IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• интернет

Ако си от София, вържи се в кабелната мрежа на Евроком.
    Аз съм към тях и нямам никакви оплаквания засега, е, с малки изключения, когато преди 10тина дни прекопаха квартала и нямаше интернет, но хората просто бяха сменяли оптични кабели.
    Плащаш 60 лева на месец за неограничен достъп, а българския канал ти е половин мегабит...
    Следващата стъпка е наета линия, но там нещата са по-дебели, съответно и още по-стабилни...

Коментар

• prognozki

Значи така наречената "дупка" си има име на езика на FX traders и тя е ГЕП. Златното и неотменимо правило е че геп-а винаги се пълни, тоест
      ако в петък пазара е затворил на 1.073 а в понеделник отвори на 1.0550 или на 1.086 например то разликата от момента на затваряне и тази на отваряне ще бъде изтъргувана,или от 1.0550 ще отиде до 1.073 или от 1.0860 ще отиде до 1.073
      Днес обаче няма геп и просто не зная кой и къде го вижда.Това което имам предвид го написах в предишният си постинг.

Коментар

• prognozki

Хехе, защо обаче Слатина - нямам нищо общо с обичайните заподозрени от там. Свободен търговец съм ))

Коментар

• prognozki

Значи така наречената "дупка" си има име на езика на FX traders и тя е ГЕП. Златното и неотменимо правило е че геп-а винаги се пълни, тоест
          ако в петък пазара е затворил на 1.073 а в понеделник отвори на 1.0550 или на 1.086 например то разликата от момента на затваряне и тази на отваряне ще бъде изтъргувана,или от 1.0550 ще отиде до 1.073 или от 1.0860 ще отиде до 1.073
          Днес обаче няма геп и просто не зная кой и къде го вижда.Това което имам предвид го написах в предишният си постинг.

Коментар

• prognozki

Privet! Moje li da mi preporuchate stabilen Internet dostavchik. Ot snoshti do predi malko nqmah Internet. Ujas!

Коментар

• eur/usd

А как ви се вижда развитието на Иракската криза днес?
              24 часа за позиция на страните и евентуално решение, оттук липса на развитие, поскъпване на златото и петрола по време на американската търговия и оттам eur/usd нагоре?!?!
              Някакви други мнения?

Коментар

• prognozki

eeeeee

Коментар

• prognozki

bobs, да не обърка слатина с долно-нанагорнище ))

Коментар

• prognozki

Kuki,
                    az mislq che Petar ima predvid che otvorihme s cenova dupka pri EUR/USD i sega pazara se opitva da q zapulni zatova e predlojil tova nivo za buy.
                    Az lichno vse oshte sum kus ot 1.0730 i ste chakam dobro nivo da izlezna i az mislq, che tova nivo naistina e 1.0750

Коментар

• prognozki

Естествено - за Кукувицата
                      Аз вече съм дълъг на 1.0807

Коментар

• prognozki

Естествено - за Кукувицата

Коментар

• prognozki

ОК долнонанагорнище в yahoo.com
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• prognozki

Петре бре, аз се метнах на 1.0795 със стоп на 1.0755
                            Това означава ли, че и ти определяш 1.0755 като добро съпорт ниво с препоръката която направи току-що?

Коментар

• prognozki

seafoam, моля те метни едно от днешните топли-топли и на този мейл:
                              dolnonanagornishte@yahoo.com
                              Благодаря предварително!

Коментар

• prognozki

Честито на тези които заложиха на Австралиеца.Ако сте взели профита изчакайте нива от 0.5990 за да го купите отново.Стоп на 0.5940 а таргета е над 0.61
                                Еврото е много подходящо за купуване на 1.0755 със стоп на 1.067 и таргет над 1.10
                                Паунда е подходящ за купуване на 1.5760/70 със стоп 1.571 и таргет 1.61
                                С йената не се закачайте поне за момента

Успех на всички спекуланти.

Коментар

Working...
                                X