If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей Марио. Преди време и аз се парих с нови стратегии на реална и никога повече не го правя преди да имам поне 2 месеца много добър резултат. По принцип на реална играя само когато съм 100% сигурен и въпреки тп тата по някога бягам още на малък профит - всъщност вече входовете ми са доста успешни но съм доста зле с изходите. Иначе от началото на този месец съм -370 предният бях много напред.
За индикаторите просто ги копирай в метатрейдър директорията индикаторс която е под експертс. Днес ми дадоха много лоши резултати на демо на 30 мин - исторически се държът добре няколко дена добър профит и днес се издъниха. Въобще при много новини не трябва да се пипат.
Успех
На 30 и 60 мин. графика има ясно изразена дивергенция, затова ще търся удобна позиция за скъсяване.
Коментар
mario
eur/$
Здравейте всички
Здравей КОКО,
Как си,как я караш?
Получих индикаторите(драсни ми как да ги отворя тези EXP файловеизвини невежеството ми
Вчера ядох голямо дърво -140$
Май не трябва нови стратегии да се пробват на реал а първо на демо!!
Относно получаване на пари от брокери-преведоха ми сумата по сметка без проблем.
Става въпрос за STS-това не е реклама.
За дългосрочна прогноза можете да видите мой стар постможе и да се окаже правилен!
Сега ще ближа ранина демото,е ако видя нещо подходящо ще се включа,но
внимателно
Поздрави и успех
Прогнозата за една година не е лъжица за мойта уста.
В момента си гледам седмичния график и си го пренареждам.
Да ме прости Елиот, ама с малко труд ще вкарам вътре и приказката за девалвация на долара, дето я пуснаха преди месец...
Положението на долара е по-сериозно, отколкото аз си мислех, май!
В последните 5-6 часа въпреки кофтия дефицит в Еврозоната и добрите, макар и седмични данни за безработицата, еврото с голям зор слезе под 1.26.
И още нещо.
Последните 8 седмици, с изключение само на 1, затварянето е на по-високи нива.Последните 6 дена, не знам какво ще стане с днешния, ама с него стават 7, затварянето също е на по-високи нива от предидущия.
Ако това не е възходящ тренд, тогава не знам кое ще е...
Коментар