IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За много години! Живи, здрави, прости, ухилени и ненатоварени! Щото, който се товари, е магаре. Да ни е светла и озарена Кръчмата, та поне един-два пъти дневно се разтоварваме със закачки и шегички... за сметка на Чиче. И да се учим на антивещерски защити за сметка на грохналата веща Кака. Да е мирна, плодовита и яко опита новата 2021-ва!

Коментар

• Честита 2021 година!
      На целокупната клиентела на Кръчмата пожелавам да е успешна, лежерна и без излишни стресови ситуации.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• ЧНГ 2021 !!!

Да сме здрави и усмихнати ( но не озъбени..) !
        Кога ни е криво и сръдливо, да пийнем по 1-2-3 питиета в Кръчмата !

Наздраве !

Коментар

• Да сложим аспиринчета Click image for larger version

Name:	images (27).jpeg
Views:	1
Size:	2.6 КБ
ID:	3695960, да пуснем нещо тихо и нежно
          https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A

и да ви пожелая добро утро и добра нова година ! Пълна със здраве , любов , приключения , пътешествия и пари ! И много късмет и слънчеви дни !
          Наздраве , Кръчма !

Коментар

• Това шампанско некво реактивно, тапата се избутва с бенгалски огън, баси.
            Се едно изобретение на Мъск.

Коментар

• Честита нова година дами, господа, виртуални и не толкоз пияндета.

И да взема повод от прецаканото:

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• енергията кондензира в сингулярност,
                опитва да направи дупка в небето към друга вселена
                Опитът е неуспешен, но парченцата красиво влизат в телефона...
                Click image for larger version

Name:	IMG_20210101_000508_2.jpg
Views:	1
Size:	10.1 КБ
ID:	3695924

айде за много години.

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=lM9H1eYz-lc
                  Готино денонощие и посрещане на Новата година !
                  Наздраве!

Коментар

• Малко се пие в тази държава, малко.....

Наздраве !

Коментар

• Добро утро !
                      Как сте бре ?
                      Тонуса в Кръчмата е спаднал, кът на Тарантул.....
                      Днес щях да одя на работа, но като ми грейна това слънче, като ми застена душата и ми се отщя...
                      Запраших към Дивото и се надвивах с вятъра, но поработих с кеф.....Ееее, сега малко ми скърцат кокалите, но всяко удоволствие се заплаща.
                      Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Благодаря, но засега изчаквам. Новата година все още мъглива ми се види.
                        Ще трябва и в мъглата да се действа, 2021 може да се окаже дълго време мъглива

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          Всичките пробвах, не щат да зинат. Сигур Лошата Кака ги е залепила със секундно. Ще взема да викна Снежанка да ги разлепи с влажния си дъх. Весела Нова година, ако съм твърде зает с подаръчетата следващите три дни!
                          Не, бре!!! За какво ми е на мен секундно лепило. Изплювам се веднъж и ефекта - същия.
                          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Честита Коледа на целокупната клиентела на Кръчмата!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ми някои не се отварят, щото тарантулчо трябва първом да развърже панделката Така трескаво бърза, да гепи късмета, че забравя да развърже "върцуля"
                            Наздраве и на Тарантулчето - освен здравното, да хване най-бързото и готино късметче и на бфб
                            Благодаря, но засега изчаквам. Новата година все още мъглива ми се види.

Коментар

• Всичките пробвах, не щат да зинат. Сигур Лошата Кака ги е залепила със секундно. Ще взема да викна Снежанка да ги разлепи с влажния си дъх. Весела Нова година, ако съм твърде зает с подаръчетата следващите три дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Еееее , така е . Някои кутийки не се отварят. Но в твоят случай , мисля си взел грешна . Просто си я смени и си готов
                                Ми някои не се отварят, щото тарантулчо трябва първом да развърже панделката Така трескаво бърза, да гепи късмета, че забравя да развърже "върцуля"
                                Наздраве и на Тарантулчето - освен здравното, да хване най-бързото и готино късметче и на бфб

Коментар

Working...
                                X