IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ???

Svetline, nali sme si balgar4eta! ako go bjahme pro4eli
    na Reutersa 6tjahme da se nadprevarvame da go povtarjame!
    btw the wires sa palni sas mnogo po bezsmisleni ne6ta. GL

Коментар

• ???

Az li ne shav6atm, 4e me byzikat ili naistina Petar (ili tozi kojto se pravi na nego) ne e razbral kakvo e banka-lakej?
      I vse njakoj drug li trjabva da ni izmislja termini? Nie tolkova li sme prosti?

Коментар

• ???

Bravo Pesho
        Bravo Pesho
        Bravo Pesho

Коментар

• лакеите

Петре, приеми го , че е нещо като метерологичния фактор е неадекватен на сезона- демек времето е
          лошо и не му обращай внимание повече

Коментар

• ???

Цеци с какво да се занимавам като виж какъв е пазарът - кротък. А се заядох със Светлин защото този
            форум го четат много хора лаици които тепърва започват да се учат.Преди десетина дни един мой
            ученик ме пита някаква абсолютна безсмислица.Естествено че се опулих и му казах че такова нещо
            не съществува , а той човекът ми отваря форума и вика - чети тук са го писали.Обясних му спокойно
            че всеки може да си пише каквото си иска , но то не е задължително да е ВЯРНО или да съществува.
            Та по тази причина ще настоявам всеки който пише "бисери" да обяснява за какво иде реч - нищо
            лично към Светлин.Просто той се случи !

Коментар

• ???

Петре, не се занимавай със Светлин, продавай си GBP/CHF, както гледам че правиш последните ден два, прави си парите какво ти трябва да се правиш на умен.

Коментар

• ???

njama takav termin - ok ! prosto se zapalva cjalo izrechenie bez smisal - njakoj go prodaval drug go kupuval
                ....btw i na men taka mi se struva - edni go prodavat drugi go kupuvat

Коментар

• ???

Pesho, shto se zanimavash s gluposti ?

Коментар

• ???

О.К. но какъв е смисълът му , какво означава ?

Коментар

• ???

Tova e 4isto novo slovosy4etanie.

Коментар

• ???

Абе къде ли не го търсих , ама го няма ! Това обаче не означава че не очаквам отговор на въпросът си.
                        Виждам че много от Вас разбират за какво става въпрос та ще ви замоля да ми отговорите .
                        Сега сериозно - не използвайте думички и изрази които не съществуват за да не ставате смешни.

Идеално ниво за покупка на eur/usd на 1.1680/85 Стоп 1.1645/50 таргет 1.1730 следващ 1.1780/90 и
                        внимавайта да не изпуснете пазара докъто си блъскате главите с изрази като "БАНКИ-ЛАКЕИ"

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Този Петър не е Петър

Петре ти това животно къде го търси?

Коментар

• Този Петър не е Петър

Нали Петре?

Коментар

• Petar - u4enik

Светлине явно не схващам от първият път та затова моля те да ми обясниш значението на "термина"
                              който използваш - "БАНКИ-ЛАКЕИ".Ей вярвай ми никъде не открих такова животно.

Коментар

• Petar - u4enik

Petre, ti ot v4era mnogo novi dumi4ki nau4i nabulgarski i na anglijski.
                                Ako ne ti e jasno i da ti objasnja pak sy6tija efekt 6te postignem.

Коментар

Working...
                                X