IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 18+
    Attached Files
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Че кой ти помни номера отпреди 25 години... Наивника,както винаги е прав.И аз си мисля ,че е Звезда.Аз пък бях на Слона...
      Аз бях Пеперудар

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Я да си ги наричате с номерацията им
        Че кой ти помни номера отпреди 25 години... Наивника,както винаги е прав.И аз си мисля ,че е Звезда.Аз пък бях на Слона...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Тц, тва е Звезда Венерите са къде,,,къде Аз като служих ни доставиха нова Венера. Звездите бяха на джуган. Венерите на Урал
          Дори артилерийски офицер като мен ще разбере, че снимката не е на американския радар. Просто честотата му (има я казана в дописката) не съответства на антените .... Нема що - големи журналисти имаме. Например редовно слагат снимки от затворените преди повече от 10 години 1 и 2 блок в Козлодуй на дописки за 5 и 6 блок.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Тц, тва е Звезда Венерите са къде,,,къде Аз като служих ни доставиха нова Венера. Звездите бяха на джуган. Венерите на Урал
            Я да си ги наричате с номерацията им
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Туй чудо на техниката много ми прилича не едни съветски радиолокационни станции-"Венера" им викаха. Аз руските съм ги виждал преди трийсе години, пък американските може да са нови...

Коментар

• ...
                Attached Files
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Така разбирам разходка сред природата:

Коментар

Ти виж какъв мощен радар са разположили щатите
                    САЩ разположи мощен плаващ радар до Северна Корея
                    Да, снимката е трепач! Нашите "журналисти" пак са се оляли. То бива простотия, ама .....
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Туй чудо на техниката много ми прилича не едни съветски радиолокационни станции-"Венера" им викаха. Аз руските съм ги виждал преди трийсе години, пък американските може да са нови...
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                        Днес.бг, както и други български сайтове имат странния навик да вадят стари новини от нафталина. Конкретната статия в блога е от 2008г. Поне да го отбелязваха, а не да си запълват страниците с архиви.

Коментар

• Днес.бг, както и други български сайтове имат странния навик да вадят стари новини от нафталина. Конкретната статия в блога е от 2008г. Поне да го отбелязваха, а не да си запълват страниците с архиви.

Коментар

• Дами, ето как да направите свирка на специален човек

Коментар

• Дебеланката Катрин се обръща към приятелка:
                              - Чу ли за новите диетични консерви?
                              - Не, какви са те?
                              - Отваряш кутийката, а там няма нищо.
                              Медитация

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                                Аааа, нема да бъдеш лаком! Другия крем е за мене, мечката ша гледа
                                Леле, кво станА бе... уж обещах само на един, пък сега ще трябва да черпя сичкото форум...

Коментар

Working...
                                X