Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ това е достатъчно.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение„Memento mori“ и другото го незнам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСиндицио конекванон
Ко!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи ти повече пишиш, отколкото пиеш, бре ... писатель!?
Наздраве, за хубавия коментар!
П.П. За 30 000-ния да се научиш латински и да цитираш сентенциите у оригинал!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи ти повече пишиш, отколкото пиеш, бре ... писатель!?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПризнавам.Още снощи го замислих, като видях, че наближава!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеИ сега ако не си признаеш, че си си пазил този пост да е точно под този номер, хмм
Аз се присъединявам към пожеланията, а сентенциите наистина са много верни и ценни. Бъдете здрави всички!
П.П. Винаги съм знаел, че феновете на червения тим край река Мърси са качествени и стойностни хора, с които съм се разбирал и се разбирам много добре. Ти явно не правиш изключение. Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтарият Бен, използва възможността да Ви пожелае на редовните посетители на храма, наречен Виртуална Кръчма, много здраве и много късмет през 2014 а и всички следващи 2014 години.
В такива моменти гледам да се сещам за две две римски сентенции : "Цени това, което имаш" и "Помни, че си смъртен".
Така че весело посрещане на новата година, бъдете себе си и дерзайте!!!
Аз се присъединявам към пожеланията, а сентенциите наистина са много верни и ценни. Бъдете здрави всички!
П.П. Винаги съм знаел, че феновете на червения тим край река Мърси са качествени и стойностни хора, с които съм се разбирал и се разбирам много добре. Ти явно не правиш изключение. Наздраве!
Коментар
-
Старият Бен, използва възможността да Ви пожелае на редовните посетители на храма, наречен Виртуална Кръчма, много здраве и много късмет през 2014 а и всички следващи 2014 години.
В такива моменти гледам да се сещам за две две римски сентенции : "Цени това, което имаш" и "Помни, че си смъртен".
Така че весело посрещане на новата година, бъдете себе си и дерзайте!!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Ай добро(?) утро ...
отварям интернета...
още атентати, загинали...
Шуми (МНОГО обичан от мен человек) в кома...
МНОГО тъпо ми стана ...
Баси...
ш си капна (?) едно (?)...
и комуто, кокото си пожелай ...
разБИРА се ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМай ще пийна едно кафе ... ирланско
Аз ударих чисто, явно ми е требвало ирландско...
Весело посрещане на Новата година, сите да илядите барабар с челядта и аверите!!!И това ще мине ...
Коментар
Коментар