If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Имам предложение до уважаемата клиентела на Кръчмата.
Игнор на всички, дето призовават за едене, пиене и ...такова по празниците....
Слънце, въздух и гола вода за тялото и с благи мисли в душата !
Наздраве !
Спешно да ти се направи тест за Коронавирус. Струва ми се, болен си!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Наздраве !
Добрутро чичо!
Каза слънце и то взе че изгря сабалян. Че и гола водица може да падне от небето преди нова година
Ами живи и здрави да са всички и да изкарат приятно бъднито в карантийната идилия
Добро утро !
Наздраве !
Добро утро !
Вън е пукнала яка пролет ! Предколедно обещание за страхотна нова година и незабравимо лято !
Наздраве , Кръчма !
Нещо на вирусно ми мирише с това топло време. Народът избегал от работа и напълзял по парковете. Не ги спира ни вируз, ни Ковид, ни грип. Почва големата петдневна ваканция. Ояждане и опиване ни чака. Не прекалявйте! Весели празници!
Чак и на мен взе да ми се похапва тортичка щом я зърнах
Иначе ако не видя, не се сещам за сладко, обаче откакто се набабанихме в карантиите, повече се сещам за похапване :
Днес интересна дата с пет двойки...в най-късия ден...
Добрютро и наздраве с кайветата на всички - повод може да е, че от утре денят да започва да расте... па дано и на борсата се удължи вместо да скъсява
Не осъзнаваш ли, че ви провокира да се натъпчете със сладко, да почнете да буйствате, да устроите един побой със столове и маси в кръчмата, че да ви затворят в мазата и двете с Кака да превземат властта в кръчмата. Комплотаджийки! Ама, ше им скрием компотите.
Тц....
Сладко е и много вкусно ( ужасно го обичам...) Нооо, не трябва - диабет, диета, дисциплина...( само вит. Д няма...)
Нооо, поне при третата благинка ограничение няма - от един път на година, минавам на един път на месец...
Нзздраве !
Фалиш ли се?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За по-лесно може да ги комбинираш с крем-карамелчета за всяко 25 - колко ти сака душата на брой иии ...без да броим индришето
Наздраве, чичо !
Тц....
Сладко е и много вкусно ( ужасно го обичам...) Нооо, не трябва - диабет, диета, дисциплина...( само вит. Д няма...)
Нооо, поне при третата благинка ограничение няма - от един път на година, минавам на един път на месец...
Чак и на мен взе да ми се похапва тортичка щом я зърнах
Иначе ако не видя, не се сещам за сладко, обаче откакто се набабанихме в карантиите, повече се сещам за похапване :
Днес интересна дата с пет двойки...в най-късия ден...
Добрютро и наздраве с кайветата на всички - повод може да е, че от утре денят да започва да расте... па дано и на борсата се удължи вместо да скъсява
Добра вечер ! Прияло ми се .... да сложим за пиянките Да сложим и за страхливите и за 4i40,че ми е слабост Па да ви кажа и наздраве и да сте здрави и усмихнати !
Коментар