Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
имотеца хляб и вода не иска.
-
ЗАЩО съм блокиран да коментирам?
ЗАЩО съм блокиран да коментирам?
ЗАЩО не мога да отговоря на ТЕЗИ които ме нападат и обиждат ЛИЧНО, без аз да съм предизвикал никой от тях лично?
ЗАЩО обиждащите ме лично коментари стоят неизтрити? А след техните нападки и обиди АЗ СЪМ БЛОКИРАН ДА ИМ ОТГОВОРЯ ?????????????????????????
МОЖЕ ЛИ ТОЛЕРАНТНО ДА БЪДА НЕДИСКРИМИНИРАЩО МЕ РАЗБЛОКИРАН, ЗА ДА ИМ ОТГОВОРЯ?
Приготвил съм отговори и за двамата умници, които имам пълното право да публикувам, щом не АЗ а ТЕ се обръщат нападайки ме с ОБИДИ, а всъщност аз съм блокиран а техните коментари си стоят
- отговорите ми са напълно аргументирани и не съдържат нито нападки нито обиди, за разлика от техните!Last edited by iivanoff; 08.10.2015, 20:58.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМоля модераторите да предупредят ник маранди да не пише повече в темата за политика глупостите си за историята на българия от времето на хан аспарух. Има 2 теми за история на Бг, съвсем спокойно може там да пише и да се наслаждава на изказа си
Иначе не е лошо момче.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеи вие също
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеЗдравейте, благодарим за сигналите. Взети са мерки. Приятен и успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеМного модератор , много нещо. Коментарите не бяха толкова лоши, че да налагат триене, то от темата нищо не остана.А имаше години, когато това беше нормален форум, в който цареше плурализма ...
Отново не е по темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоля вземете мерки,спамерите вече доминират,а имате претенции за квалитетна медия!!!
Много по-малки и недъгави сайтове са по добре водени от модераторите.
И да,ако трябва и нощна смяна ще назначите,ако имате претенции да сте качествена медия.
Наясно ли сте,че форума е по-важен за повечето хора тук,отколкото новините които списвате?
Хубав ден,всичко добро и се надявам да вземете мерки,вижте само колко хора са недоволни!
Как да е дъгав, като е очевидно, че модератор се появява веднъж в денонощието, при това към обяд... То бива икономии, ама икономията майка на мизерията..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеЗдравейте, благодарим за сигналите. Взети са мерки. Приятен и успешен ден!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Всичко е ясно!
От години един и същи емигрант в Нидерландия съсипва последователно както дъщерния форум за имоти на инвестора, така и сега тук. Въпрос на време беше да го направи и се чудих, щом като няма рефлекс за бан по ай пи, как може досега да не го е направил. Щом може един психично болен бежанец да ви прави на луди, все по-рядко ще пишем тук! Не мога да разбера като му имате всички демографски данни защо бездействате.имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
Коментар