forex
Чета и двата форума -NYSE&NASDAQ SYMBOLS и този. В другия форум
като че ли повечето настроения са за спад на американските фондови пазари,
а тук се каните за спад на EUR/USD. Въпреки видимо по слабата корелация на долара
с фондовите пазари , отколкото "по време" на войната, според мен спад в момента на тези пазари
би дало нови "крилца" на EUR и нищо чудно да видим дори и 1.2+++ идната седмица.
От друга страна US политиците все още опъват нервите на инвеститорите с подържаната
"политика на силен долар" което е може би единственото което го крепи все още.
Очаквам , след като на миналата среща на FOMC , не намалиха лихвата, че това е възможно да се
случи дори преди следващото заседание , и то на закрито, както вече се е случвало веднъж, евентуално
при влошаване на ситуацията на фондовите пазари.
Така че за мен EUR момента гледа към небесата.....
Пазете се от евентуални интервенции на BoJ - ако можете
- , въпреки че
скоро не се е чуло нищо за това , аз си имам едно на ум.....
GL
Чета и двата форума -NYSE&NASDAQ SYMBOLS и този. В другия форум
като че ли повечето настроения са за спад на американските фондови пазари,
а тук се каните за спад на EUR/USD. Въпреки видимо по слабата корелация на долара
с фондовите пазари , отколкото "по време" на войната, според мен спад в момента на тези пазари
би дало нови "крилца" на EUR и нищо чудно да видим дори и 1.2+++ идната седмица.
От друга страна US политиците все още опъват нервите на инвеститорите с подържаната
"политика на силен долар" което е може би единственото което го крепи все още.
Очаквам , след като на миналата среща на FOMC , не намалиха лихвата, че това е възможно да се
случи дори преди следващото заседание , и то на закрито, както вече се е случвало веднъж, евентуално
при влошаване на ситуацията на фондовите пазари.
Така че за мен EUR момента гледа към небесата.....
Пазете се от евентуални интервенции на BoJ - ако можете

скоро не се е чуло нищо за това , аз си имам едно на ум.....
GL
Коментар