If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С какво се изразяваш? С алтерегории ли? Знам, знам, че имаш раздвояване на личността - ту примерна, работлива домакиня, ту неприветлива, дива хайлазиня. Като си пиеш хапчетата обаче ще остане само непритворната ти същносност - дивашката. За какво ти е да се правиш на отрудена градинарка, прекопаваща с лъжица мушкатата? Лапвай ножа между зъби и почвай да се пулиш зверски. Такава е същинската ти същност. Само дано не те срещне мечокът кога се кокориш. Наздраве, Дрънококорка!
Тцъ! Не мога да ти се намесвам на зобта, щото и фармацията е в колапс с този вирус. Пази си хапчетата и не ги предлагай на ляво и дясно, бек може ти самият да закъсаш като Марко на Косово поле /пускам това сравнение, понеже знам, че то е достъпно за мисловната ти дейност/
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Уфффф, начи!!! Къде си завря въображението, бре!?!? Или си забравил, че Кака висоентелигентна и може се изразява с алегории?
Сърце - Голямо село, инфаркт. - пълна мизерия у твоя хабитат.
Наздраве, Мрънкало!
С какво се изразяваш? С алтерегории ли? Знам, знам, че имаш раздвояване на личността - ту примерна, работлива домакиня, ту неприветлива, дива хайлазиня. Като си пиеш хапчетата обаче ще остане само непритворната ти същносност - дивашката. За какво ти е да се правиш на отрудена градинарка, прекопаваща с лъжица мушкатата? Лапвай ножа между зъби и почвай да се пулиш зверски. Такава е същинската ти същност. Само дано не те срещне мечокът кога се кокориш. Наздраве, Дрънококорка!
Като малък и крехък съм падал на глава. Като юноша бледен съм падал на гръб. Като младеж строен, пиян-залян съм падал на крака с пълно завъртане (е, малко и по гъз, ама то щото такъв беше ската на пропастта у коя стъпих в тъмното). Отттогава знам, Господ пази пиените. За инфаркт още не съм се усетил. Наздраве, Дрънтрезве!
Уфффф, начи!!! Къде си завря въображението, бре!?!? Или си забравил, че Кака висоентелигентна и може се изразява с алегории?
Сърце - Голямо село, инфаркт. - пълна мизерия у твоя хабитат.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Кристално ми се изясни. От далече си личат последиците от прекаран тежък инфаркт.
Наздраве, Мрънкало!
Като малък и крехък съм падал на глава. Като юноша бледен съм падал на гръб. Като младеж строен, пиян-залян съм падал на крака с пълно завъртане (е, малко и по гъз, ама то щото такъв беше ската на пропастта у коя стъпих в тъмното). Отттогава знам, Господ пази пиените. За инфаркт още не съм се усетил. Наздраве, Дрънтрезве!
П.П. Ако се притесняваш да пишеш на Дядо Коледа, мога те свържа с една химичка. При нея пипети-бол. Ама отговорността за реакцията на леля си е твоя грижа
Не му пиши за пипети, че кой знай какво ще си помисли за таз химичка и нейните мании към уреди и играчки. Пиши му за спринцовки. За да има респект.
Добро утро !
Капка по капка - буре ....
пп Бах маа му - кво стаа с тез хора ? Миналата година по това време се чудих къде да си дяна бутилките, а сега ни една....
Тия хора са прихванали от Кака - скрънзи ....
Наздраве за пестеливите !
Кака не е скръндза, а практична дама.
Наздраве!
П.П. Ако се притесняваш да пишеш на Дядо Коледа, мога те свържа с една химичка. При нея пипети-бол. Ама отговорността за реакцията на леля си е твоя грижа
Мечо
Пиши на Дядо Коледа да ти донесе подарък капкомер.
Наздраве, 4i40!
Добро утро !
Капка по капка - буре ....
пп Бах маа му - кво стаа с тез хора ? Миналата година по това време се чудих къде да си дяна бутилките, а сега ни една....
Тия хора са прихванали от Кака - скрънзи ....
Добро утро !
За втори път ме фаща тая пуста настинка( коронката...)
Кът пребито куче съм ( или кът Трантул след пътуване до центъра на БГ..)
Здрави да сте !
А, не, аз доброволно на центъра на родината не отивам, да ме карат да работа, да ме поят... със обствената ми пот, да ме пропиват със сълзите ми... от смех кога вида некоя местна веща жена да кълне над казана, да дупчи кукли и да хвърга съчки в огъна под некое чиче. Шъ си стоя вкъщи и нема да шетам из средата на страната. Там са все среднисти, па аз си падам по околностите, по крайностите. Ти ходи у средата, ако ти се ще. Ма, гледам и ти се стремиш към периферията... на континента - Портокалията. Хитъъър си тиии, надалеч бегаш от епицентъра на злото.
Коментар