Не знаех, че вчера е било Вълчовден.Да бъде глобен тука с по един ром с кола за сички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение55 %
Ама ни са смей. Аз ти водя по езичество !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПак ще е на Васильовден.
А бе, не ги разбираш ти верските неща. Щот си сатанист
П.П. Какви са ти процентите на будизъма? Русото речи, че ще ти водя лекции
Ама ни са смей. Аз ти водя по езичество !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАаа, ако е кръстен на дяда си Курти, требе да празнува на свети Кирилиметодий и брат му
А бе, не ги разбираш ти верските неща. Щот си сатанист
П.П. Какви са ти процентите на будизъма? Русото речи, че ще ти водя лекцииПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНи са дърпай сега!
И аз са втрещих като прочетох, че Вълчо празнува на Васильов ден, барабар с ромите.
Наздраве!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАууууу, Честита Нова година!
Това с имения ден нещо като Веселия Вълчо ли требе да го разбирам?!?
Черпавам сички с по едно питие по желание!
От мене само лекарства - червено антиоксидантно, уиски за сърцето, бира за бъбреците, ром за кондиция, узо и мастика за стомах, та само едната гроздова дето е останала за пиьене!
Айде хаирлия да е!!
И аз са втрещих като прочетох, че Вълчо празнува на Васильов ден, барабар с ромите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГледайки календара установих, че един редовен посетител на Кръчмата има имен ден.
Да ни е жив и здрав и да почерпи кога влезе у кондиция!
Наздраве за здравето на Вълчо!
Това с имения ден нещо като Веселия Вълчо ли требе да го разбирам?!?
Черпавам сички с по едно питие по желание!
От мене само лекарства - червено антиоксидантно, уиски за сърцето, бира за бъбреците, ром за кондиция, узо и мастика за стомах, та само едната гроздова дето е останала за пиьене!
Айде хаирлия да е!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзключенията са затова, за да потвърждават правилата..... Срам и ужасТ
П.П. Начи, може докато виенска филехармония ми свири Щраус, да си сипя една чаша червено вино, без това да се отрази на липсата на ентусиазъм за работа?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, щот бирата не е напитка, а разредител:cool:!
П.П. За рома съм съгласна, ма за тоз работохолизъм, дет го свързаха с червеното вино съм направо в потрес
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, щот бирата не е напитка, а разредител!
П.П. За рома съм съгласна, ма за тоз работохолизъм, дет го свързаха с червеното вино съм направо в потрес
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение!
П.П. За рома съм съгласна, ма за тоз работохолизъм, дет го свързаха с червеното вино съм направо в потресПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар