Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМисуиш уи?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПушката да не е от едновремешните, дето първо палиш фитиля и после се целиш в зелката на лошия.. Залагам на коварството и вероломността
Last edited by tnm; 11.01.2014, 13:54.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКолкото и да е лошо едно момче, никога и по никакъв начин не би могло да е по-лошо от едно лошо момиче.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКолкото и да е лошо едно момче, никога и по никакъв начин не би могло да е по-лошо от едно лошо момиче. Ша му се наложи да си държи на думата, ми е мисълта
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеTи ше го играеш лошо момче. А те не си държат на думата.Хем нема да купуваш кобили, хем ша те харесат женките в Кръчмата щото си лош. Ша му се наложи да си държи на думата, ми е мисълта
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бенджи, 4i40 за нищо не става вече......
Кобилката не е тази за която си мислиш.....ако ще "хващам" нещо ще да е сърничка а не кобилка.....
Тнм е много паметна, когато са и обещани подаръци....
Бях и обещал, че ако много забогатея на борсата ще и купя кобилка - сива на звездички......
Тя сега прави някакви магии и борсата лети......а Аз се потя, защото си изпълнявам обещанията, но тук разковничето е в "многото"... За един е много. за друга малко....Но ще се разберем...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кобилката не е тази за която си мислиш.....ако ще "хващам" нещо ще да е сърничка а не кобилка.....
Бях и обещал, че ако много забогатея на борсата ще и купя кобилка - сива на звездички......
Тя сега прави някакви магии и борсата лети......а Аз се потя, защото си изпълнявам обещанията, но тук разковничето е в "многото"... За един е много. за друга малко....Но ще се разберем...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ що мислиш, че Чичо ще си хване любовница?Той не е такъв човек.
Тя сега прави някакви магии и борсата лети......а Аз се потя, защото си изпълнявам обещанията, но тук разковничето е в "многото"... За един е много. за друга малко....Но ще се разберем...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова ми прозвуча изключително обнадеждаващо. Няма да мине година и ще събереш парите за кобилката.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Божееееее, Боже....
Как не случих на жена.....Викам на мойта " харчи аз работя и за двама..." а тя отказва ....
" не , не.... всеки според заплатата си.."
Отчаян, тотално депресиран и с прекършена амбиция.....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар