If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бакарди, макарди дрън дрън.... Само се извявате с префърцунени марки
Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия ден
Брях, се за туй приключение у Албена разпраяш кат прочетеш думичката "Бакарди"
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Веднъж на Албената и ние я бяхме подкарали на Бакарди, след това минахме на ром от олинклузива. Като дадохме 10 кинта на бармана преди да затвори ни наля 2 пълни двулитрови бутилки от пепси с някакво подобие на ром.... Нямам ясен спомен за остатъка от нощта, а и за слудващия ден
Ха ха, вкарал си се в оня филм дет' го цитирах в другата тема
Мерси и Наздраве! Утре си слагам планинските обувки. Кво като не ми тичат на сакото
Мноо е гадно да нагазиш от сутринта в киша до глезени и цял ден да се чудиш що ти е студено на краката
А, от кога и аз това казвам...колко чифта ботушки ми отидоха на кино - предните дни, когато беше по-хубаво времето си вях полата, хубавото палтенце и ботушки - днес...кювлийките бързоходки, един панталон, който е за киша, кал и т.н. дебелото палто, качулката и..не съм аз
п.п. остави си едни в офиса за смяна и ако имаш да ходиш повече от половин улица си слагай някакви други обущета съобразно условията, в които живеем
Мерси и Наздраве! Утре си слагам планинските обувки. Кво като не ми тичат на сакото
Мноо е гадно да нагазиш от сутринта в киша до глезени и цял ден да се чудиш що ти е студено на краката
Коментар