IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    За втори път ме фаща тая пуста настинка( коронката...)
    Кът пребито куче съм ( или кът Трантул след пътуване до центъра на БГ..)

Здрави да сте !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Гаааа, духът ти ли посети студената къща? Аз съм у Сърцето на родината и не допущах случайни вещи баби със свещи в ръце да преминат прага. Три врати ме делят от нездравия им интерес към магьоснически ритуали в мойта крепост, не, ами цитадела. Пък през коминя съвсем ще ти е трудно да се промушиш. Дори духче злосторниче да си. Ще се объркаш на коя баш розетка е моя адрез. Ше вземе влезеш при комшиите и ше настане олелия коя си ти и що задиряш чужди мъже. Комшийката ше те оскуби набърже. Наздраве, Дрънчорла!
      Мрънкало, разбирам, че без личното ми разрешение си нарушил границите на хабитатя. Много ще страдаш, да знаеш!
      Наздраве!

П.П. А моето пъклено дело съм го свършила. Весела и луда 2021 година ти се очертава
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кат си тръгнала на гости кво ще ни носиш.

Винце и суджук ли.
        Достатъчен е късмета, който ще донеса. За вино и суджуци търси Пешето.
        Наздраве, сър!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Винце и суджук ли.
          Празна паница да й я напълним с чорбица. Така се ходи на гости по габровски.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чуруликай си, птиче, ама вчера беше Игнажден. Сега цяла година ще ти върви на вили и мотовили, защото не успя да опазиш кочинката от моето посещение
            Наздраве, Мрънкало!
            Гаааа, духът ти ли посети студената къща? Аз съм у Сърцето на родината и не допущах случайни вещи баби със свещи в ръце да преминат прага. Три врати ме делят от нездравия им интерес към магьоснически ритуали в мойта крепост, не, ами цитадела. Пък през коминя съвсем ще ти е трудно да се промушиш. Дори духче злосторниче да си. Ще се объркаш на коя баш розетка е моя адрез. Ше вземе влезеш при комшиите и ше настане олелия коя си ти и що задиряш чужди мъже. Комшийката ше те оскуби набърже. Наздраве, Дрънчорла!
            Last edited by Trakatrak; 20.12.2020, 15:09.

Коментар

Мрънкало, пали камината, връзвай червеният конец със синьото мънисто на лявата ръка, слагай огърлицата с чесън на врата и започвай да се молиш. Тръгнала съм на гости.
              Наздраве!

Винце и суджук ли.

Коментар

Мааалиииййй, вещицата възседна цепеница и подтичва, дано фръкне. Ама, како, глей да уцелиш комина кога камината не гори, че бая ше се опърлиш иначе. Пък опърлена вещица да си, съвсем не е престижно. Най-много да те сложат в Етъра като експонат - чирак на ковача, щото и без това си от града на Ковача. Здраве да е и яко коване!
                Чуруликай си, птиче, ама вчера беше Игнажден. Сега цяла година ще ти върви на вили и мотовили, защото не успя да опазиш кочинката от моето посещение
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Мрънкало, пали камината, връзвай червеният конец със синьото мънисто на лявата ръка, слагай огърлицата с чесън на врата и започвай да се молиш. Тръгнала съм на гости.
                  Наздраве!
                  Мааалиииййй, вещицата възседна цепеница и подтичва, дано фръкне. Ама, како, глей да уцелиш комина кога камината не гори, че бая ше се опърлиш иначе. Пък опърлена вещица да си, съвсем не е престижно. Най-много да те сложат в Етъра като експонат - чирак на ковача, щото и без това си от града на Ковача. Здраве да е и яко коване!

Коментар

Мило храстче маскировъчно, доколкото разбирам си чуждопоклоничка, но това съвсем не съответства на стабилното ти и солидно положение в обществото. Такива като теб трябва да си знаят мястото и обязаностите към домашното, родното и народното. Затова те възнаграждавам с най-съответна ти напитка, да си я пиете с некой посребрен до олисял кавалер в Южна Портокалия. Наздраве да е!

Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Пънче, това питие lelq ще го употреби за дезинфекция на последното сепаре в ляво. Сипи сега едно Хенеси без да се помотваш.
                      Наздраве!
                      Мило храстче маскировъчно, доколкото разбирам си чуждопоклоничка, но това съвсем не съответства на стабилното ти и солидно положение в обществото. Такива като теб трябва да си знаят мястото и обязаностите към домашното, родното и народното. Затова те възнаграждавам с най-съответна ти напитка, да си я пиете с некой посребрен до олисял кавалер в Южна Портокалия. Наздраве да е!

Коментар

Драга Кака, това са петифури "Скаличка". И не ми се свиди, както е при теб, ами не те веднага черпавам и те разигравам защото чрез заобиколни маневри те отвличам да не правиш бели, пакости, злосторства, щото явно бързо и надве-натри си чела за злоприключенията на Макс и Мориц, особено пък за печалния им край. Та за твое добро го права, щото съм ти другар в палавите раздумки и двусмислените разговорки. Ето ти и почерпката с Хенеси. Гълточи!

Пънче, това питие lelq ще го употреби за дезинфекция на последното сепаре в ляво. Сипи сега едно Хенеси без да се помотваш.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Пънче /дървен шоп/, това не са петифури, а скалички.

Като толкова ти свиди бялото вино, сипи едно Хенеси. Аз обещавам да не ти придирям много.
                          Наздраве!
                          Драга Кака, това са петифури "Скаличка". И не ми се свиди, както е при теб, ами не те веднага черпавам и те разигравам защото чрез заобиколни маневри те отвличам да не правиш бели, пакости, злосторства, щото явно бързо и надве-натри си чела за злоприключенията на Макс и Мориц, особено пък за печалния им край. Та за твое добро го права, щото съм ти другар в палавите раздумки и двусмислените разговорки. Ето ти и почерпката с Хенеси. Гълточи!

Коментар

Нагло, та чак трака. Ама, на Тракалото такива не му минават. Щото не потребява бело вино. Затова ше си яде петифурите и ще се присмива на дребнавата взискателност на вещите лица. Тъй като каквото има, това има и да сме благодарни на Всевишния, задето поне него дал. Здраве да е и не преяждайте със сладникави дреболии!

Пънче /дървен шоп/, това не са петифури, а скалички.

Като толкова ти свиди бялото вино, сипи едно Хенеси. Аз обещавам да не ти придирям много.
                            Наздраве!

Мечо

Коментар

Каната с бялото вино къде е? В кой ъгъл на масата я смота?
                              Наздраве!
                              Нагло, та чак трака. Ама, на Тракалото такива не му минават. Щото не потребява бело вино. Затова ше си яде петифурите и ще се присмива на дребнавата взискателност на вещите лица. Тъй като каквото има, това има и да сме благодарни на Всевишния, задето поне него дал. Здраве да е и не преяждайте със сладникави дреболии!

Коментар

Я, по едно сладкишче за сладкишчетата от по-несправедливата и заядлива половина на човешкия род. Не се трупайте, не се натискайте, ще има за всяко заядливче. Да ви е сладко!
                                Каната с бялото вино къде е? В кой ъгъл на масата я смота?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X