IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стоповете

Здравей,Варна.Вчера започнах деня с препоръката на Мицуно Банк купуване от 1.3065 и останалото като днес.Нивото беше 1.3085,когато прочетох този анализ.Трябваше да излизам ,така че направих стратегията и заложих купи на 1.3055 със стоп под 1.2920 и добавка под 1.2995.Засега няма печалба,ама и нещата са спокойни.Ще чакам да видя какво ще се получи.

Коментар

• стоповете

Varna , vseki chete tova koeto iska da mu se sluchi , sled malko shte ti postna kak ot 1.3120 sme za nadolu)

Коментар

• стоповете

Препоръките долу са от анализаторите на Mizuho Bank.

Коментар

• стоповете

В момента съм извън пазара и затова съм разговорлив. Дано не дразня някой със словоохотливостта си...
          Някои автори на форекс-пособия настоятелно съветват да не се четат новости и неща свързани с пазара при вземане на решения.
          Аз не се съобразявам с такива съвети. Ще обесня защо. Ето ви едно прясно съобщение:

"10:50 28.01.2005
          Комментарий. Перепозиционирование продолжается, моментум бычий. Мы ждем пробития верхней границы диапазона сегодня или на следующей неделе. Сегодня утром ожидаем нервозную торговлю ниже недавнего максимума на 1.3125. Рост выше этого уровня откроет дорогу к 1.3150 и далее к 1.3300. Падение ниже 1.3000 ухудшит перспективы евро.
          Стратегия. Покупка 1.3045, добавить на 1.2995, стоп ниже 1.2920. Добавить к лонгам выше 1.3125 с начальной целью 1.3200, затем - 1.3300. "

За мен има ценна информация тук.
          Нивото от 1.3125 е ясно за всички. Но това, че те очакват пробиването му и залагат на игра нагоре, вече говори за намеренията на един крупен играч. След малко ще излязат препоръките и на други. Дали аз ще се съобразя с тях вече е мое решение, но да знам "големите" как гледат на пазара и какви са намеренията им, си е ценна информация.
          Това е само едно мнение.

Коментар

• AUD/USD

Здравейте! xxx, благодаря! JEFF, държиш ли още позицията в AUD/USD? Не сам сигурен, дали снощния връх може да се счита за пробив на триъгълника на дневна нагоре, но аз още съм оптимист. Но мисля да си сложа стоп малко над него.
            Успех на всички!

Коментар

• Всяка сутрин подарък

Съжалявам за лошо написания пост , доказва че трябва да погледнеш и какво си написал..
              D.Y.F-091066

Коментар

• Всяка сутрин подарък

Преди началото на евросесията , купуваш евра и като си отворят очите а те задължително го правят , еврото пораства с 10-15 пипса , има много рядко куци моменти , съотношението е много в полза на този н
                омер , и не ти трябва посока , тренд , само купи и прибери -понякога се влачи обаче като днес..
                D.Y.F-091066

Коментар

• стоповете

1161968 К GBP/USD 10,000 1.8882 1.8882 18,882.00 1/28/2005 9:43:02 AM Изп. До отмяна Пазарна
                  1161957 П GBP/USD 10,000 1.8895 1.8895 18,895.00 1/28/2005 9:38:02 AM Изп. До отмяна Пазарна

Dali si podobrqwam cenata ili si pechelia e edno i syshto . Uspeh na vsichki!

Коментар

• стоповете

Nov trader , a ako se kachi na 1.8960 kato imam stop na 1.8950 i posle vyrne na 1.8850 kak shte se chuvstvam? A che ne moga da opredelia granicite na reinja e vyn ot symnenie , zatova ne slagam i stopove . Edin udaren za tozi mesec mi stiga , Uspeh na vsichki!

Коментар

• малките пипсове

новичък, защо ми се струва
                      че с всяко твое клъвване по 13 пипса
                      губиш по малко пари от сметката
                      но пък си вдигаш нивото на позицията
                      това е така ако играеш на усреднена позиция както е в trader.bg например
                      но на платформи в които можеш да отваряш по няколко позиции от един вид
                      можеш да си кълвеш по малко на печалба и да ги затваряш, а първоначалната ти позиция да стои на ниското ниво, като компенсираш текущата загуба с приток на пари по сметката от малките печеливши сделки
                      и аз не знам кое е по-добре

Коментар

• стоповете

Новичък, има си правила за игра при плосък пазар и съм сигурен че ги знаеш.Въпросът тук пак ще опре до въздържанието при откриване на позиция. Просто играеш на откат и стопа ти е толкова близо, че даже е много приятно. Номерът е да имаш търпение и да изчкаш мястото и момента на предполагаемия откат. Още повече, че на тия места, ако се осъществи пробив винаги имаш възможност да си възстановиш загубата от стоп-лоса с игра в другата посока.

Спеко, очевидно си разумен човек. Слагай си стопове.
                        Наздраве! )

Коментар

• стоповете

Добро утро момчета, ;-)

Точно като си в рендж най-имаш нужда от стопове, щото като изхвърчи от ренджа на обратна посока, на твоята, така ще го издухаш, че няма да разбереш как е станало.

Хайде сега да ми разясниш кво пречи да се сложи един стоп малко под/над границите на ренджа?

Примерно имаш рендж от 1.86 до 1.89. Кво ти пречи да сложиш стопове на 1.8550 или 1.8950. Аз се ещам за 1 причини.

1. Не знаеш какво е рендж? ;-)
                          2. Не знаш как да му определиш границите? ;-)

Или има и трета причина.

Коментар

• usd/jpy

Добро утро на всички. Снощи ми се е изпълнил таргета за двойката ( 10к на 102,50 от 103,00).
                            Ако видя нива от 103,60-80 пак ще скъся.
                            Към момента имам две отворени позиции дълги паунд/долар 10к от 1,8827 (държа я от миналия четвъртък). Таргета е 1,9017 и 20к долар/суис къса от 1,1853 (от вчера). Таргета е 1,1653.
                            Желая лек и профитен ден на всички !

Коментар

• стоповете

Az pak klyvhah 13 pipsa , sell at 1.8895 , buy at 1.8882 . E mojeshe da poizchakam , ama vajnoto e strategiata da se spazva!

Коментар

• за стоповете и алкохолиците

Варна, никой няма да се обиди
                                ние алкохолиците си го знаем че сме такива
                                а наздраве и късмет
                                ))

Коментар

Working...
                                X