If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ся, замислила съм за Милом, по точно за бъчвата му с вино.
Човекът е на плаване, обикаля морета и океани. В Оная тема се изказа доста загрижено за виното си ...
Та питам аз, не е ли по-добре като близки приятели, да отидем и да проверим дали алкохола му е в изправност!? Щот ша вземе да се вкисне, Милом ша вземе да се разстрой ...
Дай адреза, ... Адреза ДАЙ !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Човекът е на плаване, обикаля морета и океани. В Оная тема се изказа доста загрижено за виното си ...
Та питам аз, не е ли по-добре като близки приятели, да отидем и да проверим дали алкохола му е в изправност!? Щот ша вземе да се вкисне, Милом ша вземе да се разстрой ...
Наздраве !
След като пробвах де има лекарства срещу грип, се завърнах в лоното на българските традиции.
Вечер през час по глътка ракия а сега пробвам едно червено домашно вино ,дето ми го донесоха вчера....
Както казва един приятел - днес ми е полов ден, заебах работата....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар