IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Всъщност моете да налеете по едно. Малко се ядосах. Абе тези от НАП, кога ще се научат, че по закон нямат право да ми искат Удостоверение за Актуално състояние
    Ама ти не си ли разбрал, че хората трябва да запълнят празнотите и си намират поводи за таксички всякакви

Сипвам от 40-годишния Наполеон Наздраве!

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Правилно. Всъщност, парното идва по високоволтов кабел. Телефонът е подвключен на две места, във водопровода и към пощенската кутия. Токът естествено е подвключен към Булсатком от как ги оряза БТВ
      M дааа освен да ходим в някоя пещера няма ток, няма парно (чудя се дали ще има нет )

Коментар

• Всъщност моете да налеете по едно. Малко се ядосах. Абе тези от НАП, кога ще се научат, че по закон нямат право да ми искат Удостоверение за Актуално състояние

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Та водена от гореизложеното смятам, че някой си крадва явно от тока за парното не знам как става точно

Наздраве, мишоци
          Правилно. Всъщност, парното идва по високоволтов кабел. Телефонът е подвключен на две места, във водопровода и към пощенската кутия. Токът естествено е подвключен към Булсатком от как ги оряза БТВ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Защо се оплакват хората от сметките за битови разходи........

Вчера платих ток, вода, парно, нет и телевизия, два телефона, за вилата ток и вода ( стотинки) - 170 лв и 90 ст - 10 % от заплатите ( не от доходите)....за м януари
            Мале, мале или живееш в килер или не потребяваш нищо. На мене само алкохола ми е толкова за месеца.
            Парното за двустайния ми е 260лв. само, без ток води, телефони, мелефони и прочее.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Вчера платих ток, вода, парно, нет и телевизия, два телефона, за вилата ток и вода ( стотинки) - 170 лв и 90 ст - 10 % от заплатите ( не от доходите)....за м януари
              E, чичо ти си голяма работа - моя ток за януари е 130 лв (понеже бях забавила с няколко дни плащането на декемврийската сметка която също беше сто лева когато отидох на касата като ми сервираха над 200 ми прилоша минали месеци беше по 60-70) - като имаш предвид, че по цял ден не се пуска нищо, вечер само като се прибера един бойлер за душ и нещо да се направи я супичка, я някоя мръвка на тиган за останалите неща да не продължавам - парното е над 80 лв - което включва сградна инсталация и общи части само... Не се оплаквам, само споделям за съпоставка ! Та водена от гореизложеното смятам, че някой си крадва явно от тока за парното не знам как става точно

The Cure - Friday I'm In Love - http://www.youtube.com/watch?v=mGgMZpGYiy8

Наздраве, мишоци

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                И я ша пия една водка у тва кръчме , че ма заболе главата от сметката за тока .............. Бах им мак'ята ...........

Коментар

• Днес и късите и дългите имат повод за по-сериозно пиене.

наздраве!
                  Last edited by bertram; 07.02.2013, 23:07.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И я ша пия една водка у тва кръчме , че ма заболе главата от сметката за тока .............. Бах им мак'ята ...........

Коментар

• Малко се пие тука, мама му стара ...
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Изтекла е информация за пищова значи. Вижте дали нямате враг с партиен билет.
                        Мислиш ли!?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          В наш'та Кръчма се пуши,бе.Тя е суверенна територия и не се подчинява на законите на държавата.
                          Така е правилно. Свободата е от бога. Законите са от човеците.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Баш, ша са крия. "Дрън" с пищова у десятката и Колето после бързо почиства. Ама напоследък от проверяващи не са минавали през Кръчмата...
                            Изтекла е информация за пищова значи. Вижте дали нямате враг с партиен билет.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Едно Бакарди, че май ще трябва да моря бацилите дет щъкат около мен!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• В наш'та Кръчма се пуши,бе.Тя е суверенна територия и не се подчинява на законите на държавата.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X