IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знаех, че вчера е било Вълчовден.Да бъде глобен тука с по един ром с кола за сички.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      55 %

Ама ни са смей. Аз ти водя по езичество !!!
      Добре, де! Аз ще водя лекции по будизъм, ти ще водиш практически занятия по езичество
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Пак ще е на Васильовден.
        А бе, не ги разбираш ти верските неща. Щот си сатанист

П.П. Какви са ти процентите на будизъма? Русото речи, че ще ти водя лекции
        55 %

Ама ни са смей. Аз ти водя по езичество !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ааа, ако е кръстен на дяда си Курти, требе да празнува на свети Кирилиметодий и брат му
          Пак ще е на Васильовден.
          А бе, не ги разбираш ти верските неща. Щот си сатанист

П.П. Какви са ти процентите на будизъма? Русото речи, че ще ти водя лекции
          Мечо

Коментар

Ни са дърпай сега!
            И аз са втрещих като прочетох, че Вълчо празнува на Васильов ден, барабар с ромите.
            Наздраве!
            Ааа, ако е кръстен на дяда си Курти, требе да празнува на свети Кирилиметодий и брат му
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Аууууу, Честита Нова година!
              Това с имения ден нещо като Веселия Вълчо ли требе да го разбирам?!?
              Черпавам сички с по едно питие по желание!
              От мене само лекарства - червено антиоксидантно, уиски за сърцето, бира за бъбреците, ром за кондиция, узо и мастика за стомах, та само едната гроздова дето е останала за пиьене!
              Айде хаирлия да е!
              Ни са дърпай сега!
              И аз са втрещих като прочетох, че Вълчо празнува на Васильов ден, барабар с ромите.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Гледайки календара установих, че един редовен посетител на Кръчмата има имен ден.
                Да ни е жив и здрав и да почерпи кога влезе у кондиция!
                Наздраве за здравето на Вълчо!
                Аууууу, Честита Нова година!
                Това с имения ден нещо като Веселия Вълчо ли требе да го разбирам?!?
                Черпавам сички с по едно питие по желание!
                От мене само лекарства - червено антиоксидантно, уиски за сърцето, бира за бъбреците, ром за кондиция, узо и мастика за стомах, та само едната гроздова дето е останала за пиьене!
                Айде хаирлия да е!
                И това ще мине ...

Коментар

• Едно мий шантаво днес ..., ма ша пия едно кафе /ирланско/.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Наздраве с малко сръбска музика!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• За много години! Наздраве!
                      Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Айде за много години драги мои !!!
                        Уфффф ... лека, хладна загорска не прегърнала ръкта ми...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Изключенията са затова, за да потвърждават правилата....
                          Много успокояващ коментар. Тъкмо ме бяха налегнали едни съмнения дан взема и да са повредя нещо и от мързелана да стана работна. Срам и ужасТ

П.П. Начи, може докато виенска филехармония ми свири Щраус, да си сипя една чаша червено вино, без това да се отрази на липсата на ентусиазъм за работа?
                          Мечо

Коментар

Ми, щот бирата не е напитка, а разредител:cool:!

П.П. За рома съм съгласна, ма за тоз работохолизъм, дет го свързаха с червеното вино съм направо в потрес
                            Аз се чудя, що съм "гола вода"..... Даже и като пия, пак съм се разреждал....

Коментар

Ми, щот бирата не е напитка, а разредител!

П.П. За рома съм съгласна, ма за тоз работохолизъм, дет го свързаха с червеното вино съм направо в потрес
                              Изключенията са затова, за да потвърждават правилата....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...napitka.210890

Що ги няма бираджиите, не разбирам....
                                Ми, щот бирата не е напитка, а разредител!

Мечо

Коментар

Working...
                                X