IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Абе,аз преди ден два казах и 1.1700 - НО лакомията реже главата до кръста....
    Стопа ми е на 1.1450

Коментар

• EUR/USD

$: между другото имаш ли стоп на позицията ?

Коментар

• EUR/USD

ако излезеш прав, а това е почти сигурно, защото аз съм заел къса позиция, то поне мога да ти кажа цел: 1.1623.... след това нагоре...

Коментар

• EUR/USD

???,аз имам ордер Buy 1.1510 с таргет 1.1600
          Не знам какво да ти кажа.........

Коментар

• EUR/USD

aide razpusnete malko.gledaite shouto na slavi.to pone e bezplatno. mai

Коментар

• EUR/USD

GBP/JPY moving very good so far

Коментар

• EUR/USD

крив е пазара на еврото и франка, /не са минали тези нива/, докато на паунда и йената пазара е много точен и приятен, ама пусто като искаме нови
                хоризонти ???, аз затова питам за еврото/докато питам може да стане късно/. Иначе кросовете са много добри и прогнозируеми.
                Изнерви ме най-вече йената, но това в вече минало/-54 п./ както и да е .
                Кукс там ли си или на ICQ to ?/

Коментар

• EUR/USD

Usd/JPY ne e mradnal 2H weche .....

Коментар

• EUR/USD

ne zanam dali e pravilno ama i az sam go skasil.ste ima ili nai malko davama nedovolni ili dvama dovolni )
                    az se pusnah i na GBP/JPY.kupih pod 186 i s9 pone ot tam kompensira dokato se orientiram

Коментар

• EUR/USD

??? , кой да ти каже правилно ли е ? виж какъв "крив" пазар е в момента ..... (

Коментар

• EUR/USD

направо скъсих еврото от 1.1494/ стоп 1.1524 и не знам дали е правилно/ на фона на всичко дотук... ?/ кажете нещо добре ли е , зле ли е?
                        мисля и за къси USD/jpy . Petre kade si ?????

Коментар

• EUR/USD

abe sto ne stane taka:koito iska da spodel9 mneni9 da spodel9.satova e foruma. A AKO ste spodel9 fakti da kazva ot kade gi e pro4el (WWW) ina4e da ser znae 4e ce fi6ek. tovac ne e erotiok forum 4e da se E***.vsi4ki sme tuk zaradi edno komat4e hl9b namazano s 4eren haiver ))

Коментар

• EUR/USD

)))))))

Куки,знам за какво се ядосваш и си напълно прав!
                            Всички имаме и търсиме инфо от източници на които може да вярваш,но минаваш през форума прочиташ нещо за което не знаеш, примерно в момента дали е така или не?
                            Дали да вярваш или не е горе долу едно и също, защото тръгваш да търсиш потвърждение губиш време,това ти ВЛИЯЕ и на стратегията която си изградил.
                            Абе, ясно е за какво става дума.....
                            И аз съм духал много здраво по мнението на идин или друг от тука!
                            Искам едно нещо да ти кажа - ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ МНЕНИЕ И ФАКТ!!!
                            И не спирай да пишеш! - не знам аз дали ти помагам с нещо,но е добре да чуеш и други ( теб ) как мислят.....

Коментар

• EUR/USD

mTrader, napulno sam saglasen s teb:EUR nad 1.1485 nqma spirachki.

pichove, ako nqkoi ot vas izpolzva TIME ANALYSIS neka mi pishe na e-maila!

Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

mTrader, napulno sam saglasen s teb:EUR nad 1.1485

pichove, ako nqkoi ot vas izpolzva TIME ANALYSIS neka mi pishe na e-maila!

Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X