If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тц, тва е Звезда Венерите са къде,,,къде Аз като служих ни доставиха нова Венера. Звездите бяха на джуган. Венерите на Урал
Дори артилерийски офицер като мен ще разбере, че снимката не е на американския радар. Просто честотата му (има я казана в дописката) не съответства на антените .... Нема що - големи журналисти имаме. Например редовно слагат снимки от затворените преди повече от 10 години 1 и 2 блок в Козлодуй на дописки за 5 и 6 блок.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Туй чудо на техниката много ми прилича не едни съветски радиолокационни станции-"Венера" им викаха. Аз руските съм ги виждал преди трийсе години, пък американските може да са нови...
Тц, тва е Звезда Венерите са къде,,,къде Аз като служих ни доставиха нова Венера. Звездите бяха на джуган. Венерите на Урал
Туй чудо на техниката много ми прилича не едни съветски радиолокационни станции-"Венера" им викаха. Аз руските съм ги виждал преди трийсе години, пък американските може да са нови...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Днес.бг, както и други български сайтове имат странния навик да вадят стари новини от нафталина. Конкретната статия в блога е от 2008г. Поне да го отбелязваха, а не да си запълват страниците с архиви.
Днес.бг, както и други български сайтове имат странния навик да вадят стари новини от нафталина. Конкретната статия в блога е от 2008г. Поне да го отбелязваха, а не да си запълват страниците с архиви.
Коментар