IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Като се сетя за Снежанка и седемте джуджета защо се сещам все за групов секс ...
    Никой не знае какво точно е станало. Минали са хилядолетия от тогава.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ми, може и целият градски транспорт!?

П.П. А какво стана с изкарването на многото пари и закупуването на андалузката хубавица?
      Предната година купих една подкова......Тази ще видим......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        За Новата година ще ти подаря карта за градски транспорт.....
        Ми, може и целият градски транспорт!?

П.П. А какво стана с изкарването на многото пари и закупуването на андалузката хубавица?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Мани, от сутринта глася купон за посрещането на Новата 2014 година у службата . Щот на 30.12.2013 изпратихме Старата, а Новата още не дошла ... чака да я поканим
          Наздраве!
          За Новата година ще ти подаря карта за градски транспорт.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            ...Малко се пие в тая държава...
            Ми никой не ще да сипе, че ми изгорЕ душата ...
            Life won't wait for you.

Коментар

Като се сетя за Снежанка и седемте джуджета защо се сещам все за групов секс ...
              ...Малко се пие в тая държава...
              И това ще мине ...

Коментар

• Като се сетя за Снежанка и седемте джуджета защо се сещам все за групов секс ...
                Life won't wait for you.

Коментар

Днес ми се падна аз да отворя храма!

В таа мъгла напрао си требе кана мерло и .... аре топено-пушено сиренце!
                  Наздраве на сите пиьеници!
                  Мани, от сутринта глася купон за посрещането на Новата 2014 година у службата . Щот на 30.12.2013 изпратихме Старата, а Новата още не дошла ... чака да я поканим
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Охооо . Някои са още на празнична вълна. Вие знаете ли как се работи в китайските заводи, още от 5 сутринта на 01.01.2014 г.?
                    домоуправител

Коментар

На Снежанка й ходят седем джуджета стограмки ... заа Елена ще е нещо в кана

И това ще мине ...

Коментар

Моменталически ми стана студено

Мезе....Снежанка и Елена!
                        На Снежанка й ходят седем джуджета стограмки ... заа Елена ще е нещо в кана
                        Мечо

Коментар

А мезе!?

П.П. Грозданката също е лекарство - мое да се ползва за загряващ компрес.
                          Моменталически ми стана студено

Мезе....Снежанка и Елена!
                          И това ще мине ...

Коментар

Аууууу, Честита Нова година!
                            Това с имения ден нещо като Веселия Вълчо ли требе да го разбирам?!?
                            Черпавам сички с по едно питие по желание!
                            От мене само лекарства - червено антиоксидантно, уиски за сърцето, бира за бъбреците, ром за кондиция, узо и мастика за стомах, та само едната гроздова дето е останала за пиьене!
                            Айде хаирлия да е!
                            А мезе!?

П.П. Грозданката също е лекарство - мое да се ползва за загряващ компрес.
                            Мечо

Коментар

Отърсвайки главата си от посипаната пепел, заявявам, че аз също не знаех, че празнувам с Васильовците!
                              По-долу съм почерпил - до три дни се смята, че няма закъснение!
                              Приема се единодушно и ти се пожелава ногу здраве и късмет и много вино по мърсисайдски червено.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Не знаех, че вчера е било Вълчовден.Да бъде глобен тука с по един ром с кола за сички.
                                Отърсвайки главата си от посипаната пепел, заявявам, че аз също не знаех, че празнувам с Васильовците!
                                По-долу съм почерпил - до три дни се смята, че няма закъснение!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X