IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Слатина

Ей, тая Слатина стана център на вселената ))
    Майтапа беше относно местоположението на известен наш инвестиционен посредник, намиращ се в квартала...
    seafoam, все пак добре че си и ти наблизо... ))

Коментар

• rex

dobra ideq-sledvashtiqt test na 1.0840 nqma kak da e neuspeshen, sledovatelno H&S na H1.
      GL
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• rex

eur nakade kvo shte kajete moje bi silno nagore sled 17 h

Коментар

• rex

Коментар

• Слатина

Коментар

• Слатина

Коментар

• Слатина

Гугутки ами аз живея в Слатина....
                може би това е ключът от палатката...
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• euro

Dali ne se oformq kanal (vuzhodqsht)? H1 - Gorna ogranichitelna liniq t.1 (17.03 - 01:00h) i t2 "dvoino gorno vruhche"(termin Driverf1 prosto mi haresa) - dolna ogranichitelna liniq - t.3 (14.03. - 24:00)

Коментар

• prognozki

Значи така наречената "дупка" си има име на езика на FX traders и тя е ГЕП. Златното и неотменимо правило е че геп-а винаги се пълни, тоест
                    ако в петък пазара е затворил на 1.073 а в понеделник отвори на 1.0550 или на 1.086 например то разликата от момента на затваряне и тази на отваряне ще бъде изтъргувана,или от 1.0550 ще отиде до 1.073 или от 1.0860 ще отиде до 1.073
                    Днес обаче няма геп и просто не зная кой и къде го вижда.Това което имам предвид го написах в предишният си постинг.

Коментар

• Iraq

bobs, не тебе, просто нещо ми беше дошла музата ))
                      Извинявай все пак!!!

Някой следи ли някъде цената на петрола. Преди малко в нюз-а ми се появи това:
                      Mar 17 6:25AM : Iraq"s Gulf Oil exports are stopped as banks refuse payment guarantees.
                      Според мен е основателна причина петрола да тръгне да се повишава... (не че новината е кой знае каква новина)

Коментар

• Iraq

Куки, мен ли ме бъзикаш, някакви слатинци ли бъзикаш, честно ти казвам не мога да разбера... но, карай айде - майтап да става

Коментар

• Iraq

В превод от руски на слатински - Путин казал че сякво друго решение на кризата в Ирак, освен взето на маса (разбира peaceful solution), би било една голеееема грешка.

Коментар

• prognozki

Mersi za utochneieto

Коментар

• интернет

В 18:00 наше време Блеър си събира ортаците да пийнат чай и да изиграят една канаста...

Коментар

• интернет

Mersi!

Коментар

Working...
                                X