Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного бързо дойде момента в който търсиш пушката. А спора си беше толкова миролюбив.
Наздраве, Бенджи!
https://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5gПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Опп, какво става в това кръчме? Отварям вратата и един нож ми минава на 2 санта от бузата и се забива в ламперията, след секунда и един патрон ми минава между краката-пълна лудница, бий ме- обичам тЪ!
А дойдох само за едно чайче- турете ми го за в къщи!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ ... И започвам да се питам къде ли е ключът за касата, в която си държа карабината с оптиката.
Лошите момчета, които от години съжителстват с лоши момичета са свикнали да се движат по острието на бръсначаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе глупаво е ама точно това правите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ така де.Добрите момчета са предвидими.Знате, че след работа ще се приберат в къщи.Докато лошите ви носят тръпка:"Защо закъснява?", "Защо не се обади?", "Тая неговата колежка го гледаше особено, какви са тия оставания след работа?" ......
Лошите момчета, които от години съжителстват с лоши момичета са свикнали да се движат по острието на бръсначаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато ти удара един шамар, и ще ти дам едно предизвикателствоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобър ден и наздраве !
Аз ще го кажа така - добрите момчета са предвидими - съответно скучни . Не са предизвикателство . Все пак и жените имат нужда от тръпкаLife won't wait for you.
Коментар
Коментар