If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Имам предложение до уважаемата клиентела на Кръчмата.
Игнор на всички, дето призовават за едене, пиене и ...такова по празниците....
Слънце, въздух и гола вода за тялото и с благи мисли в душата !
Наздраве !
Който еде, пие и е... сам се егнорира, що да не дели с гладните и жадни пиендета от кръчмето. А който по баири кат будала ходи, съвсем се изключва от отбраното общество под опушените потони. Време разделно настана!
Честито Рождество !
Предполагам вече , целокупната Кръчма се е освинила с прасето и питието и е време за подаръците . [ATTACH=CONFIG]n3694344[/ATTACH] Всеки , да си отвори кутийката пред него и вътре ще намери освен здравето и усмивките , от които всички се нуждаем и по нещо само и специално за него . Което иска, мечтае , чувства и преживява в душата и сърцето си !
Да са ви светли , топли и усмихнати празниците и да ви донесат късмет , любов , пътешествия , пари и топли хора с които да ги споделите в предстоящото !
Честито Рождество !
Предполагам вече , целокупната Кръчма се е освинила с прасето и питието и е време за подаръците . [ATTACH=CONFIG]n3694344[/ATTACH] Всеки , да си отвори кутийката пред него и вътре ще намери освен здравето и усмивките , от които всички се нуждаем и по нещо само и специално за него . Което иска, мечтае , чувства и преживява в душата и сърцето си !
Да са ви светли , топли и усмихнати празниците и да ви донесат късмет , любов , пътешествия , пари и топли хора с които да ги споделите в предстоящото !
Ехаа какви убави пожелания.
Затова да ни е жива и здрава и леля, че щом минава да бутне вратата на кръчмата, обстановката се оцветява с някоя емоция
Честито Рождество, живи и здрави всички!
(без прасето на Заки, по разбираеми причини)
ps. Заки, дадохте ли малко от прасито и на бедните, зер и те душа носят ?!
Честито Рождество !
Предполагам вече , целокупната Кръчма се е освинила с прасето и питието и е време за подаръците . Всеки , да си отвори кутийката пред него и вътре ще намери освен здравето и усмивките , от които всички се нуждаем и по нещо само и специално за него . Което иска, мечтае , чувства и преживява в душата и сърцето си !
Честита Коледа !
Да сме живи и здрави !
Радост и оптимизъм в Кръчмата !
Днес си изпълнявам заръките - одихме 3 часа по Витоша, нагоре - надолу, кът алтави..
Направо ми се разби телосложението....Сега нито ми се яде, нито ми се пие, а за друго не ми се мисли.....
Мъкаа... https://www.youtube.com/watch?v=ATKsolekkVs
Добро утро !
Наздраве !
Спешно да ти се направи тест за Коронавирус. Струва ми се, болен си!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Наздраве !
Добрутро чичо!
Каза слънце и то взе че изгря сабалян. Че и гола водица може да падне от небето преди нова година
Ами живи и здрави да са всички и да изкарат приятно бъднито в карантийната идилия
Добро утро !
Наздраве !
Добро утро !
Вън е пукнала яка пролет ! Предколедно обещание за страхотна нова година и незабравимо лято !
Наздраве , Кръчма !
Нещо на вирусно ми мирише с това топло време. Народът избегал от работа и напълзял по парковете. Не ги спира ни вируз, ни Ковид, ни грип. Почва големата петдневна ваканция. Ояждане и опиване ни чака. Не прекалявйте! Весели празници!
Коментар