IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Една пу една или и двети заедно / дет ша на носиш на ръце, де/!?
    Според ситуацията ...
    Една по една, ще е по внимателно .... Ама ако времето не стига, може и заедно
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Не бих си позволил подобно утношение ...
      само НА РЪЦЕ !!!
      На гръП - само раница в плънината ..
      Една пу една или и двети заедно / дет ша на носиш на ръце, де/!?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Бакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки
        Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия ден
        Брях, се за туй приключение у Албена разпраяш кат прочетеш думичката "Бакарди"
        Мечо

Коментар

• Ето видиш ли тнм, направо си ни глезят като принцеси от нищо не моем се оплачем

Кака ви черпи
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Коле налЕ ще ни носиш на гръб до колата ако прекалим що да се мъчим с по малко
            Не бих си позволил подобно утношение ...
            само НА РЪЦЕ !!!
            На гръП - само раница в плънината ..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Бакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки
              Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия ден
              Ха ха, вкарал си се в оня филм дет' го цитирах в другата тема

Коментар

• Бакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Аре ся, двойно ...
                  налЕ сте дами ..
                  едно малко ... с финес ..
                  па кат не стигне, .. барманот ще се погрижи ...
                  .. за питието
                  Коле налЕ ще ни носиш на гръб до колата ако прекалим що да се мъчим с по малко

Коментар

Феднага, немедленно

Едно двойно за тнм с малко печени бадеми
                    Аре ся, двойно ...
                    налЕ сте дами ..
                    едно малко ... с финес ..
                    па кат не стигне, .. барманот ще се погрижи ...
                    .. за питието

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Киша, кал, мизерия ... Сипете едно Бакарди, да опрая малко кундцията!
                      Феднага, немедленно

Едно двойно за тнм с малко печени бадеми

Коментар

• Киша, кал, мизерия ... Сипете едно Бакарди, да опрая малко кундцията!
                        Мечо

Коментар

Мерси и Наздраве! Утре си слагам планинските обувки. Кво като не ми тичат на сакото
                          Мноо е гадно да нагазиш от сутринта в киша до глезени и цял ден да се чудиш що ти е студено на краката
                          А, от кога и аз това казвам...колко чифта ботушки ми отидоха на кино - предните дни, когато беше по-хубаво времето си вях полата, хубавото палтенце и ботушки - днес...кювлийките бързоходки, един панталон, който е за киша, кал и т.н. дебелото палто, качулката и..не съм аз

п.п. остави си едни в офиса за смяна и ако имаш да ходиш повече от половин улица си слагай някакви други обущета съобразно условията, в които живеем

Коментар

Сипвам от 40-годишния Наполеон Наздраве!

]
                            Мерси и Наздраве! Утре си слагам планинските обувки. Кво като не ми тичат на сакото
                            Мноо е гадно да нагазиш от сутринта в киша до глезени и цял ден да се чудиш що ти е студено на краката

Коментар

Всъщност моете да налеете по едно. Малко се ядосах. Абе тези от НАП, кога ще се научат, че по закон нямат право да ми искат Удостоверение за Актуално състояние
                              Ама ти не си ли разбрал, че хората трябва да запълнят празнотите и си намират поводи за таксички всякакви

Сипвам от 40-годишния Наполеон Наздраве!

Коментар

Правилно. Всъщност, парното идва по високоволтов кабел. Телефонът е подвключен на две места, във водопровода и към пощенската кутия. Токът естествено е подвключен към Булсатком от как ги оряза БТВ
                                M дааа освен да ходим в някоя пещера няма ток, няма парно (чудя се дали ще има нет )

Коментар

Working...
                                X