IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Az mislq buy ot sega daje otpredi malko

Коментар

• za pazara

ID2: ti pone si seriozen..

Коментар

• za pazara

колеги, дайте наистина по-сериозно. нека всеки както преди празниците си даде мнението по движенията на двойките, защото мисля, че
        днес и утре са много интересни дни и ние можем да обменим много информация, вместо да остроумничим.
        EUR/USD: supp. 1.1310, 1.1240, 1.1160 - смятам да купувам на 1240 и доп. 1160 st. 1.1080
        GBP/USD абсолютно нищо ?????
        е...казвайте кой как ?

Коментар

• eur/usd

Няма ли най-после да престанете?! Като видях акъла на някои,предпочитам да не давам собствения си e-mail.
          Призовавам да се отнасяте учтиво с колежките си.Затова повечето не си признават,че са жени.Занимавайте се с бизнес,а не с глупости!
          Успех!

Коментар

• eur/usd

sagitarius-d//obiknoveno taka stava.
            re:USD/CHF:vtoriat test na suppurta 1.3235 niama kak da e neuspeshen.
            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

tuka vashata marieta na travestit mi miaza..Ush marieta puk maila j e na imeto na nekoi si simeon ))
              Maj i vie shte si namerite majstora /pardon kloningite na 3333a/.
              Taka kakto go gledam vashia EURUSD maj dosta ima da spada..Interesnoto e che jenata chak poslednite 2 dena e napravila po-golemi
              dvijenia..Dokato euroto breakna nad 1.1086,jpy si sedeshe v ustanovenia range,a puk az sum ostanal s vpechatlenia che tia e po-barza i
              pravi dvijeniata si po-rano ot euroto..
              Ili ne sum na prav put?
              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• eur/usd

buy

Коментар

• prognozki

Buy CHF/JPY at 87.60/70 Stop 87.30 target 88,60++
                  GL

Коментар

• prognozki

Buy USD/JPY at 116.20/30 LVLS Stop 115.35 target 120.40++
                    GL

Коментар

• prognozki

Не по-скоро ми прилича на подготовка за "рали" в евро/$ до 1.1170-1.1240

Коментар

• prognozki

Значи все пак правилно сме се разбрали...
                        Това в eur/chf не ти ли прилича на закриване на дълги позиции открити на нива 1.4600-1.4850? Щото на мене на такова ми мирише...

Коментар

• prognozki

Значи леки разяснения."Който продал на 1.14++ продал,който не е да е" се отнася за еврото
                          А за GBP/CHF бях къс от мноооого високи нива със средна цена 2,1724 и ги затварях полека като последната позиция
                          я затворих снощи на 2,1440 ,а в EUR/GBP съм къс със средна цена 0.7010 но ще ги стискам и ще се оглеждам за
                          ново скъсяване на нива около 0.7135/45. Най гадното беше че докъто бях къс в GBP/CHF купуваха EUR/CHF а сега
                          когато съм къс в EUR/GBP , продават EUR/CHF - много изнервящо.
                          Това е положението.
                          Успех на всички.

Коментар

• Мариета

разбирам.. значи ти извинявай...

Коментар

• prognozki

Мнението ми е от 06.05. - 23:07 .Цитатът ти е работа на клонинга.Съжалявам.

Коментар

• GBP/CHF

Kuks,za sega ste izchakam.Az biah sss,no go zapaziha.Tova e novia mi nik i pri tova zapazen.

Коментар

Working...
                                X