IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Чак и на мен взе да ми се похапва тортичка щом я зърнах
    Иначе ако не видя, не се сещам за сладко, обаче откакто се набабанихме в карантиите, повече се сещам за похапване :
    Днес интересна дата с пет двойки...в най-късия ден...
    Добрютро и наздраве с кайветата на всички - повод може да е, че от утре денят да започва да расте... па дано и на борсата се удължи вместо да скъсява
    Не осъзнаваш ли, че ви провокира да се натъпчете със сладко, да почнете да буйствате, да устроите един побой със столове и маси в кръчмата, че да ви затворят в мазата и двете с Кака да превземат властта в кръчмата. Комплотаджийки! Ама, ше им скрием компотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Фалиш ли се?
      Рекламирам се ...!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тц....
        Сладко е и много вкусно ( ужасно го обичам...) Нооо, не трябва - диабет, диета, дисциплина...( само вит. Д няма...)
        Нооо, поне при третата благинка ограничение няма - от един път на година, минавам на един път на месец...

Нзздраве !
        Фалиш ли се?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

За по-лесно може да ги комбинираш с крем-карамелчета за всяко 25 - колко ти сака душата на брой иии ...без да броим индришето
          Наздраве, чичо !
          Тц....
          Сладко е и много вкусно ( ужасно го обичам...) Нооо, не трябва - диабет, диета, дисциплина...( само вит. Д няма...)
          Нооо, поне при третата благинка ограничение няма - от един път на година, минавам на един път на месец...

Нзздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Лелче, благодаря за тортата !
            Ноо, тя на 3 етажа. Май ще трябва да минавам на 3х25....УжасТ...

Наздраве !
            За по-лесно може да ги комбинираш с крем-карамелчета за всяко 25 - колко ти сака душата на брой иии ...без да броим индришето
            Наздраве, чичо !

Коментар

• Добро утро !
              Лелче, благодаря за тортата !
              Ноо, тя на 3 етажа. Май ще трябва да минавам на 3х25....УжасТ...

Наздраве !

Коментар

• Чак и на мен взе да ми се похапва тортичка щом я зърнах
                Иначе ако не видя, не се сещам за сладко, обаче откакто се набабанихме в карантиите, повече се сещам за похапване :
                Днес интересна дата с пет двойки...в най-късия ден...
                Добрютро и наздраве с кайветата на всички - повод може да е, че от утре денят да започва да расте... па дано и на борсата се удължи вместо да скъсява

Коментар

• Добра вечер ! Прияло ми се .... да сложим за пиянкитеClick image for larger version

Name:	images.jpeg
Views:	1
Size:	11.5 КБ
ID:	3693134 Да сложим и за страхливите Click image for larger version

Name:	images (24).jpeg
Size:	6.2 КБ
ID:	3693135 и за 4i40,че ми е слабост Click image for larger version

Name:	images (25).jpeg
Size:	7.2 КБ
ID:	3693136 Па да ви кажа и наздраве и да сте здрави и усмихнати !

https://m.youtube.com/watch?v=eFtiwNUDIcs
                  Last edited by Lelq; 21.12.2020, 21:18.

Коментар

Предупредила съм те, кога пишеш еротични коментари да слагаш по една голяма червена точка.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Наздраве! Настроението ми изведнъж се обърна.
                    Бог да го прости Димо!
                    ​​​​​​​https://www.youtube.com/watch?v=N2GXdj7zDwY

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз съм алтруист. За вещи жени по некое апчи все ше се намери, за да не правят мисловно апчих. Розовки и сини, жълти и зеленки формули химични, сложни и умопомрачителни за Кака ше съберем, що само тя ще се оправи интимно-стомашно-чревно с тях. Гълтай, Како, па яхвай метлата на халюцинациите. Не ти трябва ни Мара, ни Хуана, щом под ръка има всекакви таблетки амфетки. Здраве да е!
                      Предупредила съм те, кога пишеш еротични коментари да слагаш по една голяма червена точка.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Мечо

Коментар

Тцъ! Не мога да ти се намесвам на зобта, щото и фармацията е в колапс с този вирус. Пази си хапчетата и не ги предлагай на ляво и дясно, бек може ти самият да закъсаш като Марко на Косово поле /пускам това сравнение, понеже знам, че то е достъпно за мисловната ти дейност/
                        Наздраве!
                        Аз съм алтруист. За вещи жени по некое апчи все ше се намери, за да не правят мисловно апчих. Розовки и сини, жълти и зеленки формули химични, сложни и умопомрачителни за Кака ше съберем, що само тя ще се оправи интимно-стомашно-чревно с тях. Гълтай, Како, па яхвай метлата на халюцинациите. Не ти трябва ни Мара, ни Хуана, щом под ръка има всекакви таблетки амфетки. Здраве да е!

Коментар

С какво се изразяваш? С алтерегории ли? Знам, знам, че имаш раздвояване на личността - ту примерна, работлива домакиня, ту неприветлива, дива хайлазиня. Като си пиеш хапчетата обаче ще остане само непритворната ти същносност - дивашката. За какво ти е да се правиш на отрудена градинарка, прекопаваща с лъжица мушкатата? Лапвай ножа между зъби и почвай да се пулиш зверски. Такава е същинската ти същност. Само дано не те срещне мечокът кога се кокориш. Наздраве, Дрънококорка!
                          Тцъ! Не мога да ти се намесвам на зобта, щото и фармацията е в колапс с този вирус. Пази си хапчетата и не ги предлагай на ляво и дясно, бек може ти самият да закъсаш като Марко на Косово поле /пускам това сравнение, понеже знам, че то е достъпно за мисловната ти дейност/
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Уфффф, начи!!! Къде си завря въображението, бре!?!? Или си забравил, че Кака висоентелигентна и може се изразява с алегории?
                            Сърце - Голямо село, инфаркт. - пълна мизерия у твоя хабитат.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            С какво се изразяваш? С алтерегории ли? Знам, знам, че имаш раздвояване на личността - ту примерна, работлива домакиня, ту неприветлива, дива хайлазиня. Като си пиеш хапчетата обаче ще остане само непритворната ти същносност - дивашката. За какво ти е да се правиш на отрудена градинарка, прекопаваща с лъжица мушкатата? Лапвай ножа между зъби и почвай да се пулиш зверски. Такава е същинската ти същност. Само дано не те срещне мечокът кога се кокориш. Наздраве, Дрънококорка!

Коментар

Като малък и крехък съм падал на глава. Като юноша бледен съм падал на гръб. Като младеж строен, пиян-залян съм падал на крака с пълно завъртане (е, малко и по гъз, ама то щото такъв беше ската на пропастта у коя стъпих в тъмното). Отттогава знам, Господ пази пиените. За инфаркт още не съм се усетил. Наздраве, Дрънтрезве!
                              Уфффф, начи!!! Къде си завря въображението, бре!?!? Или си забравил, че Кака висоентелигентна и може се изразява с алегории?
                              Сърце - Голямо село, инфаркт. - пълна мизерия у твоя хабитат.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Кристално ми се изясни. От далече си личат последиците от прекаран тежък инфаркт.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Като малък и крехък съм падал на глава. Като юноша бледен съм падал на гръб. Като младеж строен, пиян-залян съм падал на крака с пълно завъртане (е, малко и по гъз, ама то щото такъв беше ската на пропастта у коя стъпих в тъмното). Отттогава знам, Господ пази пиените. За инфаркт още не съм се усетил. Наздраве, Дрънтрезве!

Коментар

Working...
                                X