If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всъщност моете да налеете по едно. Малко се ядосах. Абе тези от НАП, кога ще се научат, че по закон нямат право да ми искат Удостоверение за Актуално състояние
Ама ти не си ли разбрал, че хората трябва да запълнят празнотите и си намират поводи за таксички всякакви
Правилно. Всъщност, парното идва по високоволтов кабел. Телефонът е подвключен на две места, във водопровода и към пощенската кутия. Токът естествено е подвключен към Булсатком от как ги оряза БТВ
M дааа освен да ходим в някоя пещера няма ток, няма парно (чудя се дали ще има нет )
Всъщност моете да налеете по едно. Малко се ядосах. Абе тези от НАП, кога ще се научат, че по закон нямат право да ми искат Удостоверение за Актуално състояние
Та водена от гореизложеното смятам, че някой си крадва явно от тока за парното не знам как става точно
Наздраве, мишоци
Правилно. Всъщност, парното идва по високоволтов кабел. Телефонът е подвключен на две места, във водопровода и към пощенската кутия. Токът естествено е подвключен към Булсатком от как ги оряза БТВ
Защо се оплакват хората от сметките за битови разходи........
Вчера платих ток, вода, парно, нет и телевизия, два телефона, за вилата ток и вода ( стотинки) - 170 лв и 90 ст - 10 % от заплатите ( не от доходите)....за м януари
Мале, мале или живееш в килер или не потребяваш нищо. На мене само алкохола ми е толкова за месеца.
Парното за двустайния ми е 260лв. само, без ток води, телефони, мелефони и прочее.
Вчера платих ток, вода, парно, нет и телевизия, два телефона, за вилата ток и вода ( стотинки) - 170 лв и 90 ст - 10 % от заплатите ( не от доходите)....за м януари
E, чичо ти си голяма работа - моя ток за януари е 130 лв (понеже бях забавила с няколко дни плащането на декемврийската сметка която също беше сто лева когато отидох на касата като ми сервираха над 200 ми прилоша минали месеци беше по 60-70) - като имаш предвид, че по цял ден не се пуска нищо, вечер само като се прибера един бойлер за душ и нещо да се направи я супичка, я някоя мръвка на тиган за останалите неща да не продължавам - парното е над 80 лв - което включва сградна инсталация и общи части само... Не се оплаквам, само споделям за съпоставка ! Та водена от гореизложеното смятам, че някой си крадва явно от тока за парното не знам как става точно
И я ша пия една водка у тва кръчме , че ма заболе главата от сметката за тока .............. Бах им мак'ята ...........
Коментар