IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Сутринта се събуждат седемте джуджета. Първото тича в кухнята и започва да вика:
    - Кой ми е ял от паничката?

След него тича второто:

Изреждат се всички, а от спалнята се чува раздразненият глас на Снежанка:
    - Уф, как сте ми омръзнали всички! Не съм готвила още.

Добро утро !
    Снееежанкеее, много си се олежала тази сутрин. С кого ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака не е скръндза, а практична дама.
      Наздраве!

П.П. Ако се притесняваш да пишеш на Дядо Коледа, мога те свържа с една химичка. При нея пипети-бол. Ама отговорността за реакцията на леля си е твоя грижа

Не му пиши за пипети, че кой знай какво ще си помисли за таз химичка и нейните мании към уреди и играчки. Пиши му за спринцовки. За да има респект.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
        Капка по капка - буре ....
        пп Бах маа му - кво стаа с тез хора ? Миналата година по това време се чудих къде да си дяна бутилките, а сега ни една....
        Тия хора са прихванали от Кака - скрънзи ....

Наздраве за пестеливите !
        Кака не е скръндза, а практична дама.
        Наздраве!

П.П. Ако се притесняваш да пишеш на Дядо Коледа, мога те свържа с една химичка. При нея пипети-бол. Ама отговорността за реакцията на леля си е твоя грижа

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Празна паница да й я напълним с чорбица. Така се ходи на гости по габровски.
          Сутринта се събуждат седемте джуджета. Първото тича в кухнята и започва да вика:

След него тича второто:

Изреждат се всички, а от спалнята се чува раздразненият глас на Снежанка:
          - Уф, как сте ми омръзнали всички! Не съм готвила още.

Добро утро !

Коментар

Пиши на Дядо Коледа да ти донесе подарък капкомер.
            Наздраве, 4i40!
            Добро утро !
            Капка по капка - буре ....
            пп Бах маа му - кво стаа с тез хора ? Миналата година по това време се чудих къде да си дяна бутилките, а сега ни една....
            Тия хора са прихванали от Кака - скрънзи ....

Наздраве за пестеливите !

Коментар

Червено вино на обяд а 25 гр ракия на вечеря....
              Наздраве !

пп Бах маа му - от 25 гр ми падна кръвното и ми се подкосиха краката....
              Пиши на Дядо Коледа да ти донесе подарък капкомер.
              Наздраве, 4i40!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ако не знаеш, Сърцето на родината е нашата пресветла столнина. Пък при вас е Центъра на родината, пъпа й, ама откъм гърба.
                Кристално ми се изясни. От далече си личат последиците от прекаран тежък инфаркт.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Мрънкало, разбирам, че без личното ми разрешение си нарушил границите на хабитатя. Много ще страдаш, да знаеш!
                  Наздраве!

П.П. А моето пъклено дело съм го свършила. Весела и луда 2021 година ти се очертава
                  Ако не знаеш, Сърцето на родината е нашата пресветла столнина. Пък при вас е Центъра на родината, пъпа й, ама откъм гърба.

Коментар

Добро утро !
                    За втори път ме фаща тая пуста настинка( коронката...)
                    Кът пребито куче съм ( или кът Трантул след пътуване до центъра на БГ..)

Здрави да сте !
                    А, не, аз доброволно на центъра на родината не отивам, да ме карат да работа, да ме поят... със обствената ми пот, да ме пропиват със сълзите ми... от смех кога вида некоя местна веща жена да кълне над казана, да дупчи кукли и да хвърга съчки в огъна под некое чиче. Шъ си стоя вкъщи и нема да шетам из средата на страната. Там са все среднисти, па аз си падам по околностите, по крайностите. Ти ходи у средата, ако ти се ще. Ма, гледам и ти се стремиш към периферията... на континента - Портокалията. Хитъъър си тиии, надалеч бегаш от епицентъра на злото.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                      Абе вие сте много лесни с 25гр. . евала. Направо ви завиждам.
                      на мен и 250 не ми влияят, а тая вечер ми се пие като на казак. заеви
                      Тия са изнемощели, одъртели кандидат-пияндета. Цел живот са си подпоручици в пияндурщината. Пък мислеха маршали да стават. Ама, не ги държат краката.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

Що да е основен? Какво му е по-основното, не може ли да е по чаша люта сръбска ракия

Може, но половин рюмачка....

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Спазвай основният принцип : чаша червено вино за обяд и вечеря!
                          Що да е основен? Какво му е по-основното, не може ли да е по чаша люта сръбска ракия
                          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Абе вие сте много лесни с 25гр. . евала. Направо ви завиждам.
                            на мен и 250 не ми влияят, а тая вечер ми се пие като на казак. заеви
                            Last edited by iezuita; 20.12.2020, 18:11.
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Червено вино на обяд а 25 гр ракия на вечеря....
                              Наздраве !

пп Бах маа му - от 25 гр ми падна кръвното и ми се подкосиха краката....

Коментар

Добро утро !
                                За втори път ме фаща тая пуста настинка( коронката...)
                                Кът пребито куче съм ( или кът Трантул след пътуване до центъра на БГ..)

Здрави да сте !

Коментар

Working...
                                X