IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стоповете

Varna syglasen sym s teb , no samo kogato sme v trend . Kogato sme v range 100-200-dori 300 pipsa igrata sys stopove e obrechena , prosto ti gi obira i pak se vryshta. E vseki si igrae s negovite pari taka che .....

Коментар

• стоповете GBP

Speco werno e che dobaviam prez malko pipsove , no pyk kogato vyrne , raztovarvam . Pravia nad 10 sdelki na den kato se opitwam da pribiram okolo 10 pipsa ot vsiaka . Sega pak shte skysia , ama da spre da se kachva . Uspeh!

Коментар

• стоповете

Едва ли накой го интересува мнението ми, ама ще го кажа.
        Играта без стопове за мен е недопустима (бях написал безумие, ама го махнах, че някой да не се обиди).
        Да играеш без стоп, означава , че нямаш никаква идея за бъдещото развитие на нещата. Разбира се че идеята ти винаги може да бъде погрешна, но винаги има ниво при което идеята ти ще е ОЧЕВИДНО грешна и това е нивото, където трябва да сложиш стоп. Контролираната загуба е част от дейността на трейдера и който не я приема, по-добре да не се занимава с тази дейност.
        Ако към определен момент нямаш идея, най-доброто решение е да си вън от пазара. Във всяка книжка си го пише - неразкритата позиция е също позиция. Неумението да се въздържиш от влизане в пазара е вид алкохолизъм, по-опасен от действителния.
        Извинявам се на тия, които ще се почувстват обидени!

Коментар

• udovolstvie

Niama udovolstvie ot igrata, inache po skoro go narechi hazart. Pechelivshite trader sa se operirali ot emocii,
          i tova e trud kato vseki drug. Ne mojesh da se mislish che si po umen ot drugite zashotto te sa milioni i vse ima niakoi po umen ot teb. Zatova kopash zdravo i uporito i ako osaznaesh tova moje i da pochnesh da pechelish.
          Vseki den za sebe si
          Kapka po kapka...
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• стоповете GBP

Новичък, не осредняваш ли през много малко пипсове
            и така рискуваш доста ако продължи нагоре
            ако не беше продал пак на 1,8878
            вместо да имаш кошмари нощес
            щеше тогава да продадеш над 1,8900
            но пък то ако предварително знаеш какво ще стане...
            но все ми се струва че добавяш през малко пипсове

Коментар

• стоповете GBP

Ami ne e tochno taka . Skysih cabela predi 3 dni na 1.8785 . Sega imam syshtia broi lotove na cena 1.8841 . Verno udari mi edin stop na 1.8888 , no az vednaga sled tova prodadoh na 1.8878 dvoen broi lotove. A noshtes si beshe koshmar , biah po edno vreme 600 lv na zaguba , no pribrah 100 lv ot JPY , a sega si chakam cabela . Uspeh

Коментар

• стоповете GBP

Новичък, нали затова не слагам стопове
                защото се надявам да сме все още в рейндж
                въпреки че е рисковано
                но ти май се страхуваш и си слагаш стопчета, ама като ти ги перне, пак скъсяваш
                и си трупаш загуба от по 30-40 пипса на стопче

Коментар

• стоповете

Speko kogato sme v range stopovete mogat da ti donesat samo zaguba! Sledobiad s malko poveche kysmet moje i pod 1.87 da slezem!

Коментар

• стоповете

GBP го гледам снощи се разходил доста над късата ми от 1,8861
                    ама се върнал, къде ще ходи
                    добре че не слагам стопове
                    поуката: слагайте си стопове, че другия път може и да не се върне
                    мен не ме гледайте
                    аз съм спец по зануляването

Коментар

• лимит

слагам си лимит на 135.50 и лягам -лека

Коментар

• Stop

пари се губят по текущи данни - печелят се след часове - здрави нерви и удоволствие от играта

Коментар

• Stop

Петре , за теб не става въпрос. Ти кога говори, ние не ти повервахме.

Коментар

• Stop

Ako iskate viarvaite stopa na dylgite U/JPY mi ocelia za 1 pips! Zatvorih s malka pechalba i mislia da pochivam dokato ne izmykna i cabela. Uspeh na vsichki!

Коментар

• Stop

Хич не ми харесва, че се губят пари. Предлагам които казва,
                              че влиза, да казва и защо влиза.

Коментар

• Stop

Stop - аз съм много доволен от последните си покупки в GBP/JPY на 194.17,193.86 и 193.65

Коментар

Working...
                                X