IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Дубрутру, днес имам удоволствието да отворя храма и кво да видя - Бенджи постнал снимка на склада! Е бива ли таквиз испълнения - са сички ше разчитат на склада, вместо да донасат по некоя и друга бутилчица
    Ма вий много заредени сте били бре?
    Как сте трейдъри ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Дубрутру, днес имам удоволствието да отворя храма и кво да видя - Бенджи постнал снимка на склада! Е бива ли таквиз испълнения - са сички ше разчитат на склада, вместо да донасат по некоя и друга бутилчица
      То туй ней пукница.

У некои качета има солена риба, па у други СЛАНИНА !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Дубрутру, днес имам удоволствието да отворя храма и кво да видя - Бенджи постнал снимка на склада! Е бива ли таквиз испълнения - са сички ше разчитат на склада, вместо да донасат по некоя и друга бутилчица
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
          Бенджи,докопал си се до запасите ми,А?
          Тцъ.Това ми е малкия килер в лятната кухня.За ежедневната консумация.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Бенджи,докопал си се до запасите ми,А?

Тнм,ама ти още си чакаш "вълчата" ли .... а аз отметнах и следобедната дрямка(лееееееко удължена до привечерна ) от натовареното ми ежедневие.
            Сега интригата е кво да праа цела ноЖ ..... май па трее се пие ,мхм!

Наздраве!
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=GGYgJ9Se5yI
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Аз съм се отървала, бре. Думата ми е за един от пиянките, дето беше в отпуск и от как тръгна на работа не се е вясвал в Кръчмата
                  Виноват.От два дни съм на бачкане и вече втори ден се сблъсквам с идиотия, некомпетентност и дребнодушие ......
                  Аре Наздраве на всички...
                  Life won't wait for you.

Коментар

Подгонил петелът кокошката из двора. Тя бяга и си мисли:
                    - Ако бягам бързо, ще взема да рече, че се правя на недостъпна и да се откаже ...
                    И продължила да бяга, а петелът изоставал. Тя си помислила:
                    - Ако бягам бавно, ще рече, са съм достъпна и пак ще се откаже ...
                    Пак бяга, петелът пак я гони и не може да я стигне. По едно време кокошката си рекла:
                    - Що ли не взема да се спъна и да падна ...
                    За това става въпрос, но аз седнах на компа ..вече.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Много ти се моля..да вземеш да се отървеш от този презрян работохолизъм.....
                      Остави го на нас....Ти си дулото на форума и ти се полага само пиянство и кеф.......

пп Щото си го заслужила......Тоя 38 калибър трябва да се уважава..( ба ли му маата какво значи калибър......)
                      Аз съм се отървала, бре. Думата ми е за един от пиянките, дето беше в отпуск и от как тръгна на работа не се е вясвал в Кръчмата
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

За вас не знам, но аз се лекувам с какво ли не пиене последните 24 ч....
                        Сега ме заболяха и бъбреците...Специално за тях изпих и 2 бири.....
                        Сега гоня жената около масата, но като гледам не бяга много бързо......
                        Подгонил петелът кокошката из двора. Тя бяга и си мисли:
                        - Ако бягам бързо, ще взема да рече, че се правя на недостъпна и да се откаже ...
                        И продължила да бяга, а петелът изоставал. Тя си помислила:
                        - Ако бягам бавно, ще рече, са съм достъпна и пак ще се откаже ...
                        Пак бяга, петелът пак я гони и не може да я стигне. По едно време кокошката си рекла:
                        - Що ли не взема да се спъна и да падна ...
                        Мечо

Коментар

Баш! Против естеството си не мога нивга да тръгна
                          Много ти се моля..да вземеш да се отървеш от този презрян работохолизъм.....
                          Остави го на нас....Ти си дулото на форума и ти се полага само пиянство и кеф.......

пп Щото си го заслужила......Тоя 38 калибър трябва да се уважава..( ба ли му маата какво значи калибър......)

Коментар

Мяза ми на самокритика....
                            Баш! Против естеството си не мога нивга да тръгна
                            Мечо

Коментар

• За вас не знам, но аз се лекувам с какво ли не пиене последните 24 ч....
                              Сега ме заболяха и бъбреците...Специално за тях изпих и 2 бири.....
                              Сега гоня жената около масата, но като гледам не бяга много бързо......

Коментар

И що ми се струва, че някой от порядъчен алкохолик са е обърнал на презрян работохолик!?
                                Мяза ми на самокритика....

Коментар

Working...
                                X