IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    "Била" залагат на шкарта ..."Телиш" взе ли си !? Домейн-Пещера също имат попадения и ся предизборно требе да им засилваме обороцията,че са основен спонсор на куп обръчи,кумове и баджанаци
    Домейн - Пещера взех. С едната такава изчанчена бутилка. Ама 1/3 -та пълноправен член на домочадието помъкна и Мезек.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Матюююю, секи да си пии пииньето как иска... Са, по принцип значи, аз не съм привърженик да се ограничаваме, стига Бенджи да не ни бие по главите кой къф пияница е. Дедо втасва и от две твърди, така че ногу се съобразиавам.....
      Наздраве за тоа единствен ден в годината 12 феврари.
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Ник'ви пияници не сте, бе .... Баси ...
        Бенджи , мълчаливо да вметна, че тук не е прието да казваме "Баси", а БаСЕ!

Коментар

• Ник'ви пияници не сте, бе .... Баси ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            В събота направих посещение на добра воля у една от големите търгофски вериги......та са наложи да се възползвам от 25% отстъпка, дето я правеха.....
            "Била" залагат на шкарта ..."Телиш" взе ли си !? Домейн-Пещера също имат попадения и ся предизборно требе да им засилваме обороцията,че са основен спонсор на куп обръчи,кумове и баджанаци
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Сега това сергийка в мола ли е или Кръчма...?
              Life won't wait for you.

Коментар

• В събота направих посещение на добра воля у една от големите търгофски вериги. Мъ не щот чак толкоз бях приритала. Запасите ми от червено вино бяха слезнали под критичния минимум, та са наложи да се възползвам от 25% отстъпка, дето я правеха.
                Нал са задава светъл празник ..., трябва да сме подготвени.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• малко фолк поезия

http://jabog.blog.bg/poezia/2013/02/10/.1051918

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Въх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправял
                    Квооо..???

Коментар

Ако знаеш колко глупости помня, но редовно забравям къде съм си оставила ключовете, телефона ...
                      Малииий, аз на една среща от малкото училище за 25 г. ги пощурих като им казах на почти всички телефоните от едно време

Коментар

Ако знаеш колко глупости помня, но редовно забравям къде съм си оставила ключовете, телефона ...
                        Мечо

Коментар

Аз не съм го чела, така че не е било напразно Обичам да слушам истории тъй че ако имаш за разправяне не се замисляй
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Брях, се за туй приключение у Албена разпраяш кат прочетеш думичката "Бакарди"

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Ето видиш ли тнм, направо си ни глезят като принцеси от нищо не моем се оплачем

Кака ви черпи
                              Права си Арти! Ич не мое да става дума за оплакване.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Според ситуацията ...
                                Една по една, ще е по внимателно .... Ама ако времето не стига, може и заедно
                                Ако не ... обади се на приятел.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X