IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Лош , лош ...колко да си лош ?
    Айде , ще издам още една тайна . Лошотията , която търсим , не се състои в откритата заплаха , а в усещането за опасност
    И не говоря за физика , а за въображение
    Е анджек де, аз сичко туй на въображение. Немаше да бия шамаре, неее !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Много бързо дойде момента в който търсиш пушката. А спора си беше толкова миролюбив
      Пушката започвам да я търся, когато има закъснение от работа.
      Наздраве, Бенджи!

https://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Опп, какво става в това кръчме? Отварям вратата и един нож ми минава на 2 санта от бузата и се забива в ламперията, след секунда и един патрон ми минава между краката-пълна лудница, бий ме- обичам тЪ!
        А дойдох само за едно чайче- турете ми го за в къщи!
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Както съм пил една бира, мога ли да ви ...подаря по една червена роза.....щото дамите
          сте супер.....

пп А за шамарите си търсете лошите момчета.....

Коментар

• Леле, кво стаа тука бре, ногу ви било ирландското днеска.... Аре некой да сипе от мерлото, че почна следобедът!
            И това ще мине ...

Коментар

• .... или аз като Мечо да пусна в оборот Щамарената фабрика ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Мдъъъ ... И започвам да се питам къде ли е ключът за касата, в която си държа карабината с оптиката.
                Лошите момчета, които от години съжителстват с лоши момичета са свикнали да се движат по острието на бръснача
                Много бързо дойде момента в който търсиш пушката. А спора си беше толкова миролюбив
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Мечо е лош !!!
                  Знаем ...
                  Мечо

Коментар

Абе глупаво е ама точно това правите.
                    Правят го тези уважаеми дами, които не са уверени в собствените си способности. Другите се наслаждаваме на живота
                    Мечо

Коментар

Мечо голям мерак има да ме шамари .
                      Мечо е лош !!!
                      tnm

Коментар

Е така де.Добрите момчета са предвидими.Знате, че след работа ще се приберат в къщи.Докато лошите ви носят тръпка:"Защо закъснява?", "Защо не се обади?", "Тая неговата колежка го гледаше особено, какви са тия оставания след работа?" .....
                        Мдъъъ ... И започвам да се питам къде ли е ключът за касата, в която си държа карабината с оптиката.
                        Лошите момчета, които от години съжителстват с лоши момичета са свикнали да се движат по острието на бръснача
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Като ти удара един шамар, и ще ти дам едно предизвикателство
                          Ето Мечо вече усвои урок
                          Life won't wait for you.

Коментар

Добър ден и наздраве !
                            Аз ще го кажа така - добрите момчета са предвидими - съответно скучни . Не са предизвикателство . Все пак и жените имат нужда от тръпка
                            Е така де.Добрите момчета са предвидими.Знате, че след работа ще се приберат в къщи.Докато лошите ви носят тръпка:"Защо закъснява?", "Защо не се обади?", "Тая неговата колежка го гледаше особено, какви са тия оставания след работа?" .....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Добър ден и наздраве !
                              Аз ще го кажа така - добрите момчета са предвидими - съответно скучни . Не са предизвикателство . Все пак и жените имат нужда от тръпка
                              Като ти удара един шамар, и ще ти дам едно предизвикателство
                              tnm

Коментар

• Имаше една приказка:"Всяко момиче си мечтае за едно лошо момче, което да бъде добро само с нея.И всяко момче си мечтае за едно добро момиче, което да бъде лошо само с него.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X