If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че кво толкова е казал човека...Снощи си говорих с една,която между друго вметна че се гордее с мерака си понеже го има непрекъснато ....Пък уж дискутирахме НАсериозно както казват по южните БГ-ширини - не че онуй е несериозно
Спарти, кат пия 100 грама червено вино ставам изключително взискателна
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Колчо, гледам по другите теми как цяла кохорта от новобранци, които им рипнаха акциите около януарските подскоци, как си мислЪт че морето е колене.Та се сетИх за едни други времена ..... сИпи по една Загорка от Резерва.
Че кво толкова е казал човека ...Снощи си говорих с една,която между друго вметна че се гордее с мерака си понеже го има непрекъснато ....Пък уж дискутирахме НАсериозно както казват по южните БГ-ширини - не че онуй е несериозно
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Как сте пияндури и сладури..???
Аз се сгрях с 2х30 гр ракийка ( джинджифил + звездообразен анасон....за една седмица е станала) и ми е гот...
Пробвайте...чудна е...
Хиииих, анасон...
Чиче, кажи на леля да се приглася, щот той анасона е от тревите на Афродита
П.П. Днес намръзнах и като се прибрах изпих половин чаша червено вино.
Наздраве!
Как сте пияндури и сладури..???
Аз се сгрях с 2х30 гр ракийка ( джинджифил + звездообразен анасон....за една седмица е станала) и ми е гот...
Пробвайте...чудна е...
Баси .... Ако си поръчам осемнайс годишно ше ме обявите за педофил .... К'ви са тия 25-27-30-50 годишни, бе ..... Да не е станал Софикс-а 4000 а аз да не съм разбрал?
Коментар