IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хммммм
    Снощи съм посегнал към бутилката
    Но освен това съм прибягнал и към ... шопинг
    Купил съм си тАлАфон

Е,поне момента и празничните дни ме оправдават ,а и самата доставка ще е около друга моя важна дата за празнуване (която вече не е за хвалене )
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Боже, Боже.....
      Какви времена настанаха.....
      Едно време - срещи, кина, рози....
      Сега - скачай в леглото , за да не взема точилката.....

Коментар

• Стига сте давали акъли бре .... тях после ... сега дайте кафеее

Добрутру

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
          Свежарско е .... като за човек-бачкер ...все пак оценявам труда на хората и бих общувал с точно такъв тип хора
          По-скоро го приемам,като съвет за коренна промяна в живота ми .... макар,едва ли ще изстрие предишните ми спомени - добри или лоши.Те са си един вид опит,и не може да се отпище с лека ръка .... особенно,ако е дългогодишен .... т.е не е проблем промяната .... проблем е намирането на човек,който да ме накара да искам тази промяна и да ме накара да не съжалявам за отминалите дни,и да искам тази промяна

Наздраве!
          Братчед, миналото ни е част от нас. Спомените ни - добри или лоши - са наши.
          А промяната трябва да я поискаш ти самият.
          Наздраве!

П.П. Нещо за копнежа и страстта.
          http://vbox7.com/play:35746ac4
          Last edited by tnm; 25.12.2013, 11:07.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
            Добри , лоши - не се изтриват ! Те са част от животът ти и те правят това , което си !
            Ще се появи човек , който ще ги оцени (теб) !

Пуснал си си хубава музика , хапнал си , пийнал си , бил си с приятел , а сега .....
            Скачай в кревата , Леля да не вземе точилката
            Не мой с лошо. Тоа баре има АКЪЛ. Е, използва го по предназначение само в случаите, кога вече и точилка не го оправя, ама те тука са така.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Явно друг го е пускал и съм го заимствал,защото ми е харесало .... и има защо,това е музиката,която е най-близо до сърцето ми - бавна,изразителна,наситена с чувство

http://www.youtube.com/watch?v=RhC3g6Za6cA

Малко на дискотека го обърнахме,вместо на кръчма,но по празници е позволено

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
                Свежарско е .... като за човек-бачкер ...все пак оценявам труда на хората и бих общувал с точно такъв тип хора
                По-скоро го приемам,като съвет за коренна промяна в живота ми .... макар,едва ли ще изстрие предишните ми спомени - добри или лоши.Те са си един вид опит,и не може да се отпище с лека ръка .... особенно,ако е дългогодишен .... т.е не е проблем промяната .... проблем е намирането на човек,който да ме накара да искам тази промяна и да ме накара да не съжалявам за отминалите дни,и да искам тази промяна

Наздраве!

Коментар

• Малко ме е обзело едно чувство ... не чак толкова коледно и поздравявам с една песничка,която и друг път съм пускал

http://vbox7.com/play:090c50b5

Мислех си,че притежавам това за което се пее в песента,но съм се лъгал .... и надежда там няма.Все пак съм оптимист и ми остава вярата в чистата любов!!!

Ще държим положението,докато същетвува алкохола ... (добре са били инките и маите,имали са си коката )

Наздраве!

Коментар

• Весела коледа!
                    Таз вечер бях с добър приятел,изпратих го (тръгна си вече ) .... сега приятел ми остана е този,куция

Не е кой знае к'во,ама от сърце ..... догодина със синя премяна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Мързелива, но за сметка на това безотговорна
                      Неочаквано добра комбинация...
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Лесно е за казване /написване/, трудно е за изпълнение.
                        Аз съм запразнила от 19.12.2013 година и май вече сам на фаза "безотговорно"
                        Мързелива, но за сметка на това безотговорна
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Лесно е за казване /написване/, трудно е за изпълнение.
                          Аз съм запразнила от 19.12.2013 година и май вече сам на фаза "безотговорно"
                          Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Съвсем не е такъв случая.С тортата тук се дава кафе за добро утро
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Бенджи, обикновено след тортата, показват портата ... дано случая тук не такъв.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X