Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тц....
Сладко е и много вкусно ( ужасно го обичам...) Нооо, не трябва - диабет, диета, дисциплина...( само вит. Д няма...)
Нооо, поне при третата благинка ограничение няма - от един път на година, минавам на един път на месец...
Нзздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
За по-лесно може да ги комбинираш с крем-карамелчета за всяко 25 - колко ти сака душата на бройиии ...без да броим индришето
Наздраве, чичо !
Сладко е и много вкусно ( ужасно го обичам...) Нооо, не трябва - диабет, диета, дисциплина...( само вит. Д няма...)
Нооо, поне при третата благинка ограничение няма - от един път на година, минавам на един път на месец...
Нзздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Лелче, благодаря за тортата !
Ноо, тя на 3 етажа. Май ще трябва да минавам на 3х25....УжасТ...
Наздраве !иии ...без да броим индришето
Наздраве, чичо !
Коментар
-
Чак и на мен взе да ми се похапва тортичка щом я зърнах
Иначе ако не видя, не се сещам за сладко, обаче откакто се набабанихме в карантиите, повече се сещам за похапване :
Днес интересна дата с пет двойки...в най-късия ден...
Добрютро и наздраве с кайветата на всички - повод може да е, че от утре денят да започва да расте... па дано и на борсата се удължи вместо да скъсява
Коментар
-
Добра вечер ! Прияло ми се .... да сложим за пиянкитеДа сложим и за страхливите
и за 4i40,че ми е слабост
Па да ви кажа и наздраве и да сте здрави и усмихнати !
https://m.youtube.com/watch?v=eFtiwNUDIcsLast edited by Lelq; 21.12.2020, 21:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Предупредила съм те, кога пишеш еротични коментари да слагаш по една голяма червена точка.
Наздраве, Мрънкало!
Бог да го прости Димо!
https://www.youtube.com/watch?v=N2GXdj7zDwY
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз съм алтруист. За вещи жени по некое апчи все ше се намери, за да не правят мисловно апчих. Розовки и сини, жълти и зеленки формули химични, сложни и умопомрачителни за Кака ше съберем, що само тя ще се оправи интимно-стомашно-чревно с тях. Гълтай, Како, па яхвай метлата на халюцинациите. Не ти трябва ни Мара, ни Хуана, щом под ръка има всекакви таблетки амфетки. Здраве да е!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тцъ! Не мога да ти се намесвам на зобта, щото и фармацията е в колапс с този вирус. Пази си хапчетата и не ги предлагай на ляво и дясно, бек може ти самият да закъсаш като Марко на Косово поле /пускам това сравнение, понеже знам, че то е достъпно за мисловната ти дейност/
Наздраве!
Коментар
-
С какво се изразяваш? С алтерегории ли? Знам, знам, че имаш раздвояване на личността - ту примерна, работлива домакиня, ту неприветлива, дива хайлазиня. Като си пиеш хапчетата обаче ще остане само непритворната ти същносност - дивашката. За какво ти е да се правиш на отрудена градинарка, прекопаваща с лъжица мушкатата? Лапвай ножа между зъби и почвай да се пулиш зверски. Такава е същинската ти същност. Само дано не те срещне мечокът кога се кокориш.Наздраве, Дрънококорка!
/
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Уфффф, начи!!! Къде си завря въображението, бре!?!? Или си забравил, че Кака висоентелигентна и може се изразява с алегории?
Сърце - Голямо село, инфаркт. - пълна мизерия у твоя хабитат.
Наздраве, Мрънкало!Наздраве, Дрънококорка!
Коментар
-
Като малък и крехък съм падал на глава. Като юноша бледен съм падал на гръб. Като младеж строен, пиян-залян съм падал на крака с пълно завъртане (е, малко и по гъз, ама то щото такъв беше ската на пропастта у коя стъпих в тъмното). Отттогава знам, Господ пази пиените. За инфаркт още не съм се усетил. Наздраве, Дрънтрезве!
Сърце - Голямо село, инфаркт. - пълна мизерия у твоя хабитат.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кристално ми се изясни. От далече си личат последиците от прекаран тежък инфаркт.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар