IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cable- kuks

Куки, ти наистина отстъпваш по количествени показатели в случая, но дали и така с качествените, скоро ще разберем

Коментар

• cable- kuks

трима на един хмммм, ще се обадя в ЕЦБ да ги подкупя
      аз също си тръгвам към къщи, ще следя пазара и мохабета тук оттам

Коментар

• cable- kuks

Затворих на 1.5989
        Селнах го без стоп.....
        Бягам да жмуцна една бира...

Коментар

• cable- kuks

forexboy - при положение че сме двама на един - аз се предавам ))))
          иначе съм дълъг с цели 1.61 и 1.68 - стопа е преместен на 1.5945...

Коментар

• cable- kuks

chicago, и аз те уважавам.
            само имам горчиви спомени - един път ми се е случвало с/у кабела да си мисля че точно 2 фигури му стигат - и той направи още 4, при това със същото темпо.
            иначе си прав - аргументи могат много да се изкарат.
            аз кабела много не съм го следил, просто използвах момента да вляза. не съм опитвал да си градя стратегия при него.
            прав си и за друго - след 2 фигури аз бих затворил (или стопирал на 20-30 пипса отдолу) и бих отишъл да пия нещо изстудено на някое приятно място...
            моето мнение беше че дори и пазара да тръгне настрани - едва ли ще е рязко надолу пък и нищо лошо да мислим различно...

Коментар

• cable- kuks

И аз да споделя, понеже не се реших да се кача на влака за нагоре, та се качих на обратния за надолу, та sell 1.5991, stop 1.6011,
              таргета засега е скромен 1.5950

Коментар

• cable- kuks

Da ti spodelq - ne si padam po Matrosov.Na vlaka se kachih tazi sutrin rano-rano/ili po skoro nosht/.
                Ama 2 figuri za tolkova malko vreme ne sa zle nagore...
                A gbp si e slab i ochakvam da e takav oshte pone nqkolko dni.
                Inache argumenti/razbirai zifri i politika/ zql vagon moga da izkaram.
                Jelaq ti uspeh/kakto i na drugite vav vagona nagore/!
                P.S. mnogo vnimatelno cheta mneniqta ti i se otnasqm s uvajenie kam tqh.
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• cable

chicago, сигурно имаш аргументи да мислиш така - но както sagitarius казваше навремето - по-добре да се качиш на влака, отколкото да се опитваш да го спираш с голи гърди.
                  не съм уверен че съм прав на 100%, но ситуацията ми изглежда такава...

Коментар

• cable

tova bashe.Aide sega kam 1.5840 i posle 1.5720
                    Taka de-stiga alchnotiq.
                    Bainete si $ i gotovo.
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• cable

ако е до пазара - той ще е тук и наесен
                      то време никога няма да има иначе ама то всеки знае от колко страни му е пламнала главата...
                      малко остана до 1.60... но май е неизбежно

Коментар

• cable

Знам,че има)
                        Но време няма(

Коментар

• cable

почивка е решението ))
                          ако знаеш по морето кви хубави неща има... ще има да селваш долари и евро, да селваш, докато свят ти се завие ))

ако трябва да сме сериозни - това което виждам ме кара да мисля, че тест на 1.60 ще има - паунда започна да набира лека преднина спрямо еврото.

Коментар

• cable

))))))
                            Остаряваме Кукиии
                            Така ми е бръмнала главата от началото на тази година,че си позагубих този НЮХ за който казваш

Коментар

• cable

ico,още не съм сигурен дали да го правя!
                              Ти ако искаш,си е твоя работа стоп 1.6010 близък защото при пробив ще качи към 1.6150 най малко!
                              Цел..... още не знам..

Коментар

• cable

$ )
                                Преди когато е било така, все е било в твоя полза....
                                Аз просто скачам с/у долара, нищо лично за лирата, затова и не бях отварял позиции в нея 3-4 месеца.
                                Все пак си мисля, че ще има тест на 1.60, който я направи някакъв импулс нагоре, я не, и ако ще се селва, по-добре оттам, но и това връщане от 1.5972 също може да е солиден сигнал за продажба... знам ли и аз.

Коментар

X