Първоначално изпратено от iezuita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Що да е основен? Какво му е по-основното, не може ли да е по чаша люта сръбска ракия
Може, но половин рюмачка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Спазвай основният принцип : чаша червено вино за обяд и вечеря!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Спазвай основният принцип : чаша червено вино за обяд и вечеря!
Наздраве !
пп Бах маа му - от 25 гр ми падна кръвното и ми се подкосиха краката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
За втори път ме фаща тая пуста настинка( коронката...)
Кът пребито куче съм ( или кът Трантул след пътуване до центъра на БГ..)
Здрави да сте !
Спазвай основният принцип : чаша червено вино за обяд и вечеря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Гаааа, духът ти ли посети студената къща? Аз съм у Сърцето на родината и не допущах случайни вещи баби със свещи в ръце да преминат прага. Три врати ме делят от нездравия им интерес към магьоснически ритуали в мойта крепост, не, ами цитадела. Пък през коминя съвсем ще ти е трудно да се промушиш. Дори духче злосторниче да си. Ще се объркаш на коя баш розетка е моя адрез. Ше вземе влезеш при комшиите и ше настане олелия коя си ти и що задиряш чужди мъже. Комшийката ше те оскуби набърже. Наздраве, Дрънчорла!
Наздраве!
П.П. А моето пъклено дело съм го свършила. Весела и луда 2021 година ти се очертава
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кат си тръгнала на гости кво ще ни носиш.
Винце и суджук ли.
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кат си тръгнала на гости кво ще ни носиш.
Винце и суджук ли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чуруликай си, птиче, ама вчера беше Игнажден. Сега цяла година ще ти върви на вили и мотовили, защото не успя да опазиш кочинката от моето посещение
Наздраве, Мрънкало!Last edited by Trakatrak; 20.12.2020, 14:09.
Коментар
-
Мрънкало, пали камината, връзвай червеният конец със синьото мънисто на лявата ръка, слагай огърлицата с чесън на врата и започвай да се молиш. Тръгнала съм на гости.
Наздраве!
Винце и суджук ли.
Коментар
-
Мааалиииййй, вещицата възседна цепеница и подтичва, дано фръкне. Ама, како, глей да уцелиш комина кога камината не гори, че бая ше се опърлиш иначе. Пък опърлена вещица да си, съвсем не е престижно. Най-много да те сложат в Етъра като експонат - чирак на ковача, щото и без това си от града на Ковача. Здраве да е и яко коване!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, пали камината, връзвай червеният конец със синьото мънисто на лявата ръка, слагай огърлицата с чесън на врата и започвай да се молиш. Тръгнала съм на гости.
Наздраве!
Коментар
-
Мило храстче маскировъчно, доколкото разбирам си чуждопоклоничка, но това съвсем не съответства на стабилното ти и солидно положение в обществото. Такива като теб трябва да си знаят мястото и обязаностите към домашното, родното и народното. Затова те възнаграждавам с най-съответна ти напитка, да си я пиете с некой посребрен до олисял кавалер в Южна Портокалия. Наздраве да е!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар