If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
крив е пазара на еврото и франка, /не са минали тези нива/, докато на паунда и йената пазара е много точен и приятен, ама пусто като искаме нови
хоризонти ???, аз затова питам за еврото/докато питам може да стане късно/. Иначе кросовете са много добри и прогнозируеми.
Изнерви ме най-вече йената, но това в вече минало/-54 п./ както и да е .
Кукс там ли си или на ICQ to ?/
ne zanam dali e pravilno ama i az sam go skasil.ste ima ili nai malko davama nedovolni ili dvama dovolni )
az se pusnah i na GBP/JPY.kupih pod 186 i s9 pone ot tam kompensira dokato se orientiram
направо скъсих еврото от 1.1494/ стоп 1.1524 и не знам дали е правилно/ на фона на всичко дотук... ?/ кажете нещо добре ли е , зле ли е?
мисля и за къси USD/jpy . Petre kade si ?????
Коментар
!?!
EUR/USD
abe sto ne stane taka:koito iska da spodel9 mneni9 da spodel9.satova e foruma. A AKO ste spodel9 fakti da kazva ot kade gi e pro4el (WWW) ina4e da ser znae 4e ce fi6ek. tovac ne e erotiok forum 4e da se E***.vsi4ki sme tuk zaradi edno komat4e hl9b namazano s 4eren haiver ))
Куки,знам за какво се ядосваш и си напълно прав!
Всички имаме и търсиме инфо от източници на които може да вярваш,но минаваш през форума прочиташ нещо за което не знаеш, примерно в момента дали е така или не?
Дали да вярваш или не е горе долу едно и също, защото тръгваш да търсиш потвърждение губиш време,това ти ВЛИЯЕ и на стратегията която си изградил.
Абе, ясно е за какво става дума.....
И аз съм духал много здраво по мнението на идин или друг от тука!
Искам едно нещо да ти кажа - ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ МНЕНИЕ И ФАКТ!!!
И не спирай да пишеш! - не знам аз дали ти помагам с нещо,но е добре да чуеш и други ( теб ) как мислят.....
Коментар