If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И сега ако не си признаеш, че си си пазил този пост да е точно под този номер, хмм
Аз се присъединявам към пожеланията, а сентенциите наистина са много верни и ценни. Бъдете здрави всички!
П.П. Винаги съм знаел, че феновете на червения тим край река Мърси са качествени и стойностни хора, с които съм се разбирал и се разбирам много добре. Ти явно не правиш изключение. Наздраве!
Признавам.Още снощи го замислих, като видях, че наближава
Старият Бен, използва възможността да Ви пожелае на редовните посетители на храма, наречен Виртуална Кръчма, много здраве и много късмет през 2014 а и всички следващи 2014 години.
В такива моменти гледам да се сещам за две две римски сентенции : "Цени това, което имаш" и "Помни, че си смъртен".
Така че весело посрещане на новата година, бъдете себе си и дерзайте!!!
И сега ако не си признаеш, че си си пазил този пост да е точно под този номер, хмм
Аз се присъединявам към пожеланията, а сентенциите наистина са много верни и ценни. Бъдете здрави всички!
П.П. Винаги съм знаел, че феновете на червения тим край река Мърси са качествени и стойностни хора, с които съм се разбирал и се разбирам много добре. Ти явно не правиш изключение. Наздраве!
Старият Бен, използва възможността да Ви пожелае на редовните посетители на храма, наречен Виртуална Кръчма, много здраве и много късмет през 2014 а и всички следващи 2014 години.
В такива моменти гледам да се сещам за две две римски сентенции : "Цени това, което имаш" и "Помни, че си смъртен".
Така че весело посрещане на новата година, бъдете себе си и дерзайте!!!
Ай добро(?) утро ...
отварям интернета...
още атентати, загинали...
Шуми (МНОГО обичан от мен человек) в кома...
МНОГО тъпо ми стана ...
Баси...
ш си капна (?) едно (?)...
и комуто, кокото си пожелай ...
разБИРА се ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар