IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prague Разгледай мнение
    Не беше днес, а беше онзи ден и не каза "Аз да не съм Орешарски", а каза "Аз не съм Орешарски да се обяснявам по медиите".
    поредната пионка на 4ерепа в това правителство което ще дава отчет за свършената работа само на шефа си олигарха 4ерепов

толкова нагла сган не е управлявала у нас последните 24 години ........................ нагла и безскруполна
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• виц

Само Чък Норис и Делян Пеевски могат да си направят шапка от онлайн вестник.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Току що гледах ББ в дикофф, според него е имало днес интервю на Даниела Бобева и на въпрос познаватели Васил Божков, тя отговорила аз да не съм Орешарски
        Не беше днес, а беше онзи ден и не каза "Аз да не съм Орешарски", а каза "Аз не съм Орешарски да се обяснявам по медиите".

Коментар

• Току що гледах ББ в дикофф, според него е имало днес интервю на Даниела Бобева и на въпрос познаватели Васил Божков, тя отговорила аз да не съм Орешарски

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Даааам, така си е. Съгласи ме. Но, защо по дяволите 5 точки, като можеше да бъде само една
            Чак сега се сетих. Тва трябва да е W : ) Колко съм тъп. Калинките от Монтана могат да се възползват. Обръщат го на опаки и си имаме знак на Монтана. Дори е пИрфектно защитен като цена

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Тоз път не си прав Тъкмо простото е най-ценно и скъпо - справка запетаята на Найк и трите черти на Адидас.
              Даааам, така си е. Съгласи ме. Но, защо по дяволите 5 точки, като можеше да бъде само една

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                [Лого от пет черни точки за 540 000 евро[/URL]

Тези удариха в земята нашите калинки и нашето лого
                Тоз път не си прав Тъкмо простото е най-ценно и скъпо - справка запетаята на Найк и трите черти на Адидас.

Коментар

• Лого от пет черни точки за 540 000 евро

Тези удариха в земята нашите калинки и нашето лого

Коментар

• Коментар

• И после говорят, че у нас хората не са предприемчиви, че не се занимават със ЗЕМЕДЕЛИЕ...и как да са, като само им пречат:

Мъж си гледа цяла градина с канабис край Своге

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Rm716Y8MoU8

Коментар

• Действието са развива в темна нощ нейде на Бузлуджа, в края на юли 2013-та. ....Бивш партиен лидер с детето си край огъня до землянката, мълчаливо бърка боба:
                          - Тате, кога ша порасна?
                          - Еба ли му мамата, татковото.....
                          - Тате, ми кога ша са освободим?..
                          Вожда, видимо нервен:
                          - От кого, бре?
                          - Ми от онея лумпени долу, дет ми каза че са мноу гадни, протестантините........
                          - Ева ли му маата...на 9 септември, кога!........
                          -Тате, ми русняците ша дойдат ли пак да помагат?..
                          - Споко....мое и да не дойдат, ма ша говорим с хамериканците...мое и с израелците....ако требва и с Хизбула, баси!
                          Важното е да сме на влас, тва е...

Детето, видимо успокоено, заспива.
                          Лидера си мърмори под носа:
                          - Баси, вече и децата едва успяваме да излъжем.....
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• в книгата си "Защото сме социалисти" (2008 г.) БСП-лидерът Сергей Станишев пророчески отбелязва: "Понякога на шега се замислям, че ако някой ден заживеем в мирно сътрудничество с извънземна форма на разум, то на власт е наложително да бъдат социалистите…"

Коментар

• Горе на небето се събрали автолюбители и си говорят:
                              Французинът:
                              - Купих си рено, вдигнах 160 км/ч., загубих управление, ударих се в дърво и останах на място.
                              Германецът:
                              - Купих си мерцедес, вдигнах 250 км/ч., изгубих контрол, ударих се в билборд, отидох си на път за болницата.
                              Италианецът:
                              - Купих си ферари, вдигнах 320км/ч., не можах да я управлявам излетях в едно дере и до там.
                              Българинът:
                              - Изтеглих кредит от банка, купих си голф 7 и... умрях от глад
                              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Вчера в БНТ, Волен Сидеров е поискал ефир.
                                Вяра Анкова му предложила да изчете новините на турски.

От "Facebook"

Коментар

X