IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• soldier of dollar

dobre kazano i az se vkli4vam du;lgi usd/chf ot teku6ti niva

Коментар

• Eho

Все ми се струва, че цялата тази дандания ще завърши плачевно за еврото, ама де да видим. Колкото пъти прочета във форума, че курса ще стигне неподозирани височини, толкова пъти обръща и същите пророци започват да се прицелват в обратна посока. Не че ме вълнуват особено двата ми къси лота от 1,2590. ама не вярвайте особено на тези приказки за 1.32 и т.н. Не знам защо ми се струва, че още утре ще хукне надолу.... Не че не мога да го обоснова и фундаментално или с вълните на Елиот ако искам

Коментар

• Eho

Ico,цял ден си го мисля,сега го отигравам :купувам текущо на 1.2175;слагам ордер за добавяне на 1.2150; стоп и обръщане на цялата позиция на 1.2135; ТР - не слагам,утре.Лека вечер!

Коментар

• Eho

Моята стратегия е свързана изцяло с ръст на долара който ни очаква през следващите месеци. Откъдето и да погледнем седмичният индекс на долара си е за нагоре 85 му е предел. Така че наистина изграждам бъдещата си стратегия с позицията
          SHORT EUR/USD 1.29 STOP 1.31 TP 1.21 може да започна да скъсявам от изборите и да добавям.
          Успех

Коментар

• Eho

shte obarne li - do 10 dni , ecb iskat evtin dolar us sashto jp moje i da go kypiait ??? i pak nishto novo pod slanceto , US ne im obrashtali vnimanie na EZ , zatova sityaciata e takava ))))))) i Bych decata v US ne go iskali za prezident !!!!!!!!!slojna sityacia ..gbp poskapna - tova veche ne bivashe da se slychva
            D.Y.F-091066

Коментар

• za PETAR

ne be 4ovek ne dalgosro4no samo za utre za 50-60 pipsa do figura ako otide nagore moge i o6te
              VIG go usd/CHF 5 -ti den zatvaria pod BOLINGER BANDA na dnevna ne probihme danoto ot 1.2135 (dnes amerikancite go zakaraha do 1.2146 vse pak ....)vig euro to do 1.29 ima nakade da hodi
              moge bi 6te kupuvat krosa eur/chf to i bez tova e za nagore to i ti taka smita6e nali
              pone do 5 dnevnia EMA triabva da otide za test otkolkoto da testva 1.2135 pone do otvarianeto na usa utre ...a pak to i utre niama danni v USA taka 4e zvu4i logi4no edna korekcia

Коментар

• Eho

tva prognoza li e ili kolkoto laf da pada

Коментар

• Eho

Ицо не мисля че идеята е много разумна - като гледам как го продават този $ като нищо ще го закарат до 1.32 без съществена корекция.И йената го бие, и суисито,и еврото да не говорим за канадеца

Коментар

• Eho

e dobre 4e se poiavi
                    kagi kak vigda6 utre 6te ima li prebirane na profiti kak e posledno vreme izpolzvat li petacite za prebirane na profiti
                    mislia da udalgavam usd/chf !?

Коментар

• Eho

Ico сори но ми се наложи да изляза за малко.Сега съм на линия

Коментар

• Eho

spored men zlatoto i petrola sa do izorite

Коментар

• Eho

Никак ЦАКАНЕ ПО АВСТРАЛИЕЦА САМО С ИЕНИ , НЕ СЕ ГЪБАРКАИ САС ЗЛАТОТО

Коментар

• do KARAKA

stiga si go prodaval tova kengoro de

Коментар

• Eho

KARAKA a kak vigda6 kas chf/jpy

Коментар

• Eho

Твойта майка също ;-)

Коментар

Working...
                                X