IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пррррротестирам! Кутийките не се отварят. Честито Рождество и весело посрещане на безснежната Нова година!
    Еееее , така е . Някои кутийки не се отварят. Но в твоят случай , мисля си взел грешна . Просто си я смени и си готов

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро !
      Имам предложение до уважаемата клиентела на Кръчмата.
      Игнор на всички, дето призовават за едене, пиене и ...такова по празниците....
      Слънце, въздух и гола вода за тялото и с благи мисли в душата !
      Наздраве !
      Който еде, пие и е... сам се егнорира, що да не дели с гладните и жадни пиендета от кръчмето. А който по баири кат будала ходи, съвсем се изключва от отбраното общество под опушените потони. Време разделно настана!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Честито Рождество !
        Предполагам вече , целокупната Кръчма се е освинила с прасето и питието и е време за подаръците . [ATTACH=CONFIG]n3694344[/ATTACH] Всеки , да си отвори кутийката пред него и вътре ще намери освен здравето и усмивките , от които всички се нуждаем и по нещо само и специално за него . Което иска, мечтае , чувства и преживява в душата и сърцето си !

Да са ви светли , топли и усмихнати празниците и да ви донесат късмет , любов , пътешествия , пари и топли хора с които да ги споделите в предстоящото !

Наздраве и да сте здрави всички !

https://m.youtube.com/watch?v=FeDdZ0Omeuk
        Пррррротестирам! Кутийките не се отварят. Честито Рождество и весело посрещане на безснежната Нова година!

Коментар

Честито Рождество !
          Предполагам вече , целокупната Кръчма се е освинила с прасето и питието и е време за подаръците . [ATTACH=CONFIG]n3694344[/ATTACH] Всеки , да си отвори кутийката пред него и вътре ще намери освен здравето и усмивките , от които всички се нуждаем и по нещо само и специално за него . Което иска, мечтае , чувства и преживява в душата и сърцето си !

Да са ви светли , топли и усмихнати празниците и да ви донесат късмет , любов , пътешествия , пари и топли хора с които да ги споделите в предстоящото !

Ехаа какви убави пожелания.
          Затова да ни е жива и здрава и леля, че щом минава да бутне вратата на кръчмата, обстановката се оцветява с някоя емоция
          Честито Рождество, живи и здрави всички!
          (без прасето на Заки, по разбираеми причини)
          ps. Заки, дадохте ли малко от прасито и на бедните, зер и те душа носят ?!

Коментар

• Честито Рождество !
            Предполагам вече , целокупната Кръчма се е освинила с прасето и питието и е време за подаръците . Click image for larger version

Name:	images (26).jpeg
Views:	1
Size:	14.1 КБ
ID:	3694344 Всеки , да си отвори кутийката пред него и вътре ще намери освен здравето и усмивките , от които всички се нуждаем и по нещо само и специално за него . Което иска, мечтае , чувства и преживява в душата и сърцето си !

Коментар

• Честита Коледа !
              Да сме живи и здрави !
              Радост и оптимизъм в Кръчмата !

Днес си изпълнявам заръките - одихме 3 часа по Витоша, нагоре - надолу, кът алтави..
              Направо ми се разби телосложението....Сега нито ми се яде, нито ми се пие, а за друго не ми се мисли.....
              Мъкаа...
              https://www.youtube.com/watch?v=ATKsolekkVs

Наздраве !
              Last edited by 4i40; 25.12.2020, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                Заклахме прасето. Сега плющим пръжки. Жулим вино и ракия и да ви речем наздраве, че деня ще дълъг.
                Ма що го заклахте - Ай да му е мирна душата,
                . Как го ядете, след екзекуцията....

Коментар

• Наздраве бе марамунгели. Заспахте на масата и няма кой да каже наздрве баси

Коментар

• Заклахме прасето. Сега плющим пръжки. Жулим вино и ракия и да ви речем наздраве, че деня ще дълъг.

Коментар

Добро утро !
                      Наздраве !
                      Спешно да ти се направи тест за Коронавирус. Струва ми се, болен си!
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Добро утро !
                        Наздраве !
                        Добрутро чичо!
                        Каза слънце и то взе че изгря сабалян. Че и гола водица може да падне от небето преди нова година
                        Ами живи и здрави да са всички и да изкарат приятно бъднито в карантийната идилия

Коментар

• Добро утро !
                          Наздраве !

Коментар

Добро утро !
                            Вън е пукнала яка пролет ! Предколедно обещание за страхотна нова година и незабравимо лято !
                            Наздраве , Кръчма !
                            Нещо на вирусно ми мирише с това топло време. Народът избегал от работа и напълзял по парковете. Не ги спира ни вируз, ни Ковид, ни грип. Почва големата петдневна ваканция. Ояждане и опиване ни чака. Не прекалявйте! Весели празници!

Коментар

• Добро утро !
                              Вън е пукнала яка пролет ! Предколедно обещание за страхотна нова година и незабравимо лято !
                              Наздраве , Кръчма !

Коментар

Рекламирам се ...!
                                Кво се рекламираш, бе? Че си на 3х25 ли? Да, ама не си. На 4х25 си.

Коментар

Working...
                                X