If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Била" залагат на шкарта ..."Телиш" взе ли си !? Домейн-Пещера също имат попадения и ся предизборно требе да им засилваме обороцията,че са основен спонсор на куп обръчи,кумове и баджанаци
Домейн - Пещера взех. С едната такава изчанчена бутилка. Ама 1/3 -та пълноправен член на домочадието помъкна и Мезек.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Матюююю, секи да си пии пииньето как иска... Са, по принцип значи, аз не съм привърженик да се ограничаваме, стига Бенджи да не ни бие по главите кой къф пияница е. Дедо втасва и от две твърди, така че ногу се съобразиавам.....
Наздраве за тоа единствен ден в годината 12 феврари.
В събота направих посещение на добра воля у една от големите търгофски вериги......та са наложи да се възползвам от 25% отстъпка, дето я правеха.....
"Била" залагат на шкарта ..."Телиш" взе ли си !? Домейн-Пещера също имат попадения и ся предизборно требе да им засилваме обороцията,че са основен спонсор на куп обръчи,кумове и баджанаци
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
В събота направих посещение на добра воля у една от големите търгофски вериги. Мъ не щот чак толкоз бях приритала. Запасите ми от червено вино бяха слезнали под критичния минимум, та са наложи да се възползвам от 25% отстъпка, дето я правеха.
Нал са задава светъл празник ..., трябва да сме подготвени.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар