IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dobro utro

Dobro utro i ot men . Niakoi ima li ideia kakvo se e sluchilo dnes sutrinta ? GBP e napravil po edna figura kym vsichki valuti...

Коментар

• Dobro utro

Dobro utro na vsi4ki koito ne sa nqkade po kuponi mi pak sa sednali pred kompiutrite. Mom4eta stiga s tiq kompiutri be vyrvete po4ivaite Poemete si malko vyzduh be sybota e. Priqtna po4ivka na vsi4ki ot men.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Петър и Иран

Петре, в Иран не се говори на Арабски, а на Персийски (Фарси). Само уточнение...
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Супа от петел

Бая се повеселих. Ще бъда кратък. Надявам се
          В резюме:
          - ям супа (петелска) - да си убия махмурлука в тоя късен час
          - излъга ме пущината и сега не ми е жал за него, хак да му е
          - жената вече е по Софийско и калайджиства за да съберем пари за нов курс и... петел
          - аз се напих като кирка и забравих да затворя, лошо, а може би не
          - утре ще обмисля всичко пак, но докато не съм 101% сигурен, че сме за на юг, аз си държа и добавям дълги. Днес не излязох за 4 пипса на 0. Надявам се, че ще имам друг шанс.

Ами това е. Нова седмица, нов късмет!
          Желая успех на всички колеги!

П.П. Това го писах преди да изляза да разпускам, щото сега вече нямаше да мога
          сиганска ми ти работа брат, кво да праиш, ха пак наздраве

Коментар

• гитри петре

И там не бъркай с българите гитри ми ти петри, те българите знаят да търгуват на тез пазари...

Коментар

• История

Имам чувството,че се намирам на исторически,а не на фиансов форум.За бога братя споделяйте мнение за КОТИРОВКИ!Има кой да бистри историятаАйде лека и УСПЕХ!

Коментар

• До всички във форума !

Лека вечер и приятен weekend за всички!

Коментар

• Е/$

Лека нощ на всички. В неделя ще постна прогнози за седмицата - отворих 4 акаунта в бг доставчика два са в стс които основно поне едната ще поствам и ще сте сигурни че когато губим можете да ни се присмивате. А след нова година ще е с много пари. Но от понеделник все пак ще имате реални игри. В неделя ще пиша повече.
                  УСПЕХИ И ЛЕКА ВЕЧЕР И УИКЕНД

Коментар

• Е/$

leka

Коментар

• Е/$

Приятна почивка и ползотворна на всички.Ако някой е бил обиден несправедливо , да го забрави и Напред.Загубеното , не може да се възтанови , но за сметка на това може да се спечели по-вече от колкото сме загубили, поне така си мисля и понякога практиката го доказва...
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Е/$

слабият долар маи увеличава буджетния дефецит - напук на всички публикации

Коментар

• История

Малко да пуснем парата в свирката, че понякога форума заприличва на сценката от любимата ми форекс-книга "Златният телец", когато Шура Балаганов и Паниковски се карат:
                          - Кой си ти, бе?
                          - А ми ти кой си, бе?
                          - А ти знаеш ли пък кой съм аз, бе?
                          - А аз знаеш ли кой съм?
                          - Кой си пък ти, бе?
                          ...

Коментар

• История

Петър и аз не исках да ти противареча но сигурно и боко ще потвърди че съм казвал - идваме от иран а не че сме араби- а за циганите казах идвате от индия
                            Успех

Коментар

• История

Знам, бе Петьо, и аз се майтапя, да вземем да поканим проф. Божидар Димитров за член на форекс-форума :-))

Коментар

• До КОКО - за пореден път ни занимава със себе си

Петър това са фактите - предимно лингвистични - преди турското робство сме имали само 31 думи от там. Аджеба /това е от там/ преди мислеха че сме тюркско племе но наистина последните данни говорят че идваме от иранските територии - друг е факта че българите сме една нация комбинирана от славяни прабългари печенеги...последните сигурно са тюркски племена и от там идват думите
                                Успех

Коментар

Working...
                                X