Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, може и целият градски транспорт!?
П.П. А какво стана с изкарването на многото пари и закупуването на андалузката хубавица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа Новата година ще ти подаря карта за градски транспорт.....!?
П.П. А какво стана с изкарването на многото пари и закупуването на андалузката хубавица?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМани, от сутринта глася купон за посрещането на Новата 2014 година у службата . Щот на 30.12.2013 изпратихме Старата, а Новата още не дошла ... чака да я поканим
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение...Малко се пие в тая държава...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато се сетя за Снежанка и седемте джуджета защо се сещам все за групов секс ...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДнес ми се падна аз да отворя храма!
В таа мъгла напрао си требе кана мерло и .... аре топено-пушено сиренце!
Наздраве на сите пиьеници!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДнес ми се падна аз да отворя храма!
Наздраве на сите пиьеници!. Някои са още на празнична вълна. Вие знаете ли как се работи в китайските заводи, още от 5 сутринта на 01.01.2014 г.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа Снежанка й ходят седем джуджета стограмки ... заа Елена ще е нещо в кана
Наздраве на сите пиьеници!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМоменталически ми стана студено
Мезе....Снежанка и Елена!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА мезе!?
П.П. Грозданката също е лекарство - мое да се ползва за загряващ компрес.
Мезе....Снежанка и Елена!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАууууу, Честита Нова година!
Това с имения ден нещо като Веселия Вълчо ли требе да го разбирам?!?
Черпавам сички с по едно питие по желание!
От мене само лекарства - червено антиоксидантно, уиски за сърцето, бира за бъбреците, ром за кондиция, узо и мастика за стомах, та само едната гроздова дето е останала за пиьене!
Айде хаирлия да е!
П.П. Грозданката също е лекарство - мое да се ползва за загряващ компрес.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОтърсвайки главата си от посипаната пепел, заявявам, че аз също не знаех, че празнувам с Васильовците!
По-долу съм почерпил - до три дни се смята, че няма закъснение!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе знаех, че вчера е било Вълчовден.Да бъде глобен тука с по един ром с кола за сички.
По-долу съм почерпил - до три дни се смята, че няма закъснение!И това ще мине ...
Коментар
Коментар