IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Ne znam za drugite ama az ot 3 dni sam dalag na ero i v4era biah pred infarkt ) sega
    na fitka e drugo i ne mislia da izlizam pone o6te 3 dni ili 100 pipsa

Коментар

• eur/usd

tezi, koito sa na dulgi e moje bi e vreme da vnimavat dali ne trqbva da si priberat pechalbata. Pone taka az mislq.
      Az zapochvam da se oslushvam.
      mTrader, kakvo e tvoeto mnenie

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

ako ne butnat lihvite, shte kaja buy usd

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

win не е важно кое ще тръгне първо gbp/usd или и usd/chf , а накъде? Освен това преди да се влезе в
          този крос се гледа също така и eur/chf.
          И между другото gbp/chf е най-волативната валутна двойка след gbp/jpy.В тези кросове се правят
          най-големите Печалби но и на-големите Загуби
          Успех.

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

да , там е проблема , не се знае кога да се влезе или излезе от пазара
            и се прави .........

PS. Какво ще кажете да не бутат лихвите ...

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

id2, dai nqkakvi tvoi koordinati za vryzka ako obichash.

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

Петар gbp/chf е крос курс на gbp/usd и usd/chf ,коя от двете двоики очакваш да падне за да се осаществи твоята прогноза?thanks

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

mTrader, Няма ГУБЕЩА позиция ако имаш на лице 2 основни фактора, а именно ПАРИ(ресурс) и ВРЕМЕ
                  Аз немога да зная кой с какво от тези 2 фактора разполага нито ме интересува.Както и незная кой
                  търгува шорт,кой мидиъм и кой лонг.Освен това не съм и маркет-мейкър.Така че всеки сам да си
                  взима решенията,пък ако неможе тогава , да се обърне към мен или някой друг който след като чуе
                  за какво става въпрос,с какъв ресурс и за какъв период ,да му изготви стратегия.А така няма как да
                  стане просто.Но пък 90% от тези които ползват услугите ми първо ГУБЯТ, а после идват и казват:
                  "Дай сега да оправим нещата".Но нещата се оправят много трудно и бавно когато си останал с 10,20
                  или 30% от парите с които си започнал.Другият фактор е че всеки си мисли "К"во ще му плащам на
                  някой,тя работата е ясна като бял ден - купуваш евтино,продаваш скъпо".А повечете от тях дори
                  незнаят кога се влиза в пазара,защо се влиза , а го правят просто за да са в пазара.
                  Това е самата истина .

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

Петър, не става въпрос за "кой бил прав и кой крив" , но все пак
                    за един начинаещ загуба от 60-70 пипса ми се струва че не е никак малко
                    Иначе ти може да си къс и от 2.30.. и да не ти пука за стопа , ама тези дето
                    четат може да не го знаят. ...
                    Не знам може и да не сам прав... Ми те пак да внимават бе !!! Нали така .
                    Никой не ги кара насила ....

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

g-n Atanasov, стопа е там където можеш да си го позволиш.Преди около 2часа съм писал стоп на
                      2.2240 но лично моят е на 2.2470
                      А що се отнася до курсове за тех.анализ аз организирам такива ако те интересува.
                      А иначе всеки има право да прави каквото сметне за необходимо - дали да се издължава или да се
                      скъсява.И загубите и печалбите са си за негова сметка.А нали знаете добрата руска поговорка :
                      "Поживем,увидим" кой бил прав и кой крив.
                      Успех на всички Ви желая от сърце.

Коментар

• GBPCHF

за мен 2.2189-2.2195 е зона за добавяне / Long / -
                        и сега остава да чакам пробив на 2.2222 +++++++++

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

id2 ti organizirash li kursove po technicheski analiz? kakva ti e tarifata?

Коментар

• eur/gbp&gbp/chf

de da znam, na chasova grafika kato che li gbp/chf formira support okolo 2.2180-75, v sluchaia posokata do goliama stepen zavisi ot eur/gbp, koito v posledno vreme se darji dosta stranno, naprimer oshte vchera gbp/usd imahse vsishki predpostavki da preodolee s lekota 1.67, kogato dostigna 1.67 i po vsichko licheshe che shte ima rally, tochno v tozi crucial moment eur/gbp izhvarcha nagore i bukvalno zatisna nadolu gbp/usd, sashtevremenno v 0.6940 eur/gbp dade silen buy signal, koito v posledstvie izleze falshimento. sega sahstata rabota s gbp/usd i gbp/chf - znachi eur/gbp padna i se zadraja pod resistance v 0.6910 i vmesto da se razmaje nadolu i da napravi pat nagore za gbp/usd i gbp/chf dvoikata pravi niakakvi stranni up-swings i nasira peizaja.

Коментар

• GBP/CHF

Шегувам се разбира се , но момента е такъв че е по добре да се изчака - той
                              пазара няма да сварши....... с днеска . По добре да съжалявате че сте пропуснали
                              едно движение отколкото че, сте влезли в грешна посока .......
                              Почивайте и гледайте как се хварлят нерви на пазара
                              Успех на всички !

Коментар

• GBP/CHF

за какво ти е стоп , нали има Margin Call - ако не си излязал до
                                тогава, то става автоматично , нема да се плашиш ......

Коментар

Working...
                                X