IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

Комисионни - голяма работа. Слушаите Chicago и ще печелите толкова, че никакви комисионни няма да ви правят впечатление.

Нали така, бе "kapazitet" .... Това последното идва от "капаци"-те които има въпросното момченце на очичките... Хехе

Коментар

• GBP/USD

Ami kato neznaesh shto se ti tuka motaesh i govorish prikazki razni - malko omrazni. Mai ne samo iskash ti ot nas da dezertirash, no i da ni diskreditirash!
      Parvo se malko zasrami i oshte komisionni ni ostavi, pak togava deto shtesh varvi!

Коментар

• GBP/USD

Abe ne znam dali sam gotov ,no skoro moje da gi smeniq s drugi.

Коментар

• GBP/USD

Eh Ivanov, ti za trade bez komisionni si gotov, no ne badi tolkova kurnaz, shtoto mahaneto im zavisi izcialo ot nas!

Коментар

• GBP/USD

Deltata praveli nova sistema za targoviq -tova dobre,no ako mahnat i komisionnite oste po dobre.Pak i veche tolkova konkurenti se poiqviha
            che e kraino vreme da gi mahnat.

Коментар

• GBP/USD

ti kaji zashto si kupil tam prodavai i izchakai po-qsna tehnicheska kartina v momenta e aside,pone spored men.

Коментар

• GBP/USD

Interesuvam se dali nqkoi moje da mi dade argumentiran i dostoveren, dokolkoto moje tova da bade vazmojno,
                otgovor na vaprosa:
                Ochakvate li GBP/USD da preodolee saprotivata nad 1.6780 i eventualno kakva prognoza bihte mi dali za tazi
                valutna dvoika. Az sum kupil GBP/USD na 1.6740. Blagodarq.

Коментар

• usd

Иран отказа да прекрати ядрената си програма (което се искаше от IAEA - Международната агенция за атомна енергия). Това засила кризата в Близкия Изток (след започналата криза Израел-Сирия през уикенда) и е нов негативен фактор за долара.

Коментар

• usd

Данните за печалбите на америкаските компании за третото тримесечие ще бъдат важен фокус за forex пазарите тази седмица поради липста на други икономически данни. 12 компании от S&P 500 ще покажат доклaди за приходите си тази седмица, За днес акцента е пада към Alcoa и Pepsi, които са компоненти на индекса Dow Jones както и Genral Electric по-късно тази седмица.. Като цяло за тримесечието компаниите от Dow Jones се очаква да отбележът ръст от 15.9%, спрямо 6.8% ръст за същия период миналата година. Обнадеждаващите новини се очаква да подкрепят очакванията за силен икономически растеж и да намалят натиска върхи данните за разходите за работна ръка. Това може да се окаже причина за по-нататъшно покачване на цените на акциите на Wall St. и да окаже положително въздействие върху намирането на опора за долара.

Коментар

• eur

13:00 ** Промишлените поръчки в Германия през август покачиха с +0.6% м/м . Данните са малко по-добри от последните очаквания за ръст с 0.5%.

Коментар

• eur/chf

1.5493 - 50% Fibo 1.5625/1.5361 sell off
                        1.5525- 61.8% Fibo
                        you decide i will wait

Коментар

• eur/chf

Spored men samo moje6 da dopylvash. Probihme njakolkoto vyrha na 1.5479. Ako ima dip kupuvaj, az tykmo tova obmisljam. Az v4era bjah dylyg ot 1.5452, no si vzeh pe4albata s tynkata misyl pak da vljaza, ama neyse.

Naj-dobre e da se polzvat FX podelenijata na po-stari brokerski ky6ti - AlaronFX, RefcoFX.

Коментар

• eur/chf

Лично аз смятам че ще видим нива от 1.5520/30

Коментар

• eur/chf

Имам малко дълги от 1.5460, обаче се чудя дали ще успеем да го преодолеем това 1.55

Коментар

• prognozki

Прогнозките на :

http://www.rack4.free.evro.net/fxtoday/
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X