IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Meta Trader

mvp interesno mi e da go pogledna, ako niamash nishto naprotiv.
    Bi li mi go pusnal ma maila,i az imam niakoko moi koito sym testval i mnogo takiva za koito oshte ne mi e ostanalo vreme da gi testvam

Коментар

• Meta Trader

Vijdam, 4e postinga mi e vazbudil diskusia :-))

mTrader - pri simulacia s 1 point model se nadiavam da ima pone 95% dostovernost na rezultata.
      Estestveno, ako polzva6 OHLC ili 2 points da ima nesaotvetstvie. Imenno zatova napisah ekspertite za MetaTrader, a ne za MetaQuotes.... No sega imam namerenie da otvoria dva accounta na MetaQuotes (realni, a ne demo) i da pusna ekspertite v deistvie.

BTW - poslednia ekspert, koito napisah ima 342% profit pri account $6000, sped 5, bez komisionni i targovia s edin lot, simulaciata e varhu 15M za period ot tri meseca.
      Estestveno tova e samo simulacia, no az 6te sam dovolen i na tri pati po-malki realni rezultati

Коментар

• experts

blagodaria za komplimenta, no ne se smiatam za Ainshtain

Коментар

• experts

мт е по-малък като обем защото има много по-малко възможности и е с много по-ниско качество,
          освен това при мт трябва да си айнщайн за да напишеш свестен помощник или индикатор, при метасток например е много по харабийско и ясно
          метасток и омега и всички крадат идеи от тях включително и метатрейдъро и делтастоко тоже в областта на чартинга за да съм по конкретен така да се каже.

Коментар

• Meta Trader - experts

mvp mojesh li da mi pusnesh niakoi expert koito spored teb raboti dobre na maila i az shte ti pratia niakoi moi raboti, ako si syglasen da obmeniame idei

Коментар

• Meta Trader

mvp ne platformata ne e zakupena zashtoto, chuh no ne sym siguren kolko mi e dostoverna informaciata che iskali nad 100000$ za neia

Коментар

• experts

Didi neznam zashto ne ti suotvetstvie, no probvai da gi puskash 1point - po-bavno e no e viarnoto reshenie,
                a otnosno replikata na бичето samo shte kaja che MetaTrade pyrvo e v pyti po-malka kato obem i drupgo v pyti po-byrza ot tromavite Omega i MetaStock

Коментар

• news

Източник от Европейския съюз заявиха, че финансовите министри от обюността са в безизходица по въпроса - как трябва да се действа относно френският бюджетен дефицит.

Коментар

• Kamelia Ivanova: DELTA STOKC

ELANA sa nai -dobrite

Коментар

• news

Според Sueddeutsche Zeitung, Европейската комисия очаква дефицита спрямо БВП на Германия за 2003г. да бъде 4.25%, а за 2004г - 3.9%. , което ще бъде нарушение на правилото за ненадвишаване на бюджетния дефицит от 3%. В статията се казва, че Комисията е направила своите изчисления на базата на, която правителствения план за съкращение на данъците от 1 януари не е изпълнен. Съгласно прогнозите на Комисията , ако съкращенията не се осъществят, дефицитът ще падне до 3.5% през 2004г.

Коментар

• experts

Ivan, ne znam kak e pri teb, no i pri men ne raboti experta v realno vreme i nqma suotvestvie mejdu rezultat ot testvane i v realno vreme.
                        versia 3.73 - experta ne raboteshe, na 3.74 - vse oshte nqmam mnogo vpechatleniq
                        Meta Trader kato programa e s bogati vuzmojnosti, no ima mnogo bugove
                        Chesto zabiva, problemi pri mahsabirane i oshte mnogo drugi...

Коментар

• Kamelia Ivanova: DELTA STOKC

приятелю мвп, щом те кефат адвайзърите вземи виж как е в оригинала, как са реализирани нещата в омегата и метасток.

Коментар

• experts

MTrader - simulaciata im e na 99% viarna... testvam ot dosta vreme v real time
                            i niama nikakvi problemi !

Коментар

• experts

MVP, ako iskash mi prati vyprosnite 3experta, zashtoto sym
                              liubopiten kakvo si sytvoril... az ot niakolko meseca pisha
                              i osyvyrshenstvam razli4ni modeli ... moze da kombinirame
                              niakoia i druga ideia...

Коментар

• auto orders

mpv , симулацията им не работи , т.е. не е вярна - не се подлъгвай )
                                Успех

Коментар

X