IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

i na men taka mi se struva , no 1.1850 me pritesnqva. 6te vidim i treasuritata kak shte sa , kade priklju4iha ?

Коментар

• EUR/USD

Dnes 6te e interesen den. Dow futures sa down 63, a NASDAQ down 17. V4era sled zatvarjaneto na NYSE izljazoha dannite za MSFT. Dnes 6te gi asimilirat i 6te e interesni kakvo 6te re6at. Izbjagvajte dylgi pozicii v USD.

Коментар

• EUR/USD

видя ми се не много риското да се скъси от 1.1825 със стоп над вчерашния връх.
        Слагам целта близо - 1.1777, макар че според мен може да се видят и нива от 1.1725 дори до сутринта.
        Понеже не смятам да стоя буден тази нощ - предпочетох близката цел с евентуално прибиране на профита.
        Желая ви успех и лека нощ от мен, до сутринта.

Коментар

• EUR/USD

Скъсявам от 1.1825 за да изтъргувам корекцията на пазара от затварянето на американската търговия

Коментар

• EUR/USD

http://investor.bg/Analis/Forex/ViewNews.asp?ID=387

Коментар

• EUR/USD

R/R изчаквах края на американската търговия...
              Мисля че пазара ще коригира движението до 1.1845 поне до 1.1725, но не съм сигурен за това и оставам настрани поне до сутринта... А като се има предвид че утре е петък - май е по-добре да си починем малко...

Коментар

• GBP/USD

moge li malko komentar po dvoikata i po krosovete na GBP PETAR ako si na linia dai malko cifri4ki

Коментар

• EUR/USD

примерно $20 000 пипа е 2
                  при 200 000 е 20 а при 2 000 000 е 200

Коментар

• EUR/USD

10 пипса на мини форекс са 10 долара, на стандартен форекс са 100 долара
                    при рамо 1:200, за EUR/USD

Коментар

• EUR/USD

kak se izchisljava kolko e edin pip? kolko pechalba pravite kato kazete che imate 10 pipsa na eur/usd?

Коментар

• EUR/USD

saglasen, tozi na 60 go izmislih ot nikade, kakvo shte kazhesh za pazara v momenta

Коментар

• EUR/USD

стоповете са хубаво нещо R/R

Коментар

• EUR/USD

taka e kato slagam takiva stopove sega sam long pak samo 4e ot 90

Коментар

• EUR/USD

O4akvam suvetitei i komentarite vi priqteli!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• treasuries

priqteli mi kazaha , 4e 6te prodavat ama az ne se saobrazih

Коментар

Working...
                                X