Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯ да видим какво е останало по масите и кой се търкаля под тях!?
Честита Нова Година на клиентелата и персонала!
http://vbox7.com/play:7d6691abБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПияници, приятели мои по чашка ...
Да изпратим една трудна година, за да посрещнем една по-благосклонна...
У Кръчмата алкохолът да се лее като река, мезетата да са харни и богоугодни, сервитьорките да са секси и най-накрая храмът да се оборудва с балет Максимус /време му е/
Живи и здрави, момичета и момчета!
Наздраве и за много късмет на всички.Аз съм доволен от 2013 и смирено ще си пожелая за 2014 само здраве!!!
Което желая и на всички другари от Кръчмата.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе !!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Пияници, приятели мои по чашка ...
Да изпратим една трудна година, за да посрещнем една по-благосклонна...
У Кръчмата алкохолът да се лее като река, мезетата да са харни и богоугодни, сервитьорките да са секси и най-накрая храмът да се оборудва с балет Максимус /време му е/
Живи и здрави, момичета и момчета!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ това е достатъчно.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение„Memento mori“ и другото го незнам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСиндицио конекванон
Ко!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи ти повече пишиш, отколкото пиеш, бре ... писатель!?
Наздраве, за хубавия коментар!
П.П. За 30 000-ния да се научиш латински и да цитираш сентенциите у оригинал!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи ти повече пишиш, отколкото пиеш, бре ... писатель!?
Наздраве, за хубавия коментар!
П.П. За 30 000-ния да се научиш латински и да цитираш сентенциите у оригинал!
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар