IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

kuks, mnogo pravilno si postypil. Az daje misleh da ti obyrna vnimanie, 4e malko mnojko pozicii otkrivash. Pazarite sa iznenadani ot v4era6nite danni i sega ne sa mnogo za butane. Spored men biva da se vliza samo na break, a naj-dobre sle 17 na6e vreme. joker e dal mnogo dobre nivata.

Коментар

• eur/usd

Dmitri, колкото повече дълги има в момента, толкова по-трудно ще видим покачване на еврото си мисля аз

Коментар

• eur/usd

greenspawn, мерси
        все пак аз не се връзвам, само исках да си разясня позицията )

искам да приключи седмицата около 1.1690, но това е пожелание, дали ще се сбъдне - ще разбера в следващите 10тина часа

Коментар

• eur/usd

Радвам се да чуя че има и други дълги в момента. имах чувството че само аз съм дълъг.

Коментар

• eur/usd

Kuks
            не се връзвай - и аз го гоня тва поне 1.1930 и вчера въобще не съм се умълчавах - напротив псувах си на воля, ама не съм писъл тука, щото блъсках клавиатурата в бюрото ;-)

Коментар

• eur/usd

Какво взривиха, някой разбра ли
              /споко в БГ/

Коментар

• eur/usd

kuks , nikade ne vidjah njakoi da ima teb pred vid i sam siguren , 4e ne si bil obekt na kakvito i da e napadki.
                bi bilo glupavo ,nali sme vsichki v edi vlak : koi short , koi long, koi aside,
                vjarno e che kato darzha posicii riskuvam da me zastigne njakoi kurshum.
                prijaten weekend i na teb.

Коментар

• eur/usd

Greenspawn, държа го и сложих s/l на нулата, както написах преди малко.

Коментар

• eur/usd

Искам да уточня поведението си на пазара.
                    От май месец съм следвам възходящия тренд в eur/usd. Това съвсем не означава че не влизам на къси позиции, когато съм убеден - напротив - видя ли възможност - скачам.
                    Стоя настрана последните дни, защото - както можете да се уверите от откритата ми в понеделник позиция - очаквах пробив на 1.1850, който не се случи.
                    През 3-те дни стоях настрани и изчаквах удобния момент за дълга позиция, за която написах във форума от къде (евентуално) бих влязъл...
                    Понеже пазара се движи надолу последните няколко дни, избрах като момент за влизане времето след края на вчерашната американска търговия.
                    Пиша това, защото някой написа че едва ли не "съм се покрил".
                    Разбирането ми за пазара е че не мога да се стремя да уловя всяко негово трепване, и че постоянното стоене в отворена позиция е губеща стратегия.
                    Успех на всички и приятен уикенд!

Коментар

• eur/usd

B.C. zadarzha li shorta na GBP/USD? GL

Коментар

• eur/usd

sell 1.1640 s/l 1.1660 t/p 1.1613

Коментар

• gbp/usd

sell 1.6940 s/l 1.6987 t/p 1.6890
                          sell 1.6870 s/l 1.6920 za t/p shte si pomislia no oklo 1.6800, no moje i po-nisko

Коментар

• eur/usd

Greenspawn, и аз натоварих каручката. Short EUR/USD 1.1633, S/L 1.1675, target 1.1550. Sort GBP/USD 1.6970, S/L 1.6970, target 1.6870. Желая ти успех и късмет!

Коментар

• eur/usd

dobar den ii ot men. natovarih karucata do gore . oshe edin sell EUR/USD na 1.1632.
                              struva mi se . che PMI shte ima po goljamo vlijanie i ako e okolo 55 shte byde dollar supportive.
                              svetjo ti kakvo shte kazhesh.
                              GL

Коментар

• eur/usd

2.5% - ne znam da li e dobre,no me e iad,za6toto gbp/chf smiatam,4e ima silen potencial za nadolu.Svetlio,kakvo smiata6 za gbp/usd?

Коментар

Working...
                                X