Се замотах из нета и забраих да ям.Та вика ако има нещо останало от обедното меню да го опукам набързо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеШе се обедва ли тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро ! Двойно ирландско за мен
Чета заглавие - Въоражени обрали банков клон . После цялата статия се опитва да отхвърли заглаввието и да обясни , че няма такова нещо . Те хората просто се объркали и взели чанта , ама не са взели пари , ама пък сега МВР ще установява какво е имало в чантата .
Може да е имало тротил и въоражените да не са крадци , а спасители
В чантата е имало облигации на приносител за 20 млн долара....
И едно малко пликче с диаманти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънъмънче, ква цензура, нещо съм изтървал вчера? Ако Слепока тури цензура, вади манлихерата и му отвей кратуната!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, у таз Кръчма вечи и цендзура ли се налага!?
Мъка, мъка ... какво доживяхме.
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма ли някой трезвен, че да ми разкаже какво е туй "консолидиран отчет"!?
Нещо такову.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБъгва ли се нещо форума ли к'во ли ....
Пък аз тепърва си налях първото.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар