If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Свежарско е .... като за човек-бачкер ...все пак оценявам труда на хората и бих общувал с точно такъв тип хора
По-скоро го приемам,като съвет за коренна промяна в живота ми .... макар,едва ли ще изстрие предишните ми спомени - добри или лоши.Те са си един вид опит,и не може да се отпище с лека ръка .... особенно,ако е дългогодишен .... т.е не е проблем промяната .... проблем е намирането на човек,който да ме накара да искам тази промяна и да ме накара да не съжалявам за отминалите дни,и да искам тази промяна
Наздраве!
Братчед, миналото ни е част от нас. Спомените ни - добри или лоши - са наши.
А промяната трябва да я поискаш ти самият.
Наздраве!
Явно друг го е пускал и съм го заимствал,защото ми е харесало .... и има защо,това е музиката,която е най-близо до сърцето ми - бавна,изразителна,наситена с чувство
Свежарско е .... като за човек-бачкер ...все пак оценявам труда на хората и бих общувал с точно такъв тип хора
По-скоро го приемам,като съвет за коренна промяна в живота ми .... макар,едва ли ще изстрие предишните ми спомени - добри или лоши.Те са си един вид опит,и не може да се отпище с лека ръка .... особенно,ако е дългогодишен .... т.е не е проблем промяната .... проблем е намирането на човек,който да ме накара да искам тази промяна и да ме накара да не съжалявам за отминалите дни,и да искам тази промяна
Мислех си,че притежавам това за което се пее в песента,но съм се лъгал .... и надежда там няма.Все пак съм оптимист и ми остава вярата в чистата любов!!!
Ще държим положението,докато същетвува алкохола ... (добре са били инките и маите,имали са си коката )
Коментар