Бъгва ли се нещо форума ли к'во ли ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНачи ... ако едно дружество има дъщерни дружества прави два отчета - некосолидиран на "своите" приходи,разходи,активи,пасиви и консолидиран такъв на цялата група - своите + дъщерните.
Нещо такову.!? Ша та замоля да се отнесеш по-сериозно към употребата на алкохол в големи количества
.
П.П. Благодаря!Last edited by tnm; 09.01.2014, 23:18.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМи отпуши се, бре! Стани машина за голове, като СуарезИ все пак не изневерявай на вътрешното си аз, защото доброто накрая винаги побеждава
Ай наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе бе, аз не съм даже добро момче.Аз съм просто задръстен.И все пак не изневерявай на вътрешното си аз, защото доброто накрая винаги побеждава
Ай наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТочно си разбрал, въпреки добронамереното развинтено въображение.
Стана ли (чаят)? Мерси. Чао.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧайчето ли?
Стана ли (чаят)? Мерси. Чао.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпециално за теб:
Наздраве, 4i40!
Комбинацията е супер... Красиво и вкуснА....
пп Дето се вика - добрите момчета, пасти да ядат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКога стана лошо момче, кога започнаха нестандартните молби.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧайчето ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПушката започвам да я търся, когато има закъснение от работа.
Наздраве, Бенджи!
https://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
Наздраве.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение...- турете ми го за в къщи!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПушката започвам да я търся, когато има закъснение от работа.
Наздраве, Бенджи!
https://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
Коментар
Коментар