За много години! Живи, здрави, прости, ухилени и ненатоварени! Щото, който се товари, е магаре. Да ни е светла и озарена Кръчмата, та поне един-два пъти дневно се разтоварваме със закачки и шегички... за сметка на Чиче. И да се учим на антивещерски защити за сметка на грохналата веща Кака. Да е мирна, плодовита и яко опита новата 2021-ва!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Да сложим аспиринчета, да пуснем нещо тихо и нежно
https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A
и да ви пожелая добро утро и добра нова година ! Пълна със здраве , любов , приключения , пътешествия и пари ! И много късмет и слънчеви дни !
Наздраве , Кръчма !
- 1 like
Коментар
-
Добро утро !
Как сте бре ?
Тонуса в Кръчмата е спаднал, кът на Тарантул.....
Днес щях да одя на работа, но като ми грейна това слънче, като ми застена душата и ми се отщя...
Запраших към Дивото и се надвивах с вятъра, но поработих с кеф.....Ееее, сега малко ми скърцат кокалите, но всяко удоволствие се заплаща.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Благодаря, но засега изчаквам. Новата година все още мъглива ми се види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВсичките пробвах, не щат да зинат. Сигур Лошата Кака ги е залепила със секундно. Ще взема да викна Снежанка да ги разлепи с влажния си дъх. Весела Нова година, ако съм твърде зает с подаръчетата следващите три дни!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Честита Коледа на целокупната клиентела на Кръчмата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ми някои не се отварят, щото тарантулчо трябва първом да развърже панделкатаТака трескаво бърза, да гепи късмета, че забравя да развърже "върцуля"
Наздраве и на Тарантулчето - освен здравното, да хване най-бързото и готино късметче и на бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Еееее , така е . Някои кутийки не се отварят. Но в твоят случай , мисля си взел грешна . Просто си я смени и си готов
Така трескаво бърза, да гепи късмета, че забравя да развърже "върцуля"
Наздраве и на Тарантулчето - освен здравното, да хване най-бързото и готино късметче и на бфб
Коментар
Коментар