IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/s

Много ще е интересно изказването сега от 1.15 на Джанет Йелън не знам дали сте забелязали но като каже нещо и то става. Иначе няма да се отрази на пазара но поне ще стане ясно до колко фед ще се меси в пазара и въобще каква парична религия ще изповядва до изборите

Коментар

• е/s

petre sled izborite kartinkata barzo ste se promeni - vaprosa e koga tochno

Коментар

• е/s

v rusia po vreme na putcha rublata zdravo se obezceni (v usa sega si e bezvlastie )

Коментар

• е/s

Само за сравнение - погледнете точно една година на зад от началото на ноември до края на годината какво красиво рали от 12 фигури направи еврото.Ситуацията в момента е почти същата :-)

Коментар

• дулара

от тук нейде долара е по близо до eur/usd 0.5 - 0.8 отколко - кво някви капацитети разправят 1.30 - 1.4 и не се излагат щот неразбират - та да си отговарят що става ...

Коментар

• е/s

buch kato se pensionira ste otvori fondacia za gertvite ot politikata na fed

Коментар

• USD/CHF

Don Karlos,A utroenite GBP/NZD na 2.82 sega e miga da gi umnoji6 po 100 )))))))))))))

Коментар

• EUR/CHF

Затварям късата от 1.5338, утроена на 1.5473, ср цена 1.5428 на
                  1.5359 с +69 х 3 = +207 п.

Коментар

• USD/CHF

Балама единственото което ме притеснява да скъсявам яко е притчата че историята се повтаря на 02.11.04г точно преди изборите в сащ видяхме 1.2925 иначе още от 1.24 мисля надолу. от 1.25 скъсих на 1.26 се отказах и удължих малко за да покрия частично загубите си. Ако бях продължил щях да изневеря на принципа да не играя с повече от 10-20% от акаунта - до 1.29 мислих да удвоявам през 50п. Сега чакама удобен момент и винаги имам позиция шорт като хеджирам с паунда или ауда.
                    Успех

Коментар

• aud/jpy

Изберете ИЕНАТА

Коментар

• USD/CHF

Утроявам дългата от 1.2415 на 1.2175, ср. цена 1.2255.

Коментар

• Eho

И колкото по-скоро започне корекцията, толкова по-лесно ще бъде преживяна от пазара. Но целта на форекса не е да създава приятни емоции на участниците, така че нищо чудно да видим още една фигура срещу долара преди да започне корекцията... Е, калявайте си нервите, господа

Коментар

• Eho

Никой няма полза за момента от евтин долар, нито американските вносители, нито европейските износители. И ако спекулантите се опитват да наложат посока на пазара, икономиката налага обратното. Японците, Европа, а и целия свят се борят за скъп долар, не виждам какво ще им попречи.
                            Е, една-две фигури може и да не са от значение за световната икономика, според нашите анализатори, ама аз все пак очаквам плахи интервенции още в началото на следващата седмица ако посоката се запази....

Коментар

• Eho

Балама. напротив вълните на Елиот показват един учебникарски пример на доларовият индекс на седмична база - 5 вълни си личат. И той е доларът има само един път - нагоре. Въпросът е еврото колко силици има за ръст и може ли да го завлече до 1.29

Коментар

• Eho

Аз самият се занимавам предимно с износ на стоки за Щатите и много добре ми е известно как се отразява скъпият български лев върху търговията . Не се заблуждавайте, че някой има полза от евтини долари, даже и американците.... А ако това обезценяване на долара продължи, доста фирми ще започнат да преоценяват външнотърговските си планове и не се знае къде кризата ще е по-силна, в Европа или в USA.

Коментар

X