключете ги вкъщи!"
                          • "Ако излизаш, ще ти счупим краката, ако се съпротивиш, ще ти избием зъбите."
                          Тези за маските ми харесват - аз имам слабост към тях, ще подкрепя да ги разлепят из градския транспорт

                          Синичкото цепи мрака

                          червено то е - хахахахаххахахах
                          mWPCloud.com

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Я, излекуваният от Ковид пациент в Шумен все пак умрял.

                            http://www.shum.bg/article/196741/

                            Сега все пак ще го преброим за умрял от Ковид..

                            И по-нататък в статията:



                            Па той си умрял от рак на белите дробове. От него няма спасение. От 8 до 12 месеца- и дървено пардесю.
                            Нещо не ми е ясно некак си така еднооо...

                            Баба Меркел, пък и не само тя, каза, че 70% от света ще се зарази с Ковид-19. Е, аз бих казал "ще са вирусоносители", но това е друг въпрос.

                            Но щом е така, и както са тръгнали да ги пишат умрелите от 19-ката, то 70% от всички смъртни случаи в света ще трябва да са от ковида, не е ли така?

                            Коментар


                            • С Белгииците започнахме мерките на една съща дата , те имаха 139 заразени

                              mWPCloud.com

                              Коментар


                              • Поздрави от Китай. Лозунги:
                                • “Всеки, който сега е на улицата е призрак, който иска да те убие!"
                                • “Докато не сте използвали и последното парче лук, не ходете до магазина!"
                                • “Ако се разхождате навън днес, догодина трева ще е покрила гроба ви!"
                                • “Излизащите без маски, тези копелета, не са хора!”
                                • “Стойте си вътре и не се събирайте безпричинно навън - имате си трима приятели вкъщи: климатикът, телевизорът и интернет!"
                                • “Докладвайте нелегалните събирания за игра на карти на родителите си така, както те някога докладваха нелегалните интернет кафенета!”
                                • “Останете вкъщи, за да спрете инфекциите - не отваряйте вратата на роднините ви, ако дойдат!"
                                • “Спестете левчета от маски, похарчете хиляди за лечение!”
                                • "Криещият температура човек е скрит сред народа класов враг.”
                                • “Маска или командно дишане - решението е твое!"
                                • “Да излизате е самоубийство, стойте си вкъщи!"
                                • “Маската е по-добра опция от командно дишане, да си лежиш вкъщи е по-добре, отколкото да лежиш в инфекциозно отделение!"
                                • “Целта ни през 2020 - да останем живи!”
                                • “Под карантина не са нашите приятели от Хубей, а вирусът!"
                                • “Имате четири избора къда да лежите: вкъщи, в затвора, в болницата или в гроба!"
                                • “Открийте отрано, докладвайте отрано, лекувайте отрано - това е хубаво и за вас, и за нас!"
                                • “Ако днес приятели почукат на вратата, утре и вирусът ще почука на нея!"
                                • "Опитай да не носиш маска и утре ще умреш!"
                                • “Не се събирайте на маса сега, за да ядете и в бъдеще. Не излизайте днес, за да имате роднини утре!”
                                • “Срещите с роднините и приятели са взаимно убийство, ако ходите на партита, значи желаете смъртта си!”
                                • “Днес хапни дивеч - утре ще си в ада!”
                                • “Как да покажете обич и уважение към родителите си? Заключете ги вкъщи!"
                                • "Ако излизаш, ще ти счупим краката, ако се съпротивиш, ще ти избием зъбите."

                                Коментар

                                Working...
                                X