IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ми , много сте се стиснали ,габровците и трябва да разширим кръгозора ви
    Аз съм с корени от беломорското Габрово, та си ми е широк кръгозора от Родоп планина към Бело море.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, счупих си единия маникюр и въобще не съм на кеф. Кофти Никулден ти се очертава.
      Само не съм решила все още за язвата или подаграта ти да се погрижа.
      Наздраве!
      Поздравления с Днем гвозди!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кво викаш, сложила сачмите у мелничката за пипер. И после кат пръцне, дупче тъборетката.

А на глигано му люти, като кака го обстрелва с пиперо,
        Тодоре, и ти ми образуващ нерви.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кака изгърмя! Почерпи за десет години напред и сега котките с резани опашки ше я преследват. То бива разсипия, ма чак пък толкоз.
          Мрънкало, счупих си единия маникюр и въобще не съм на кеф. Кофти Никулден ти се очертава.
          Само не съм решила все още за язвата или подаграта ти да се погрижа.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Макар осминките да са свързани с глупостите , дюлевицата не е безкрайна
            Мисълта ми беше че глупостите започват след събуждане, а осминките да подсказват "сподели алкохола с приятел," за да се приемат по-здравословни количества
            Ps.. Сетих се за една винарска изба, чийто собстеник си правеше специални етикети, на които имаше шарж картинка на неговата компания и надпис "да се пие само в добра компания"
            Last edited by precakanoto; 05.12.2020, 05:33.

Коментар

И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.
              Ми , много сте се стиснали ,габровците и трябва да разширим кръгозора ви

Коментар

И ти ли, Брутке, към нашта дългоочаквана дюлевка поглеждаш? Това е брутално.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Да глупостите идват след това
                  Наздраве чичо. Сложи наполовина - 12,5 гр
                  Това е нещо свързано с осминките. Подсказва да разделиш дюлевицата с компанията

Коментар

Кво викаш, сложила сачмите у мелничката за пипер. И после кат пръцне, дупче тъборетката.

За глигано не знам, ама наш Чичи все лют и подлютен ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Добро утро !
                      Днес беше тежък ден....Даже 25 гр са ми много...
                      Смятам да подремна 1-2 часа и след това ще мисля за глупости.

Наздраве !
                      Да глупостите идват след това
                      Наздраве чичо. Сложи наполовина - 12,5 гр
                      Това е нещо свързано с осминките. Подсказва да разделиш дюлевицата с компанията

Коментар

Хм, илачи, това са дребнави некви търкалета, де ги сбира кат ги бута с нос по асфалта, тротоара и грапавия под у къщи. После що й бил зачервен носа. Не е от пиене. Мааани я, прекалено е прибрани и не прави разлика между чер, зелен, бел пипер и сиви сачми. За кво ги ползва, не смеа да питам. Той Чичи ще усети. И ще си каже с гневни възгласи и ругатни.

Коментар

• Добро утро !
                          Днес беше тежък ден....Даже 25 гр са ми много...
                          Смятам да подремна 1-2 часа и след това ще мисля за глупости.

Наздраве !

Коментар

• Айдеее, сбирай се, юююрууш, вакцината дойде! Кой се дореди, пръв ще я яде.

Коментар

Никва разсипия, извадила е илачите за снимката.
                              После пак обратно в шкафа за следващата година.
                              А на котката даже не си прави труда да и реже опашката , а на вънка на студа до уличната лампа.
                              После снимала котката, ама била на съседа.
                              Хм, илачи, това са дребнави некви търкалета, де ги сбира кат ги бута с нос по асфалта, тротоара и грапавия под у къщи. После що й бил зачервен носа. Не е от пиене. Мааани я, прекалено е прибрана и не прави разлика между чер, зелен, бел пипер и сиви сачми. За кво ги ползва, не смеа да питам. Той Чичи ще усети. И ще си каже с гневни възгласи и ругатни.
                              Last edited by Trakatrak; 04.12.2020, 18:21.

Коментар

Кака изгърмя! Почерпи за десет години напред и сега котките с резани опашки ше я преследват. То бива разсипия, ма чак пък толкоз.
                                Никва разсипия, извадила е илачите за снимката.
                                После пак обратно в шкафа за следващата година.
                                А на котката даже не си прави труда да и реже опашката , а на вънка на студа до уличната лампа.
                                После снимала котката, ама била на съседа.
                                Last edited by Todor Sabev; 03.12.2020, 22:20.

Коментар

Working...
                                X