If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я, по едно сладкишче за сладкишчетата от по-несправедливата и заядлива половина на човешкия род. Не се трупайте, не се натискайте, ще има за всяко заядливче. Да ви е сладко!
Имах такива, дето се центрираха от тежест на дъното. Като ги разклатиш и звънтяха докато заемат смирено положение. Вероятно и ти така, като те бутнат звънкаш, свириш, фучиш, павземе се усмириш. Наздраве, Дрънпумпалче!
Надай се да се усмиря
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имах такива, дето се центрираха от тежест на дъното. Като ги разклатиш и звънтяха докато заемат смирено положение. Вероятно и ти така, като те бутнат звънкаш, свириш, фучиш, павземе се усмириш. Наздраве, Дрънпумпалче!
Твоето равновесие е закръглено. Ако заседне в дупка, се нивелира. Иначе се търкаля насам-натам, и уравновесява като валира всичко по пътя си. Наздраве, Дрънваляче!
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Мен много трудно могат ме ядоса, понеже съм изтъкана от равновесие. Почти нищо не е в състояние да ме изкара от него. Затова поддържам и съответните физически данни.
Наздраве, Мрънкало!
Твоето равновесие е закръглено. Ако заседне в дупка, се нивелира. Иначе се търкаля насам-натам, и уравновесява като валира всичко по пътя си. Наздраве, Дрънваляче!
На втория час се обади, ще рече, продавачите на котли много са те ядосали. Сигурно са те питали, газа от къде го добиваш, от боб-фасул или от броколи. Как може да не знаят, че габровци газта си я наливат направо от държавните газстанции, тъй като за тях държавата е обща, демек си е техна домашна. Здраве да е, поне доде газ има, пък после ше минем на универсалната енергия на Тесла. Тоа сигурно е габровец.
Мен много трудно могат ме ядоса, понеже съм изтъкана от равновесие. Почти нищо не е в състояние да ме изкара от него. Затова поддържам и съответните физически данни.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Еми щот не са захванали да гледат внучета, затова
Я кажи каk се спаси от мечкатата, като я срещна из горската аптека , Беше споменала, ако не греша, че май ти се е случило
Наздраве
За кой от всичките случаи питаш? Обикновено аз бягам в срещуположната посока. Само единият път се пробвах да щракам с телефоня и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието искаше да ми упражни сила и тормоз, а като се прибрахме у пещерата не спря да пили на умната ми главица. Затова - никога с мен на лов или за билки.
Наздраве!
Мечо
Ха, няма да се обадя. Кака лесно се не плаши!Ама заета с избор на газов котел - високоинтелигентно се образова.
Наздраве!
На втория час се обади, ще рече, продавачите на котли много са те ядосали. Сигурно са те питали, газа от къде го добиваш, от боб-фасул или от броколи. Как може да не знаят, че габровци газта си я наливат направо от държавните газстанции, тъй като за тях държавата е обща, демек си е техна домашна. Здраве да е, поне доде газ има, пък после ше минем на универсалната енергия на Тесла. Тоа сигурно е габровец.
Я кажи каk се спаси от мечкатата, като я срещна из горската аптека , Беше споменала, ако не греша, че май ти се е случило
Наздраве
Как да се спаси? Търкулнала се по планината надоле, ходи я гони. Кака знае как да се пръждосва навреме без да дреме. А пък мечката я сочела с лапа на малките мечета и се посирала от смех. Затова нашта гора хубава понамирисва.
Баш мечките не са много за завиждане. Щото докато спят зимен сън женските се сдобиват с едно две отрочета - досадни, както при всички други добитъци, включая и хомо сапиенса.
Наздраве!
Наздраве
Морген
Не завиждай на мечките . С изкилиферченият климат , загрижени човеци , сигурно ги приспиват доброзорно , в резерватите им. Да преживеят , да се надяваме и да ги будят после
Добра седмица
Умни животинки са мечетата. Учат се от опита и проба-грешка, Не са типично кръвожадни и месоядни като вълка, обичат мед, малини и круши , имат добър усет за съхранение за да минат в хибернация, без стават непремнно хищници. (зимен сън )
Лека и добра седмица
Наздраве
Вече я пробвахме, дърпа като Чърчил кога си пуши пурата. Опа-ля, грешка, оня май връща и изпуска. Та значи, дърпа как Чърчил си пие вискито - хич не връща. Камината е с горивна камера, та нема много ме кади. Ако и да съм способен на разни димни диверсии. Но едва ли ще я паля често, що зимъска се пренасям на долния етаж.Той е по-вкопан и изолиран. Но е хубаво да има за редки случаи на полягане на каки на мечешката кожа пред огъна. Сега дира мечката. После ще викам снайперката да я уцели, че тя да плаща глобата. Дано не се налага да й пращам цигари в Сливенския. Наздраве, Дрънсливнелийче, пардон, Дрънсевлиевче!
П.п. Ама, удар й нанесох. Ше ближе рани три часа и нема смея се обади. Лоша Кака, лоша!
Ха, няма да се обадя. Кака лесно се не плаши!Ама заета с избор на газов котел - високоинтелигентно се образова.
Наздраве!
Да те грее още 100 г !
Убаво е и 2-3 каки да ти топлят снагата и душата....
Пъък, ако много се изтормозиш, ще викаш да помагам....
пп Да попитам - тез 200 гр за седмица ли ги наливаш ?
Нздраве !
Две-три каки кой ше ги рани, кой ше ги облича,кой ше ги съблича? Ти да не си културист, бе? Да не си Швърц-негър? Една кака требе и да цепи дърва, да ги носи, да пали и да кани пред огъна на малка греяна ракийка изнемощелия от сън стопанин.
Тие 200 гр. са ти за всички празници до Антоновден. Тогава може да се поразпусна за новата 2021 година. Здраве да е!
Освен че ти куца центровката, позволи да изкажа предположение, че не си изчислил правилно отвора и височината на коминя
Голяма радост да настане, като падне атмосферното налягане и камината започне да връща пушек. Хептен на ром ще го докараш.
Наздраве, Мрънкало!
Вече я пробвахме, дърпа като Чърчил кога си пуши пурата. Опа-ля, грешка, оня май връща и изпуска. Та значи, дърпа как Чърчил си пие вискито - хич не връща. Камината е с горивна камера, та нема много ме кади. Ако и да съм способен на разни димни диверсии. Но едва ли ще я паля често, що зимъска се пренасям на долния етаж.Той е по-вкопан и изолиран. Но е хубаво да има за редки случаи на полягане на каки на мечешката кожа пред огъна. Сега дира мечката. После ще викам снайперката да я уцели, че тя да плаща глобата. Дано не се налага да й пращам цигари в Сливенския. Наздраве, Дрънсливнелийче, пардон, Дрънсевлиевче!
П.п. Ама, удар й нанесох. Ше ближе рани три часа и нема смея се обади. Лоша Кака, лоша!
Коментар